Şimdi Ara

STRONGHOLD --> BOMBA GİBİ DÖNÜYOR (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: barsgan

quote:

bu arada 2.5 gb disk space istiyoo... kaç CD ise... neyse gelsinde...isterse 10 olsun

.................................

bir CD 750 çekiyor... üstelik CD lerdeki alanı dahada fazla olacaktır...

bu durumda 3 CD lik rome yi geçer 4 CD olması gerek...

eee BÜYÜK OYUN tabiii
    evet öyle

• ilk oyununu aylarca oynamistim tüm bölümleri bitirmistim ahh ahh

digerlerine göre çok farkli bu oyun yapay zekayi düzeltir, haritalari büyütürlerse, tabi yeni askerler falan da olacak iste o zaman 1 numara olur
  • arkadaşlar oyunun torrenti filelist.org a düşmüş bulunmaktadır, boyutu 979 mb...fanlarına duyurulur
  • stronghold u seven arkadaşlar:

bu oyun yakında piyasada olacak ama yine ingilizce olacak tabi...

oysa ki:

http://oyunyama.com/ a girseniz oraya kısa bir üyelik ve ardından onlara strongholun türkçe yamasını istediğinizi söyleseniz...

artık bizimde bu konu üzerine yoğunlaşmış bir türkçeyama sitemiz var...

eğer stronghold çok fazla istek alırsa ilk bunun yamasını yapmaya başlacaklar.

ben bir topic açtım adresi şu:

http://oyunyama.com/forum/viewtopic.php?t=254

buradan bana kısaca birer destek mesajı atsanız oyunu kısa zaman sonra türkçe oynamaya başlayacağız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsgan -- 23 Nisan 2005, 7:09:10 >
  • STRONGHOLD-2 BUGÜN ÇIKTI.

BEN İSTANBUL KADIKÖYDE BULDUM VE ALDIM BUGÜN KURACAĞIM...

HEPİMİZİN GÖZÜ AYDIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsgan -- 26 Nisan 2005, 19:22:05 >
  • Bu kadar büyük yazmana gerek yoktu!!!

Oyun çıktı bende 2 gün içinde alacağım....

Konuşuruz oyunu detaylarını
  • sonunda yaaa!!! arkadaşlar haftasonuna kadar tüketmeyin bari, bize de bırakın :)

quote:

Orjinalden alıntı: barsgan

STRONGHOLD-2 BUGÜN ÇIKTI.

BEN İSTANBUL KADIKÖYDE BULDUM VE ALDIM BUGÜN KURACAĞIM...

HEPİMİZİN GÖZÜ AYDIN...
  • yaa bu oyun çok ram yer bea........
  • bende 512 ram var ve gayet iyi oynuyor...

rome gibi bundada ilk çıkan hali pek iyi değil... ama rome kadar kötüde değil... yinede daha iyi...

ama bundada askerler çok kolay ölüyorlar... belli başlı bir strateji uygulama imkanı ve zamanı kalmıyor..
    romedede hemen kaçıyorlardı hatırlarsınız... sonra onlar ek paketler çıkartıp düzelttiler...
    umarım strongholdda da böyle olur...

romede atlılar çok güçlüydü bundada okçular çok güçlü... habire ok atıyorlar bir türlüde okları bitmiyor...

henüz fazla ilerleyemedim... bakalım belki daha ilk çıkan askerler böyle kolay ölüyordur... bazı askerler çok güçlü...

birde fazla hızlı yürüyorlar... yetişebilmek mümkün omuyor... yapay zeka olarak az sayılır. herifler askeri düzene girmeden kuyruk gibi geliyorlar... saf yok tabur yok...

belki daha büyük birlikler çıkmaya başladığında durum değişir.. bakalım görecez...

ölen askerlerin otadan yokolmasıda bir hata... çok aptalca bir hata hemde...

sizin izlenimleriniz nasıl...

• 1.1 patch çıktı onu kurdun mu?
  • kendisi 2 gün önce çıkmışken patch i nasıl çıkmış olabilir...

senin dediğin stronghold-1 in patch i olmalı...
  • Oh be sonunda ben de aldım oyunu.. (Biraz önce) Bakalım deneyeceğim, umarım beğenirim.

NOT: Stronghold Crusader'ı inanılmaz severdim !!!
  • Vee.. Yükledim, oynadım.

İNANILMAZ BİR OYUN, İNGİLİZCE BİLMEYENLERİN TÜRKÇE YAMASINI BEKLEMELERİNİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM!!

