Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Strongholdu aramızda bilmeyen çok azdır belki birkaç velet onlar bile abilerinden kuzenlerinden bir şekilde edinip oynamıştır oynamayanlar içinde sorun yok çünkü herhangi bir web browser oyunu oynamış birisi bunuda becerbilir harita olarak Büyük Britanya adasında geçen ve travian tarzı küçük bir köylü olark başlayıp Krallığa uzanan bir macera Kindoms

• Off! Tepkimi maruz görün ama "Oha!" Hemen inceliyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrimeanBt

Off! Tepkimi maruz görün ama "Oha!" Hemen inceliyorum!
    Yalnız oyun web tabanlı değil sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LannTheClever

Yalnız oyun web tabanlı değil sanırım

Alıntıları Göster
    harita olarak web tabanlı ama savaşlar bildiğimiz Stronghold

• quote:

Orijinalden alıntı: Peter_Petrelli

harita olarak web tabanlı ama savaşlar bildiğimiz Stronghold

Alıntıları Göster
    Tam olarak web tabanlı olmuyor aslında. Oyun normal bir web tabanlı oyun gibi devam ediyor ancak görsel açıdan diğerlerinden oldukça farklı. Çok sağam. Sardı beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrimeanBt

Tam olarak web tabanlı olmuyor aslında. Oyun normal bir web tabanlı oyun gibi devam ediyor ancak görsel açıdan diğerlerinden oldukça farklı. Çok sağam. Sardı beni.

Alıntıları Göster
    Bi deneyelim bakalım , var mı verebileceginiz tuyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

Bi deneyelim bakalım , var mı verebileceginiz tuyolar

Alıntıları Göster
    morali yüksek tutun halkınıza yetecek kadar üretin eğer sıkıntınız varsa bunu bölgenizdeki derebeylerine bildirin onlar yardım edecektir ilk bşalarda saldırı yersiniz güçlü bir beyden sömürülme teklifi gleirse kabul edin yanlış anlamayın bu size onur ve güç kazandırır askerler isteyin okçular mesela onun göndereceği okçuları kalenize dizin
  • quote:

morali yüksek tutun halkınıza yetecek kadar üretin eğer sıkıntınız varsa bunu bölgenizdeki derebeylerine bildirin onlar yardım edecektir ilk bşalarda saldırı yersiniz güçlü bir beyden sömürülme teklifi gleirse kabul edin yanlış anlamayın bu size onur ve güç kazandırır askerler isteyin okçular mesela onun göndereceği okçuları kalenize dizin

Alıntıları Göster
    ne kadar asker üretirseniz üretin hep kalenize dizin mesela yakın dövüşçüleri merkezi binanın girişini oraya okçuları v.b uzak mesafe üniteleri kalenin üstüne

• quote:

ne kadar asker üretirseniz üretin hep kalenize dizin mesela yakın dövüşçüleri merkezi binanın girişini oraya okçuları v.b uzak mesafe üniteleri kalenin üstüne

Alıntıları Göster
    slm arkadaslar oyunu bu konuda gördüm indirdim ve bi kac arkadasıma da tavsiye ettim su anda 3 kişi east angely da sehir kurdukk türklerin olduğu ittifak falan varmı yoksa biz ittifak nasıl kura biliriz....yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thebabutza

slm arkadaslar oyunu bu konuda gördüm indirdim ve bi kac arkadasıma da tavsiye ettim su anda 3 kişi east angely da sehir kurdukk türklerin olduğu ittifak falan varmı yoksa biz ittifak nasıl kura biliriz....yardımcı olun

Alıntıları Göster
    Crusader'i en sevdiğim oyunlardan. Bunuda bir deneyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

Crusader'i en sevdiğim oyunlardan. Bunuda bir deneyelim.

Alıntıları Göster
    İndiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gray Owl

İndiriyorum.

