< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 13 Kasım 2023; 20:8:47 > |
Şu boy kavonoza hangi balık uygun olur? (ss)
-
-
O kavanozda balık olmaz. Akvaryumcular Betta yı yaşar diye satabilirler ama o kapak oldukça içine ne koyarsanız havasızlıktan ölür. Betta da kapak olmazsa kavanozdan atlayacaktır. Hayvanlara yazık etmeyin. 20 L den aşağı hiç bir kapta bir balık sağlıklı yaşayamaz. Hele ısıtma, oksijen sağlayacak yüzey dalgalanması olması da genelde şarttır. Akvaryum hobisine başlamak istiyorsanız ilk başta alabileceğiniz en büyük akvaryumu almak hem balık sağlığı, hem akvaryum içindeki temizliği ve oksijen - zehirli madde dengesini sağlamada yardımcı olur. 20 L bir akvaryuma başlangıçta sert koşullara , su kirliliğine dayanıklı olan ve canlı doğurarak çabuk çoğalan , ölseler bile devamlı doğurdukları için bir süreliğine acemilikte idare edebileceğiniz 2 dişi 1 erkek lepistesle 20 L de başlayabilirsiniz. Ya da tek bir erkek Betta yı ben 20 litrede 5 sene yaşattım. Yaşlılıktan öldü. Aldığımda kaç yaşındaydı bilmiyorum. Çok güzel bir Crowntail idi. Kusuru çok agresif olmaları. Kendi yansımasına bile saldırır. O yüzden tek bakılmalıdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X