İnternette mini oyunu oynayabilen varmı yawf bi türlü oynayamıyorum, özel bir program kurmakmı gerekiyor...
Çıktığı gün burda bi topic açalım netten onu oynayalım bi güzel haa
red alert ve stronghold un üstüne tanımammmmmmmm
bugün yine kadıköyden geçerken sordum soruşturdum
hiç bilen yok...
en fazlasından aldığım cevap
"biz de bekliyoruz" oldu...
ne zaman çıkar yeni bir bilgi edinmiş olan biri var mı...?
3D olayi korkutuyor beni. Stronghold 3D nasil olur bilemem. Grafikler AOE3 ile karsilastirilamaz ama oynanabilirlik umarim Stronghold 1 gibi olur
ya ne oldu bilen varmı bu oyunu ...
hala ses-seda yok... sims2 nin yada rome total in nerdeyse çıkacağı saat bile belliydi...
stronghold-2 ne zaman piyasaya düşecek bir bilgi var mı ortalarda...?
yaw bu oyun için süper bi bilgisayar lazım olurmu ki??
stronghold sade olduğu kadar süper bi oyundu inşallah buda öle olurda iyi bi strateji geçmiş olur elimize
ne kadar da rome total war'a benziyor!?? stronghold=Haçlı Seferleri olmasa oynanır belki.
oyun viking döneminde geçiyormuş m.s 800-1100 dönemi olur. romeye değil asıl medievale çok benziyor..
fazla gelişkin bir sistem istermi diye pek düşünmemiştim.. merlininkazani.com dan buraya gelen grafikler rome kadar fazla ayrıntılı değil. yani onu kaldıran sistem bunuda haydi haydi kaldırır diye düşünmüştüm...
bu oyuna bu topicten devam edelim...
ilk olarak...
bu oyun şu anda bizim ülkemizde piyasaya çıktımı... ve ilk olarak nerelerden bulunur... ?
burda birisi öve öve bitiremedi şu oyunu allahtan netten indirdim oynadım para vermedim.
Kardeşim sen bunu çokmu beğendin ozaman git Settlers 2 oyna ozaman kesin aşkından intihar edersin.
quote:
Orjinalden alıntı: Codemaster
kuşkusuz en iyi strateji oyunuydu millet öğrenmiş bi age of empires stronghold un yanında ateri oyunu gibi kalır
eywallah be abi.... ne dir abi age of yaa....var mı stronghold gibi düşünce mantığı... nasıl savunma yapsam düşüncesi ... yok..
neyse karşılaştırma yapmıyalım şimdi durup drur ken...
oyun ezicek vallaahhhaa... bi çıksada oynasak...türkiyede bulamadım hala...
quote:
kesin sorulcak ben sorulmadan söliiimm... oyun için gerekli sistem;
Recommended: OS: Win98SE/ME/200/XP CPU: 2.0 Ghz RAM: 512 Mb Graphics: 64 Mb DirectX: 9.0c Internet play Broadband connection recommended
ayrıca oyunu 3D ye taşımışlar... gerçekçi olmuş... herşey gene aynı yangın çıkma .... kurt, aslan, bandit saldırıları var gene... economic campain ler konmuş gene...
ezicek oyun anlaşışlan...yangınlar için gene wells kurmak gerekiyoo...içerik aynı kalmasına çok sdevindim...
stronghold 2 için açılan başka bi başlıkta Attıım mesajı buraya da atmak istedim gördüm ki sorulmuş...
bu arada 2.5 gb disk space istiyoo... kaç CD ise... neyse gelsinde...isterse 10 olsun
benimdeeeeeeee
quote:
bu arada 2.5 gb disk space istiyoo... kaç CD ise... neyse gelsinde...isterse 10 olsun
.................................
bir CD 750 çekiyor... üstelik CD lerdeki alanı dahada fazla olacaktır...
bu durumda 3 CD lik rome yi geçer 4 CD olması gerek...