Şimdi Ara

STRONGHOLD --> BOMBA GİBİ DÖNÜYOR (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende çoktandır total war org sitesinde falan yazıp duruyordum MEDİEVAL 2 ne zaman çıkacak diye.
    anlaşılan benim medieval 2 den beklediklerim bunda zaten yapılmış bile...
    bu gidişle bunlar totalwar serisinin yapımcılarını batırır gerçektende...
    ne zaman çıkıyor bu oyun gününü kaçırmayalım bari...
  • level dergisinden baktım belli değil yazıo daha offfffffffff gta san andreas gibi bunuda bekliecez
  • hakkatten abi müthiş olmuş çıksada alsak
  • bu oyunu internete man bile oynaya biliyosun
    makinana oyunu kur msn masenger de oyun oynamak icin birini cagar orda goreceksin
    yoook ben landan oyniycam diyosan evdeki agda gayet basit multiplayer i tikala gir
    ama arkadasinin ip adresini bilmedigin icin oyniyamiyosan komut işlemcisinde' ipconfig' yaz ordan ogren
    onu gir

ha oyun hakinda biseyler soylemeye gelince benimde favorilerim arasinda ve age of tan coook ust siralarda
    harika bi satrateji anlayisi var oyuncuyu ivir zivir isler le ugrastirmadan rahatca strateji kurmasina izin veriyo
    ayrica hersey cok mantikli
  • Strongold orijinalin Crusader'dan daha çok zevk verdiğine katılıyorum. (Ama Strongold orijnal, laptop CPU'sunu yorup, kapanmaya sebep oluyordu. Bu Crusader'da düzeltildi.)
    Age of'tan daha mantıklı ve başarılı bir ekonomik sisteme sahip olduğuna inanıyorum.
    Age of'tan daha fazla savaşa benzeyen savaşlar olduğuna inanıyorum.
    Age of'un aksine duvaralara, surlara adam çıkaralıbiliyor.
    Age of'taki gibi birimler salaklaşıp yaptığı şeyin arkasında sıkışıp kalmıyor. (Yine de yapay zeka vasat.)
    4 yönden bakabilme özelliği müthişti. (Umarım bu yeni oyunda 3D olayını fazla kasıp oynanabilirliği batırmazlar.)

Buna karşın abuk yanları şunlar:

Oyunda farklı ırklar yok, Age of bu konuda Starcraft kalitesine erişemezken Strongold Age of kalitesine de erişemedi. Yav Seladdin Eyyübinin askerini yapıyosun adamın eteğinde haç çıkıyor, yav bu kadar da olmaz ama.

Sonra adamları boş bırakınca yere çöküyorlar ya, düşman askerini tıklayınca bile adamlar ayağa kalkıyor, haydee, basit bir hata ama kötü işte.

Oyunda donanma birimleri yok. Hayret yani... oysa ne renk katardı oyuna...

Mancınık tirebüşe tarzı birimlerle uğraşmak çileden çıkarıcı. Yok adam yap onu gönder, yok öldü,yenisini yap, yok taş yükle...

Yine de bu oyun çok iyiydi. Hadi Age of eski deyelim, Rise of Nations'dan da iyiydi bence.

3D'nin yukarıdaki grafikleri çok güzel, ama ben umutlu değilim arkadaşlar. Red Alert'ten Generals'a geçişteki olay gelecek sanki başımıza. Görsel devrim yapmak uğruna oynanabilirlik, atmosfer feda edilecek. Umarım yanılırım.

• arkadaş oyun bomba yaa
  • generals ın oynanabilirliği bence gayet yüksekti, kotu bir zamanda çıktı o ayrı, cok fazla insan cok gec oynadı ve ek gorev paketi daha saglam ve gercekcilik beklenirken tam bir fun mod havasında çıktı, yani firma oyunu kendisi bitirdi belkide, def. generals gerçekten multisi çok zevkli bir oyun.
    stronghold da asık bu yüzden erimez diye umalım, grafikler çok sağlam gözüküyor cünkü, bu da güçlü sistem demek, hele bu tarz büyük çatışmaların olacağı bir oyunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sefer6600

Walla üniteler gelişirse manyak oyun olur ama map sorunu oynanabilirliği çok etkiliyor.

• oooo süper bence görüntüler falan ilk oyunu kadar güzel olur inşallah ama öle olacağa benziyo
  • son durum nedir ne zaman çıkar bilen yok mu hiç...?
  • iyi bir oyuna benziyo umarım hayal kırıklığı yaşatmaz ne zaman çıkıcak??
  • STRONGHOLD STRATEJİDE BİR DEVRİMDİR.
    OYUN ADAM DEĞİL BİNA EKSENLİ BİR OYUN
    ADAMLARI TEK TEK YÖNETMENE GEREK KALMIYO Kİ BU STRJ. OYUNLARININ BENCE EN SIKICI KISMI
    AYRICA EKONOMİ MORAL VERGİ YEMEK ÇEŞİDİ DİN YÜKSEKTEKİ OKÇULAR HALKIN YAVAŞ VEYA HIZLI ÇALIŞMASI GİBİ BİRÇOK GERÇEKÇİ ÖĞEYE SAHİP.
    PEYNİRİN YAPILMASI BİLE BİR STRJ. OYUNU İÇİN ÇOK AYRINTILI İŞLEMİŞLER
    YENİSİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM
  • kesinlikle stronghold stratejinin bir numarasıdır. Yalnız bölüm gecince zorluun boku cıkıodu yesillik alan olmayan bolumler geliodu farm falan yapamıdun cok kıl isallah gene ole olmaz
  • Bunun ilk oyunu çok güzeldi umarım buda ilki kadar zevkli olur.
  • ya hala yok mu piyasada? ne zaman çıkacaktı, ya da ne zaman bizim elimize geçebilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romina

ya hala yok mu piyasada? ne zaman çıkacaktı, ya da ne zaman bizim elimize geçebilir?

+1
  • TEK GECERIM Stronghold
  • abi manyak bişi bu gerçe rtw nin eline su dökemez ama görmeden konuşmıyım.ama harbiden çok sverim stronghold u ve serisini
  • ooof of bekle bekle gelmedi...
  • Benim bu oyunu almam lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.