Şimdi Ara

Stronghold 2 yardım pls

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar stronghold 2 yi multiplayerdan arkadaşla kuruyoruz ama sadece birbirimize karşı savaşabiliyoruz aramıza bilgisayar ekleme şansımız var mı yoksa bilgisayara karşı oynayamıyor muyuz?

• oradan 3 kişilik bir harita seçmeniz lazım. 3 yada 4 kişilik bir harita seçtikten sonra 3. kişiyi dahil edebilirsiniz. Boşta kalan 4. yerde bir estate olarak durur alan alır orayı.
  • @Jansay 'ın dediği şekilde ekleyebilirsiniz.

Oyuna katılacak bir kişi daha ararsanız katılabilirim, uygunsa
    atarsınız.
  • yok kardeşim öyle değil yaa bilgisayardan düşman seçmek istiyoruz o da bizim gibi gelişecek yani ama olmuyor.Normal oynarken ekleyebiliyorsun ama multiplayer da eklenmiyo bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xrox

yok kardeşim öyle değil yaa bilgisayardan düşman seçmek istiyoruz o da bizim gibi gelişecek yani ama olmuyor.Normal oynarken ekleyebiliyorsun ama multiplayer da eklenmiyo bilen var mı?

Niye eklenmiyor? Öyle bir ayar mı yok?

Harita olarak dediğimi yaparak denedin mi? 3-4 kişilik haritaları seçerek. Ha?
  • Denedim arkadaşım ama multiplayer da olmuyor.Seçenek var ama tıklanınca açılmıyor.Normalde oyunu tek başına compain oynarken karşına adam aldığın seçeneğe multi de tıklıyon ama hiçbirşey olmuyor...Sende stronghold 2 kurulu mu oradan bir bak istersen...
  • quote:

Denedim arkadaşım ama multiplayer da olmuyor.Seçenek var ama tıklanınca açılmıyor.Normalde oyunu tek başına compain oynarken karşına adam aldığın seçeneğe multi de tıklıyon ama hiçbirşey olmuyor...Sende stronghold 2 kurulu mu oradan bir bak istersen...

Ona bakamadım yahu patchleri kurmuştuk multiye girilmiyor. "Yeni bir patch var. Kurmak istiyor musunuz?" diye yazı çıkıyor multiye basınca kur dersen zaten senin kurduğunu bir daha kuruyor kurma dersen ana menüye geri dönüyor böyle gıcık birşey. O yüzden bakamadım. Daha önce de multiyle aram olmamıştı o yüzden bilemiyorum. Ama bir ara cafeye filan gidersem oradan bakabilirsem bakarım.

Bide: böyle bir sorunun varsa bu oyunun eksik yüklenmesinden vs. kaynaklanmış olabilir. Yüklerken hiç "felan felan dosyayı yükleyemedi" yazan ve "Durdur, Yeniden Dene, Yoksay" tuşları olan bir hata çıktı mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Sacred 1'de Yardım (acemiyim)
    16 yıl önce açıldı
    GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

quote:

Denedim arkadaşım ama multiplayer da olmuyor.Seçenek var ama tıklanınca açılmıyor.Normalde oyunu tek başına compain oynarken karşına adam aldığın seçeneğe multi de tıklıyon ama hiçbirşey olmuyor...Sende stronghold 2 kurulu mu oradan bir bak istersen...

Ona bakamadım yahu patchleri kurmuştuk multiye girilmiyor. "Yeni bir patch var. Kurmak istiyor musunuz?" diye yazı çıkıyor multiye basınca kur dersen zaten senin kurduğunu bir daha kuruyor kurma dersen ana menüye geri dönüyor böyle gıcık birşey. O yüzden bakamadım. Daha önce de multiyle aram olmamıştı o yüzden bilemiyorum. Ama bir ara cafeye filan gidersem oradan bakabilirsem bakarım.

Bide: böyle bir sorunun varsa bu oyunun eksik yüklenmesinden vs. kaynaklanmış olabilir. Yüklerken hiç "felan felan dosyayı yükleyemedi" yazan ve "Durdur, Yeniden Dene, Yoksay" tuşları olan bir hata çıktı mı?

Yok kardeşim öyle bir hata çıkmadı...Evet multiye tıklayınca bende de öyle patch var diyordu indirdim v1.4 mı ne oldu sonra multi kısmı açıldı... o kadar uğraştık sadece oyuna katılanlarla oynuyorsun araya bilgisayar koyamıyorsun...Bu da güzel olmuyo...Bende internet kafeye gittiğim zaman bakacam bakalım orada nasıl tabi ilk başta bu oyun kurulu olacak mı :)

• Bu patchin windows 7 için olanı varmı ??

Ben indiriyodum takurarken hata veriyor her seferinde..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.