Şimdi Ara

ŞU AN İÇİN EN İYİ AGP ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartını değiştirmek istiyorum. Piyasadaki 8xAGP kartları arasında oyunlarda iyi performans alabileceğim hangisidir. Fiyatları ortalama nedir ? Bende asus 9600xt 128 mb var fakat...özellikle F.E.A.R ve benzeri oyunlarda full detay oynayamıyorum....

İkinci SORUM hem AGP hem de PCI destekli anakart var mı piyasada ?

• ikinci el 6800 serisi (GT yada ULTRA) kartlar bulma lazım. TR de sadece 6600 serisi var.
  • Alabileceğin en iyi agp kart x850xt diyebilirim. Bunun haricinde ikinci el 6800 serisinden veya x800 serisinden bir kart da işini görebilecek nitelikte olabilir. Ayrıca 7800gs modelinin de agp ye uyarlanacağı söylentisi dolaşmakta, ne kadar doğru olur bilmem ama ben 7800 serisi olması dışında diğer kartlara oranla çok da iyi bir kart beklemiyorum açıkçası yine bakalım umuyorum ki utandırırlar.

İkinci soruna gelince, evet hem agp hemde pci-ex destekli anakartlar var piyasada biraz araştırırsan farklı markaların farklı modellerini görebilirsin fakat soket farklılığı yaşayabilirsin. Bununla beraber Lga 775 tabanlı hem agp hem de pci destekli bi anakarta rastlamıştım, eğer şanslıysan bulabilir isen kaçırma derim..
  • Sanırım 2.el ( x800 - x850 )

teşekkürler bilgi için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dream_maker

Sanırım 2.el ( x800 - x850 )

teşekkürler bilgi için...

Umarım bulabilirsin, herkes harıl harıl ikinci el 6800 ve x800 - x850 serileri peşinde özellikle agp olarak.

İyi şanslar
  • biraz zor bulursun bulabileceğin en iyi kart şu an 6600gt
  • x850xt ama ona vereceğin para ile anakartı pci yapıp daha sağlam bir kartta alabilirsin..
  • 3-5 gün sonra SAPPHIRE ATI RADEON X1600PRO piyasada olacak.. (AGP)
    sanırım 160+KDV civarı bi fiyatla...

NOT : benim "EN İYİ" sözünden anladığım fiyat/performans oranıdır...
  • valla ben 6600gt agp aldım palit marka gerçekten çok süper cihaz. gerçi bulması zor ama eger internetten alırım diyosan mavibilgisayarın internet sitesini takip et. bazen geliyor 20lik partiler halinde ben bi ay uğraştım her gün aradım geldi mi diye. geldiği gün öğlenn gittim son iki taneden birini alabildim.
  • bulabileceklerinin en iyisi 6600gt olur.. onu da çok zor bulursun ama diğerlerine
    göre bulunması en kolay olanı bu karttır...
  • Düz 6600 ler için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Hem fiyatı uygun hem bulunabiliyor? 9600XT seviyesinde oc yapılmış bir 9550 ile farkı ne kadar dır?
  • dreeam x800 x850 derim ama onun yerine 2.8775p uygun pcı16 x anakart alsan daha ii değilmi be
    bilemem ben öle düşünüyorum hem bu ekran kartında ikince el pek akıl kar değil benden sana sölemsi
  • Peki arkadaşlar benim imzadaki sistemi satmak istesem .. ?
    Ortalama ne fiyat çıkar...!!! ( 1,5 yıllık makine )

Şöyle düşünüyüyorumda AGP'ye yatırım yapmalıyım yoqsa Sıfır bir AMD sistem toplayıp üzerinede PCI-EX 6600 GT takıp olayı birsüreliğine götürebilirmiyim. Malum 2007 yılı yeni bir teknolojiyle yine köklü bir değişime sebep olabilir...!!!
  • 6800 ULTRA

• X850XT AGP türkiye'ye geldi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dream_maker

özellikle F.E.A.R ve benzeri oyunlarda full detay oynayamıyorum....

bu oyunu 4xaa 8xaf 1280x960 rahat oynamanız için ati kanadında en az x800 serisi

nvidia kanadında ise 6800gt, ultra, gs ihityacınızı karşılayacaktır.
  • bulabileceğin en iyi agp 8x şu an için 6600gt.
    ben 2 gun once palit marka 6600gt buldum 2.el kısmından ve aldım.
    hem agp hem pci-x destekli anakartlarda var mavibilgisayar.com dan bu anakartlara bakabilirsin
  • ben de aynı dertten muzdaribim;ama yarın öbürgün oyunlar 256 mb ekran kartı isteyince bu 6600GT'ler ne olacak?İleriye dönük bir yatırım olacaksa sizce ne derece anlamlı 6600GT almak?Sadece merakımdan soruyorum...Bir de forumda Nec dvdrw,6600gt vga vs vs çılgınlığı var gibi.Şahsen ben ilk sorumdaki durumdan korktuğum için x700 pro almayı planlıyorum.Mavibilgisayar'da 181 $ + KDV .Sizler ne dersiniz?
  • en iyi agp x850xt ama bulman imkansız :D en fazla 6600gt bulabilirsin oda zor.ben sırf bu yüzden lga 775 ve pci-e'ye geçtim 1 hafta önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rampagee -- 27 Ocak 2006 2:56:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.