Şimdi Ara

Su arıtma cihazı (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kaantalya Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.318
Cevap
56
Favori
213.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Koçtaş ne anlar hocam bu işten adamlar arada satın almacı ile görüşüyor ama ben sana bak burada 2017 de nsf'e yakalanmış bir ürünü atayım incele. Yani ürünün kalitesine sertifikasına bakmaz koçtaş ve sorgulamaz dahi belkide bu linkten haberi dahi yoktur Koçtaş'ın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Amaan, 899tl ye nfsli bir sürü yedek filtreli mal olmaz zaten ((:

En azından koçtaşta satılıyor 5 yıl muhatabım var garantide. 2-3 bin liralık 500 lira filtreli malşar öneriyorsunuz akıl karı değil buzdağı cam doğal kaynak suyu alın abiler o zaman leş yağmur suyunu filtreleyip mineral basmaya çalışıyorsunuz aynı paraya geliyor

(:

• arkadaslar aosmith daisy modelime aosmith in sebillerinde ki alkali filtreyi takmislardi ve 1 ay boyunca 10 civari ph cikmisti ,dusmedi ph hic.ardindan yuksek bu diyip degistirdiler

gecen sene ki gibi pentair alkali filte taktilar.en basta cok guzel 8.5 civariydi ancak 1 ay sonunda su an 6.7 cikiyor..

ne yapmam lazim ?

10 cok yuksek,6.7 dusuk..

ideali kactir bunu,acaba son filtreye pentair yerine baska birsey mi taktirsam kendim alip bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 14 Mayıs 2021; 14:38:57 >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Amacınız ph ve mineral ise bunun en ve tek doğru yöntemi biocera filtredir.

Çözümü kesinlikle başka filtrelerde aramamanızı öneririm.

İyi bayramlar.
  • ÜmitATMACA kullanıcısına yanıt

Peki bu filtre pentairden daha çok ph verir mi? Pentair i takmasak 5.5 çıkıyor ph aosmith daisy de

ph ın ideal olan 7.5-8.5 arası olmasını istiyorum sadece.

Pentair ph yükseltici olarak kullanılmaz verimli olmaz etiketini okuyun kalsit içerir, kalsitin zararlarınıda araştırmalısınız. Tek yol biocera.Aksini söyleyen birisi çıkacağını düşünmüyorum.
  • ÜmitATMACA kullanıcısına yanıt

peki bu biocera fiiltre ph i yukseltir mi 1 puan kadar sizce?

ve de en guvenilir nereden alabilirim ?

ayrica aosmith e takilir mi bu ?

-su tanka gitmeden önceki hortum bağlantısına takarsanız ortalama 9-9,5

-Su tanktan çıkıp musluğa giderkenki hortum bağlantısına takarsanız 8-8.5 ph elde edersiniz.

-Ben firma temsilcisiyim aşağıdaki link ile firmamızdan alabileceğiniz gibi dilerseniz piyasadanda alabilirsiniz.

https://royalgreen.com.tr/urun/biocera-antioksidan-alkali-filtresi/

-Her çeşit su arıtma cihazına bu filtreyi rahatlıkla uygulayabilirsiniz.
  • Arkadaşlar Muğla Milasta yaşıyorum 7 filtreli Savora LG filtreli sistem aldım taktım 2 depo doldur boşalt yaptım. Ve şu an ki gelen su bulanık geliyor. ölçüm cihazlarım olmadığı için ölçemedim. içtim tadı fena değildi içilebilir idi ama bulanıklık neden olabilir?

• by_ProXy kullanıcısına yanıt
    İlk kullanımda arıtma cihazları karbon filtrelerin tozlarından kaynaklı siyah bir su verir daha doğrusu gri gibi ama bu İlk kullanımda ve filtre değişimlerinde olur sadece bir kaç depo daha boşaltın düzelir.

Filtreleri kurulum aşamasında tek tek bol su ile yıkamış olsaydınız bu durum hemen geçerdi.

• Arkadaşlar ersutek marka bir arıtıcı almıştım geçen yıl internetten aldığım filtreler ile değişimi kendim yaptım. O zamandan beri 3-4 ppm değer alıyorum. Şimdi biraz araştırdım 10 ppm altı da sağlıksız diyenler var. Ben ne yapayım şimdi? Yüksek ppm diye filtre değiştirdik şimdi düşük olduğu için be yapabilirim, sorun olur mu?

• Knight-Rider kullanıcısına yanıt
    Hocam kullandığınız ürünün markası X Y Z ne olursa olsun, yada kalitesi...

çünkü bu başka bir konu

ama her su arıtma cihazında bir biocera alkali mineral filtre kullanın

ailenize saf su içirmeyin

yada muadili olduğu söylenen hiçbir mineral alkali filtreyi kullanmayın...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Değerli Arkadaşlar,yazlıkta sadece 3 ay kullanılan 5 filtreli bir su arıtıcı var,çok kaliteli bir ürün değil,geçen gün onun tüm filtrelerini değiştirdim,çeşme suyu çok kireçli,2-3 depo su boşalttım,suyun sertliği gayet makul ama klor tadı alıyorum,normal midir? değilse önerileriniz nelerdir?

• eagle35 E kullanıcısına yanıt
    Ozmoz cihazında klor tadı almanız imkansız. Klor olduğuna emin misiniz? Bence siz asidik suyun tadını alıyorsunuz.

Suyu yudumlayıp içtikten sonra boğaz da bir kuruluk ya da acılık hissi veriyorsa bir kaç saniye asidik su dur, bunu mineral filtre ve pH filtresi ile düzenleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 20 Haziran 2021; 23:1:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersosmos

Ozmoz cihazında klor tadı almanız imkansız. Klor olduğuna emin misiniz? Bence siz asidik suyun tadını alıyorsunuz.

Suyu yudumlayıp içtikten sonra boğaz da bir kuruluk ya da acılık hissi veriyorsa bir kaç saniye asidik su dur, bunu mineral filtre ve pH filtresi ile düzenleyebilirsiniz.

Değerli yanıtınız için teşekkür ederim ama deneyen herkes aynı tadı aldı,tüm filtreleri de aynı anda değiştirmiştim

• eagle35 E kullanıcısına yanıt
    Peki tankın vanasını kapatıp cihazdan su alıp tadına bakın hocam yine aynı tadı veriyor mu, vermiyorsa tat filtresi yetersiz geliyor demektir.

• Anladım,bu hafta gidince deneyeceğim ,sağ olun...

• Teşekkürler bilgi ve tavsiye için. Mineral filtre son aşamaya takıldı ama markasını bilmiyorum. Peki 3-5 ppm olması normal mi? Sağlık açısından uzun vadede sorun olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knight-Rider -- 21 Haziran 2021; 8:38:12 >
  • Knight-Rider kullanıcısına yanıt
    3-5 ppm hemen hemen saf su, yağmur suyu sayılır

sağlık açısından zararlı olurmu sorusuna ben sorıuyla cevap vermek isterim hocam;

-mineral filtrenin markası nedir?
    -mineral filtrenin fda nsf onayı varmı?
    -bu onayları ilgili kurumlardan kolaylıkla teyit edebiliyormusunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.