Şimdi Ara

STRONGHOLD --> BOMBA GİBİ DÖNÜYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Stronghold yeni oyunuyla ortalığı duman edecek. Harika bir oyun ortaya çıkıyor. Dehşet dehşet...

[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codemaster -- 23 Ocak 2005, 15:22:29 >

• Görüntüler fena değil, haritalarıyla ilgili problemi vardı daha önceki versiyonda umarım iyi birşey ortaya çıkar... Ben yine de Age Of Empires derim baska birsey demem:)
  • Çok sağlam oyundu,yenisininde süper olacağına eminim
  • yeni bi ünite gözükmüyo
  • Walla üniteler gelişirse manyak oyun olur ama map sorunu oynanabilirliği çok etkiliyor.
  • Bu oyun tartışmasız en iyi strateji oyunlardan biri, kimilerine göre ise en iyisi . Merlinin kazanında Rome TW strateji dalında 2004 ün en iyisi seçildi. Eğer Rome TW bunu hak edebilmişse,bu oyun 2005 te en iyi strateji oyunu olacak göreceksiniz. Strongholdu çoğu kişi bilmiyor, bunun sebebi yapımcı firmanın bu sektörde yeni olması ama bence 2005 te parsayı toplayacaklar.
    Bu oyuna dikkat edelim...
  • Özellikle Crusaders çok güzeldi... Ama minnacık haritalar, bir de kenar köşeleri kullanamama srun oluyordu... Ama çok güzel kale savunması yapılıyordu oyunda... Ve mantıklı bir oyundu... Yenisi ise görsel şölen yapacak biraz...
  • kuşkusuz en iyi strateji oyunuydu millet öğrenmiş bi age of empires stronghold un yanında ateri oyunu gibi kalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Codemaster

kuşkusuz en iyi strateji oyunuydu millet öğrenmiş bi age of empires stronghold un yanında ateri oyunu gibi kalır

Katılıyorum sana dostum bence de Stronghold Age Of'a bin çker 1000. Age of ne ki. O da oyun mu yaw. Burada Stronghold dururken Age of oynayana ben akılsız derim. Ama biraz eskidi. Şimdilik Rome: Total War oynayalım. Stronghold çıkınca onu oynarız.

• stronghold bence zatenşu anda da piyasanın en iyi strateji oyunlarından biri 3d oyunu nasıl etkiler bilmiyorum ama bence firefly stronghold u müthiş bir oyun haline getirecek
  • 3d olayı bu oyunu bozar bence. umarım yanılırım.
  • bu oyunu deli gibi oynardım bir aralar
  • ewwweeeeet :)

i lowe stronghold :)

denemeyen oyuncu, hele de rts ciyse çooooooooooooooooooooook şey kaybetmiştir. uffacık bikaç sorun haricinde süppper bişi ve çıktığı zamanın en iyi grafikli oyunlarından biriydi.

ikincisi de aynı müthiş oynanabilirlikte iseeeeeeeee :)))))))))))))))))

daha ne diim ?
  • güzele benziyor yahu
  • arkadaşlar bu kadar seven varmı bu oyunu ya tek seven benim sanıyodum :) şaka bi yana multi maç yapmak isteyen varmı ya şöyle 400*400 haritada en fazla 4 kişi oynanabilir tabi bir kişi bile olsa benimle multi maç yapacak allah kerim derim...
  • bunlar niye hep aynı zamanda çıkıyo yaww.. age of strong hold...........
  • abicim bu oyuna bayılırdım oyun kendni aşmış taşıyo kenarlardan güzel şu merlinin kazanına bende bi giriyim bakeyim
    saol tanıştırdığın için
  • nezaman çıkıcak bu oyun ?
  • hmm görüntüler güzele benziyor ama biraz makineleri kastıracak sanırım
  • arkadaş sanırım yazın falan çıkcak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.