Şimdi Ara

Strix R7 370 vs Sapphire R9 380

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=37BE40BB-7273-46B8-9E32-A8C13262ABE9&lang=eng

bumu yoksa

https://www.asus.com/Graphics-Cards/STRIXR7370DC2OC4GD5GAMING/

bumu daha performanslı kart

NOT:Arkadaşlar olaya asus vs sapphrie olarak bakmayın lütfen markacılık yapmadan performans değerlendirmesi yapın...

Sapphire r9 380 4gb oc vs Asus strix r7 370 4gb oc modeli

• Tabiki r9 380 daha güçlü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PowerHD35'e katılıyorum.
  • Aynı segmentte ürünler değil açık farkla r9 380 tabiki ama ben olsam r9 380 yerine gtx 960 alırım
  • En kötü R9 380, En iyi r7 370 den iyidir
  • R7 yada R9 da kesinlikle MSİ marka yada Sapphire alın Asus hikaye soğutması iyi değil imzadaki ekran kartını bf3 ve bf4 ultrada 70-80 fps ile oynuyorum x16 gibi ayarlar kapalı tabi 1080p de daha ne olsun 70 dereceyi geçmiyor kart gaming app tan oyun modunu seçincede ekran parlak ve net oluyor oyunlarda görüntü iki kat daha güzel oluyor bence MSİ bayağı bir aştı kendini bidaha sistem toplasam yine MSİ tercih ederim.Sapphire de iyidir bu arada ama Asus almayın başınız çok ağrır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASUS R7 265 kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim daha yüksek verimli kartlarda da sıkıntı yapıcanı sanmıyorum ama msi daha iyi gibi geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 290 Sapphire
    4 yıl önce açıldı
    Asus Gtx 580 ---> 380 tl
    11 yıl önce açıldı
    GTX 950 vs R7 370
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tolgaarman T kullanıcısına yanıt
    R9 380 Daha güçlü bir kart ısınma sorunu olabilir sapphire yerine msi veya asus öneririm daha iyi markalardır sıkıntı çıkarsada garanti konusunda falan.
  • sapphire bilinmiyor ya internette hep sorunluymuş gibi anlatılıyor ben sıcak memleketteyim ona rağrem 74 dereceyi geçmedi bide gerçekten seesiz çalışan bi kart garanti konusunda şuana kadar garantilik bi konu olmadı inşallahta olmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.