Alıntıları Göster
    oyunu indiren arkadaslar world 2 gelin east angelde cambrigde sehir actım yeni baslıcaklar beraber oynayalımmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thebabutza

oyunu indiren arkadaslar world 2 gelin east angelde cambrigde sehir actım yeni baslıcaklar beraber oynayalımmm

Alıntıları Göster
    artık zor herkez kendi düzenini kurmuş ancak word 3 açılırsa Cambridge'ı işgal edelim türkler olarak zaten oyun dayanışmaya dayalı yani bir bölgede şerefsiz bir yönetici yoksa kolay kolay yağmalanmassınız aksine her türlü yardım ederler tabi onlarında sizden oy isteği var oyunuzu kullanmayı unutmayın ben bölgemde 2. idim 1. sıradaki pek ilgili olmadığından hergün kendim ve sömürgelerim(adına bakmayın daha çok onlar beni sömürüyor hammadde asker falan) oy verdiği için Kanturk bölgesi benim.

• quote:

artık zor herkez kendi düzenini kurmuş ancak word 3 açılırsa Cambridge'ı işgal edelim türkler olarak zaten oyun dayanışmaya dayalı yani bir bölgede şerefsiz bir yönetici yoksa kolay kolay yağmalanmassınız aksine her türlü yardım ederler tabi onlarında sizden oy isteği var oyunuzu kullanmayı unutmayın ben bölgemde 2. idim 1. sıradaki pek ilgili olmadığından hergün kendim ve sömürgelerim(adına bakmayın daha çok onlar beni sömürüyor hammadde asker falan) oy verdiği için Kanturk bölgesi benim.

Alıntıları Göster
    Meraba arkadaşlar, oyuna başladım hatta cok begendm, bilen biri söyleyebilir mi başketti nasıl tamir edecem suan steward benim

• quote:

Orijinalden alıntı: SeyyeHan

Meraba arkadaşlar, oyuna başladım hatta cok begendm, bilen biri söyleyebilir mi başketti nasıl tamir edecem suan steward benim

Alıntıları Göster
    Bilen biri yok mu arkadaşlar başkentimin surları yıkıldı , yeniden yapmam gerekli fakat nerden yapılacagını bilmiyorum.

edit: biraz geçte olsa öğrendim kendi başıma. Capital'e Architect's Guild i yaptıktan sonra, yapmış olduğunuz bağışlar ile binaya lvl atlatıyorsunuz ve her level'de yeni özellikler açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeyyeHan -- 27 Mart 2011; 23:09:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeyyeHan

Bilen biri yok mu arkadaşlar başkentimin surları yıkıldı , yeniden yapmam gerekli fakat nerden yapılacagını bilmiyorum.

edit: biraz geçte olsa öğrendim kendi başıma. Capital'e Architect's Guild i yaptıktan sonra, yapmış olduğunuz bağışlar ile binaya lvl atlatıyorsunuz ve her level'de yeni özellikler açılıyor.

Alıntıları Göster
    gerçekten iyi oyunmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: UUUUBEYBİ

gerçekten iyi oyunmuş

Alıntıları Göster
    Var mı şöyle Türk birliği oyunda?
    Yeni başlayacağım, nasıl haberleşiyorsunuz kendi forumundan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtesGunes

Var mı şöyle Türk birliği oyunda?
    Yeni başlayacağım, nasıl haberleşiyorsunuz kendi forumundan mı?

Alıntıları Göster
    vay anasını stronghold'u ne kadar özlediğimi farkettim resmen. teşekkürler konu için. beta diyor oyuna girerken falan, umarım ücretli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaebLis

vay anasını stronghold'u ne kadar özlediğimi farkettim resmen. teşekkürler konu için. beta diyor oyuna girerken falan, umarım ücretli olmaz

Alıntıları Göster
    Bu en sağdaki sekmede Faction and House Glory var. Bunlar ne oluyor tam çözemedim.
    Aslında Stronghold'u da oynamayı pek beceremezdim zamanında ama bu hoşuma gitti.

Tamam çözdüm galiba :)
    Bu arada World 2 - East Anglia - Norfolk'tayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 31 Mart 2011; 15:45:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AtesGunes

Bu en sağdaki sekmede Faction and House Glory var. Bunlar ne oluyor tam çözemedim.
    Aslında Stronghold'u da oynamayı pek beceremezdim zamanında ama bu hoşuma gitti.

Tamam çözdüm galiba :)
    Bu arada World 2 - East Anglia - Norfolk'tayım.

Alıntıları Göster
    selam,

ben de basladım, oyun iyice sardı.

world 2 de oynuyorum.

norfolk - east anglia

ek: bolge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabrero -- 10 Nisan 2011; 9:40:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.