Şimdi Ara

Şu an telefon almak mantıklı mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, biliyorsunuz ki 2020 içerisinde 5g telefonlar gelecek. Benim şu an yeni bir cihaza ihtiyacım yok fakat beş senedir kullandığım için değiştirmek istiyorum. Sizce şu an telefon almak mantıklı mı yoksa 5G'yi mi beklemeliyim. Konu hakkında bilgisi olan varsa beni de bilgilendirsin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakooseh -- 1 Şubat 2020; 21:16:30 >

• Aciliyet yoksa beklemek daha avantajlı
  • Hocam 5 yıllık bir makine kullanıyorsan güncellemekte ufaktan fayda var. 3G zamanında 4G uyumlu cihazlar aldım. Tek avantajı şu anda da güncel olarak kullanabiliyorum ama büyük bir süre 4G çıktımı ne zaman çıkacak ha çıktı çıkmadı, bi çıksa alette destek var diye bekleyip duracaksın

Bence mwc sonrasını beklemek daha mantıklı. 2020 modeller çıkınca geçen yılların modellerinin fiyatları düşer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cevabın için teşekkür ederim, haklısın gerçekten, bende mwc sonrasını bekleme kararı aldım. Biraz daha benim külüstürle devam edeceğim.
  • 5g'nin getireceği pek bir yenilik yok.Dolayısıyla beklemenin bir mantığı da yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde şöyle uygunundan gm 9 pro olabilir 5g ye daha var onu bekleme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.