Şimdi Ara

STRONGHOLD --> BOMBA GİBİ DÖNÜYOR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en büyük stronghold
  • oyunun çıkış zamanının age of ile yakın olması çok büyük handikap. bence strongholdun bu stratejisi yanlış. ayrıca oynamayan varsa bu oyunu hemen bulsun bir yerlerde derim, yabana atılacak gibi bir oyun değildir. stronghold ve stronghold crusader ı oynadım gerçekten çok çok iyi.... sıkı oyun
  • bu stronghold 1 netten oynanabiliyormu acaba ip adresinden felan
  • stronghold 1 zamanında internetim yoktu bilemiycem, pc ile kafa kafaya verip oynuyoduk. ama büyük ihtimal vardır.....
  • abi age of filan halt etmiş 1 ve crusideri hala oynarım mütişşşş
  • kavga etmeye gerek yok 2 side çok güzel oyunlar
  • abi zaten farklı oyunlar stronghold gibi oyun çok yok piyasada nir lords of the realms vardı ama lotr 3 çok kötü olunca stronghold tek kaldı gibi hele bu ikinci oyun da iyi olursa ama 3d beni şüphelendiriyor ama inşallah şu 3d olayını hallederler de doya doya oynarım şu oyunu
  • gerçekten cok gzel bi oyundu crusader wersionu da gsel di yeniside bomba gbi olur ama harita ile ilgili bi takım srunlar wardı ilkinde işallh yoktur bu sfer.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thejackal05 -- 25 Ocak 2005, 20:24:43 >
  • Arkadaşlar,

Ben sadece beğendiğim 20 oyunu saklıyorum. Bu 21 olmaz. Yeni bir oyunu beyendiğimde eskilerden birini eliyorum. Neyse...
    Bunları niye söyledim ? Şunun için; bu oyunlardan 4'ü hariç hepsini daha iyileri ile değiştirebilirim. Stronghold ilk bilgisayarımı aldığım 2000 yılından
    beri gördüğüm-duyduğum-oynadığım en iyi oyunlardan...
    Şu dikkatimi çekiyor, crusader de güzeldi amma ve lakin crusader i bu kadar beyenenler hiç 1. (ojijinal) stronghold'u oynadılar mı? Stronghol un 1. sini oynamadan crusader i bu kadar beyenenlere, ilk oyunu muttttlaka bulmalarını tavsiye ederim.
    İlk oyunun artıları:
    1-Bir senaryo var, 4 krala karşı ingiltere gibi bir toprak parçasının tamamını ele geçirmek için savaşıyorsunuz.
    2-İlk oyunun grafikleri daha düzgün, bu meslekte olanlar anlar, crusader, ilk oyundan nesne toplanılarak yapılmış. ( ama yinede güzel )
    3-ilk oyunda haritalar daha bi cıvıl cıvıl, haritalar daha eğlenceli.
    4-ilk oyunda binalar, askerler, silahlar ilerledikçe açılıyor. Yani kazandıkça, anlaşmalar yaptıkça, yeni yerler fethettikçe sahip oluyorsunuz yeni birimlere...
    Bu daha mantıklı.
    5-Crusaderde para herşey... marketten istediğinizi alıyor, kurduğunuz arap çadırından paranızca asker çıkarabiliyorsunuz, birincisinde ekonomi ve kaynak yönetimine daha çok önem vermeniz gerekiyordu...
    Bu örnekleri çoğaltabilirim...

AMA HER NE OLUSA OLSUN, STRONGHOLD, YİNE BİR STRONGHOLD LA YARIŞIYOR. BU OYNANABİLİRLİKTE KAÇ STRATEJİ OYUNU VAR Kİ...
    EMİNİM, İLK OYUN KADAR DİKKATLE HAZIRLANIRSA, BU GÜNÜN TEKNOLOJİ VE KARTLARI İLE BU OYUN ASSSSSLA ALANI PİŞMAN ETMEZ,
    DEMEDİ DEMEYİN :)

• Landa evde 14 saat bu oyunu oynad1k

sadece 2 el yapt1k.WC bile yapam1yoduk.
  • arkadaşlar netten multi oynamak isteyen arkadaş olursa benimle lütfen irtibata geçsin gamespy dan yapancılarla oynamaktan gına geldi umutcan000@hotmail.com msn her daim açık...
  • crusadersta ok fırlatmaya bayılıyodum..neydi o km lerce uzaklığa ok fırlatıyolardı..bide ok adama saplanınca adam kıvrıla kıvrıla yere düşüyodu.
  • cok guzel oyun
  • Sabırsızlıkla bekliyorummm Rome total dan sonraki en güsel strateji oyunu şimiden beni heycanlandırdı:P
  • Vay be güzel oyuna benziyor denemek lazım.
  • BANA ILK OYUNUN VERDIGI ZEVKIN YARISINI BILE VERSE BASARIDIR ÇOK ZEVK ALMIŞTIM ŞIMDI AKLIMA GELDI DUR BI ARIYIM ŞU CD YI BI KAÇ EL OyNAYIM
  • Arkadaşlar netten nası oynıcaz? bilgi verin, zaman söyleyin
  • yaw super çıkış tarihi belli mi bu oyunun biraz önce stronghold crusader oynuodum zatewn.baılıom bu oyuna yaw çok ii
  • Oyun gercekten böle olursa Rome total War yapimcisi iflas eder gercekten çok iyi hazirlanmiş grafik olsun görsel efekt olsun çok hoş hadi hayirlisi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.