AYRICA YEMİN EDİYORUM SON 2-3 HAFTADA OYNADIĞIM EN GÜZEL OYUN !!!
  • waLLA bu görüNTÜDEN sonra alıcam onuuu
  • almayın
    değmezz
  • neden değmez?

ben de indirmeyi düşünüyorum ama yorumlar pek iç açıcı değil nedendir acaba?
  • adamlar,toplar surların içinden geçio
    grafikler kötü
    fizik motoru hatalı
    .......
  • BİTİRDİĞİM TEK BİR STRATEJİ OYUNU VAR,O DA STRONGLOLD . OYNANABİLİRLİĞİ AGE'E GÖRE KAT KAT ÜSTÜN. AGE Bİ KAÇ GÜNDE SIKMIŞTI BENİ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romina

Arkadaşlar,

Ben sadece beğendiğim 20 oyunu saklıyorum. Bu 21 olmaz. Yeni bir oyunu beyendiğimde eskilerden birini eliyorum. Neyse...
    Bunları niye söyledim ? Şunun için; bu oyunlardan 4'ü hariç hepsini daha iyileri ile değiştirebilirim. Stronghold ilk bilgisayarımı aldığım 2000 yılından
    beri gördüğüm-duyduğum-oynadığım en iyi oyunlardan...
    Şu dikkatimi çekiyor, crusader de güzeldi amma ve lakin crusader i bu kadar beyenenler hiç 1. (ojijinal) stronghold'u oynadılar mı? Stronghol un 1. sini oynamadan crusader i bu kadar beyenenlere, ilk oyunu muttttlaka bulmalarını tavsiye ederim.
    İlk oyunun artıları:
    1-Bir senaryo var, 4 krala karşı ingiltere gibi bir toprak parçasının tamamını ele geçirmek için savaşıyorsunuz.
    2-İlk oyunun grafikleri daha düzgün, bu meslekte olanlar anlar, crusader, ilk oyundan nesne toplanılarak yapılmış. ( ama yinede güzel )
    3-ilk oyunda haritalar daha bi cıvıl cıvıl, haritalar daha eğlenceli.
    4-ilk oyunda binalar, askerler, silahlar ilerledikçe açılıyor. Yani kazandıkça, anlaşmalar yaptıkça, yeni yerler fethettikçe sahip oluyorsunuz yeni birimlere...
    Bu daha mantıklı.
    5-Crusaderde para herşey... marketten istediğinizi alıyor, kurduğunuz arap çadırından paranızca asker çıkarabiliyorsunuz, birincisinde ekonomi ve kaynak yönetimine daha çok önem vermeniz gerekiyordu...
    Bu örnekleri çoğaltabilirim...

AMA HER NE OLUSA OLSUN, STRONGHOLD, YİNE BİR STRONGHOLD LA YARIŞIYOR. BU OYNANABİLİRLİKTE KAÇ STRATEJİ OYUNU VAR Kİ...
    EMİNİM, İLK OYUN KADAR DİKKATLE HAZIRLANIRSA, BU GÜNÜN TEKNOLOJİ VE KARTLARI İLE BU OYUN ASSSSSLA ALANI PİŞMAN ETMEZ,
    DEMEDİ DEMEYİN :)

CRUSADER'I HİÇ OYNAMADIM ZATEN AMA 1. OYUN HAKKINDAKİ YORUMLARINA SONUNA KADAR KATILIYORUM. HATTA OYUNUN İLK 1-2 BÖLÜMÜNDE KARŞINA DÜŞMAN DEĞİLDE AYI KURT FALAN ÇIKIYODU ONLARI AVLIYODUN. TOPRAKLARINI GENİŞLETTİKÇE DÜŞMANLAR SALDIRMAYA BAŞLIYORDU. ZORLUK DERECESİ - OYNANABİLİRLİĞİ VE SENARYOSU MÜTHİŞTİ. EKONOMİK DENGELER ÇOK HASSASTI.VERGİ VE HALKIN MORAL SEVİYESİNİ İYİ AYARLAMAN GEREKİYORDU. HER ŞEYİ İLE MÜKEMMEL BİE STRATEJİ OYUNUYDU VE O ZAMANLARDA NEDENSE AGE DAHA POPÜLERDİ

• Oynamayana Stronghold Crusader'ı tavsiye ederim,strongholda ek olarak bunda age of empiresdaki gibi seçtiğimiz sayıdaki düşmanla serbest bir şekilde savaşa biliyorz ki bu bence tek eksiğiydi strongholdun,ve müzikler vs bence tek kelimeyle harika.Şiddetle tavsiye edilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.