Şimdi Ara

Su arıtma cihazı (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.318
Cevap
56
Favori
213.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ctnuyr

sizinde cihazınız hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanın.ama merdiven altı çakma ürünlerin 1 e 3 atık oranı var demişsiniz,Bu atık oranı ters osmos sistemle çalişan bütün arıtmalarda vardır.atık oranı su kirliliğine ve membran filtreye iletilen basınca göre değişiklik gösterir kimi yerlerde 1 e 8-10 a kadar çıkar.Mmebran filtresinin en iyi tarafı ağır metal bakteri vırus gibi kirleticilerin gözeneklerinden geçirmemesidir.side streem membranda bu gözenekler biraz daha buyuk olduğu için atık oranı düşüyor.

sizdeki membran teknolojisi farklı bir sistem side streem olarak bılınıyor.kavce kullanıcılarının vey işletmelerinin bu membranı tercih etmesının sebebi tds oranının yüksek olması.kahvenın daha iyi tad ve dem alabılmesi için.

standar ro sistemlerinde dilediğiniz zaman tds değerini alkali filtre ile yükseltebilirsiniz.

ama yinede şunu belırtıyım 500-600 tl lik cihazları 1500-2000 tl ye satanlar var,sizin aldığınız cihaz tabıkı bu segmentteki cihazlarla aynı değil.
    bende lily var ao smith firmasının en üst modeli uv filtrasyonda yapıyor ama atık su konusunda 1e1 oranı doğru gözenek değil dostum iyi araştır membran giriş çıkış farkından dolayı çift su giriş var membranda piyasadaki membranlar gibi değil mesela benim filtreler büyük membran baya büyük lilyde

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

bu şekilde yaklaşım tüketici kanununa aykırı dır.Ürünün faturası olduğu sürece oradan aldınız buradan aldınız gibi bir durum yok.

Zamanında tv alırken edirne deki bayiler yerine taa Diyarbakır dan bayiden almıştım n11 üzerinden ,servis ordan almışsınız kurulum ve garanti yok dedi.Tabi ozamanlar kanun vs. bu kadar bilmiyordu millet.Öttüre öttüre servisi getirip ücretsiz kurulum ve montajını yaptırdım.Tüketici olarak haklarınızı öğrenmeniz gerektiğinizde savunmamız vatandaş olarak ödevi herkesin.
    hocam bunu yapmalarının sebebi belli adamlar bizim türkiyeye getirdiğimiz ve bizim servis ağımızdaki cihazlara bakarız diyorlar adam kendisi ithal ediyor dışardan sonrada trde ao smith firmasına garanti başlattırmaya çalışıyor.. ne idüğü belirsiz bir cihaza adam neden garanti versin sen dışardan spot aldığın cihaza trde garanti yaptırabilirmisin? ayrıca şuda var kendileri montaj yapmadığı hiçbir cihaza garanti vermiyorlar.

• çok doğru dedin ama dağıtım ağını bilmiyoruz , hepsini kendi mi getiriyor yoksa diğerleri başkalarımı getiriyor bilmek lazım.Dediğin gibi paralel ithalat lg yada Xiaomi alıp merdiven altı servislerden canı yanan çok oldu zamanında.Bu muhabbet te böyle olabilir yada tam tersi kendi toptan satıyor başlarına sonrada garanti yok vs. de diyebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhabalar ürün sizin itlahatınız mıdır?Garanti montaj a.o. simith Türkiye ye mi ait yoksa sizin anlaşmalı firmanıza mı?

GittiGidiyor daki tüm satıcılara sordum bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

merhabalar ürün sizin itlahatınız mıdır?Garanti montaj a.o. simith Türkiye ye mi ait yoksa sizin anlaşmalı firmanıza mı?

GittiGidiyor daki tüm satıcılara sordum bakalım.
    aynen bu şekilde net bilgi sahibi olunabilir. bu bildiriyi yeni yayınladılar 27 martta olması lazım mağdur olan insanlar oldu demekki. yalan söyleyen satıcılarda olabilir ancak dkkat etmek lazım
  • yok hocam anladım muhabbet i. A.o . Simith Türkiye geneli bayilik vermiş haliyle satan satıcıların neredeyse tamamı listede olan satıcılar.Olay a.o simith in telefon satış ağının kurnazlığı sanırsam.

https://aosmith.com.tr/bayi/bayilerimiz/

Merhaba ürün Ao simith orjinal ürünüdür ve Amerikan patentli Türkiye distribütörlüğü ile yetkili bayileri tarafından türkiye ao simith garantili ücretsiz montaj servisli bir üründür. Biz yetkili bayisiyiz kontrolünü ao simith resmî sayfasından teyit edebilirsiniz.

bakalım diğer satıcılar ne diyecek.

