Şimdi Ara

Şu an piyasada en ucuz iphone'u(4s veya 5) nerden alabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezuniyet hediyesi alcam ablama,1.700e falan iphone 5 bulabilir miyim ? yada hiç olmazsa 1.500 verip 4s alırım diyorum pek büyük fark yokmus heralde aralarında.iphone 6 falan ne zaman cıkıcakmıs bide 2 ay içinde çıkar mı yani ?

• 4s alma şuan yazılımsal bir sorunu var. Ara sırada donma yapıyor. İp5 yada yeni çıkacak telefonlardan al. Bu sitenin 2. El bölümünden referansı bol olan insanlardan alabilirsin. Bu senenin sonunda yeni modeller çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 5 Ağustos 2013; 23:08:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekle bence 1 ay sonra 5s çıkacak apple s modellerinde tam serilerin eksikliklerini gideriyor ve iddialara göre 2gb ram çift led flash bulunacak,s4'ten daha performanslı olucak, soyulmalar giderilecek ve kasası çok az da olsa değişecek mutlaka beklemeye değer şahsen ben ülkemize gelmesini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1700 e cok rahat bulursun.ünlü ikinci el satis sitelerine bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: johnymu

4s alma şuan yazılımsal bir sorunu var. Ara sırada donma yapıyor. İp5 yada yeni çıkacak telefonlardan al. Bu sitenin 2. El bölümünden referansı bol olan insanlardan alabilirsin. Bu senenin sonunda yeni modeller çıkacak.

Ne zaman donma yapmış? iOS 5'ten beri 6.1.2'ye kadar kendi 4s'imi ve üstüne iOS beta 2-3 yüklemiş arkadaşın 4s'ini kullandım. Betalarda ısınma sorunu dışında kasma, takılma falan olmadı.
  • Ablana hediye alacaksan bu ikinci el bir telefon olmasin bence. Maddi acidan biraz daha kendini zorlayabilirsen veya aile fertlerinden destek alabilirsen sifir iphone 5 al derim. Ablanin marka takintisi da yok ise nexus 4 guzel bir secim olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Freedos

Ablana hediye alacaksan bu ikinci el bir telefon olmasin bence. Maddi acidan biraz daha kendini zorlayabilirsen veya aile fertlerinden destek alabilirsen sifir iphone 5 al derim. Ablanin marka takintisi da yok ise nexus 4 guzel bir secim olabilir.

hocam ucuza nerden buluruz iphone 5i,bi aralar 1800e düştü falan deniliyodu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustInPeace

quote:

4s alma şuan yazılımsal bir sorunu var. Ara sırada donma yapıyor. İp5 yada yeni çıkacak telefonlardan al. Bu sitenin 2. El bölümünden referansı bol olan insanlardan alabilirsin. Bu senenin sonunda yeni modeller çıkacak.

Ne zaman donma yapmış? iOS 5'ten beri 6.1.2'ye kadar kendi 4s'imi ve üstüne iOS beta 2-3 yüklemiş arkadaşın 4s'ini kullandım. Betalarda ısınma sorunu dışında kasma, takılma falan olmadı.

Sorunsuz dek gelmiş demekki.. Bende kullanıyorum. Nedendir kasma var azda olsa. Ve kilit tuşu nadiren mesaj be arama geldiğinde zor açılıyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RustInPeace

quote:

Sorunsuz dek gelmiş demekki.. Bende kullanıyorum. Nedendir kasma var azda olsa. Ve kilit tuşu nadiren mesaj be arama geldiğinde zor açılıyo

Senin 4s'te sorun olmasın hocam bende kullanıyorum hiçbir sorun yok.4s alabilirsin

• Beyler telefonu 7 ay önce Turkcell'den aldım telefonu sadece 1 kere düşürdüm aldığım ilk günden beri jelatinle kullanıyorum piyasada en nadir temiz 4slerdendir alıcı olan pm ye gelsin
    Not : Iphone. 5 alacağımdan satıyorum garantisinin bitmesine 1 yıldan fazla var

• Bilkoma bak siparis sitelerini takip et indirim yapiyorlar bazen

• gittigidiyor.com'a bakın hocam, güvenilir sitedir. 10 ay kadar önce 1350TL'ye 3 ay kullanılmış 4s aldım, en ufak bir sorunu olmadı. Ölü pixel vardı, garantiye verdim sapasağlam yolladılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.