• Kullandığım lifetech 11 aşamalı Arıtma cihazımın filtre değişimini yaptıktan sonra (filtreleri yıkadım) suda uzun süre klor tadı oluştu. Bunun nedenleri ile araştırırken Tersozmos nickli arkadaş ile yazıştım kendisi bir kaç çözümler sundu ve bana omnipure k5633ss filtreyi göndererek su tadının normalleşeceği bilgisini paylaştı. Nitekim Tersozmos'un gönderdiği filtreyi taktım 2 günlük kullanımdan sonra su normale döndü ve memnun kaldım. Kendisine yardımlarından ve ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

Su arıtma cihazı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca her ihtiyaç duyduğumda benden yardımlarını hiç esirgemeden sorularıma cevap yazarak yardımcı olan
    ctnuyr, meeb, filmtec ve 68060 nickli arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim

• cemcagdas C kullanıcısına yanıt
    rica ederiz sağlıklı günlerle kullanın inş.hayırlısı olsun tekrardan.

• diğer satıcılar ın cevapları

merhaba ao smith turkiye garantilidir servisi ucretsiz kurulum yapacaktir

merhabalar efendim. kurulum için 444 4 758 müşteri hizmetlerini aramanız yeterlidir . kurulum bölgenizdeki yetkili servis aracılığıyla yapılmaktadır.

merhaba, garanti ve montaj hizmeti a.o smith firması tarafından verilmektedir

satıcıların söyledikleri bu şekilde.Yani a.o. simith in iddası bizden almazsanız garanti yok vs. iddaası yersiz gibi duruyor.

• arkadaşlar öncelikle vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.

yeni bebeğim oldu ve damacana kullanmak pek mantıklı gelmemeye başladı. tüketimimiz arttı.

arıtma cihazı almak istiyorum.

konularda pek adı geçmemiş amahttps://springwater.com.tr/ firmasının ürününü öneriyorlar nsf onaylıymış parçaları filtreleri felan.
    önerir misiniz ? nasıldır bilen kullanan var mı? yeterli olur mu?

başka önereceğiniz modeller var mı?
  • emredioksit kullanıcısına yanıt
    https://www.rosuaritma.com/urun/ro-lux-plus-su-aritma-cihazi/

kesinlikle bu modeli inceleyin hocam öneririm

amway kalitelidir ama hem gelişmekte olan ortadoğu ülkelerinin sularına uygun bir ürün değildir

hem marketing ile satılması sebebiyle gereğinden yüksek fiyata satılır

hemde ömür boyu filtreyi kendinden almak zorunda bırakarak sizi mahkum eder

• Madalina Byoutube
    Amway eSpring Water Demo: The Onion Experiment
    https://www.youtube.com/watch?v=Z1ZOyA5XbuE&feature=youtu.be

Mutlaka izleyin!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 15 Nisan 2020; 3:42:39 >
  • Arkadaşlar merhaba galaxywater 12 lt tanklı su arıtma cihazı kullanıyorum filtreleri in değişmesi nasıl hangi filtreyi almalıyım ve montaj konusunda yardımcı olur musunuz?
    Kullandığım cihaz:

• cemone_2 C kullanıcısına yanıt
    GittiGidiyor
    Kapalı Kasa Su Arıtma Cihazları İçin 5'li İnline Filtre Seti Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/kapali-kasa-su-aritma-cihazlari-icin-5-li-inline-filtre-seti_pdp_541527930

Inline filtre kullanıyor tamda bu filtreler olması gerekli senin cihazda hocam

Daha iyi kalite olsun diyorsanız da bu linke bakin
    https://www.rosuaritma.com/urun/omnipure-6-li-filtre-seti/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 15 Nisan 2020; 18:8:39 >

• tersosmos kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam fakat ilk attığınız 5 adet filtreli yani benimki 8 filtreli diğer filtreleri değiştirmeme gerek var mı ve cihazım iyi mi ve ilk attığınız filtrelerle kullandığımda ve montaj konusunda da yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemone_2 -- 15 Nisan 2020; 19:41:46 >
    Sen 5 li kullan hocam istersen sekizlide satıyorlar ama önce cihazin kapağını açıp filtrelerin resimlerini atabilirmisin kabaca bakalım önce bir cihazın filtre tipine yanlış sipariş vermeyelim.

Değişimde yardımcı olurum elbette

Hocam şu an açamam ama sizi haberdar etsem olur mu yardımcı olur musunuz?

Uygundur hocam ne zaman istersen

Eyv. hocam sağolasınız.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.