_____________________________________________ _________________________________ ________________________ Men are not asked to leave their ships when they are in danger,and women are not asked to leave their children. ________________________ __________________________________ ______________________________________________ Cümleyi tercüme eder misiniz?
google translate böyle çevirdi Erkekler gemilerini terk etmek ne zaman tehlikede olduğunu ve sorular değil kadınları, çocukları bırakmak istedi değildir.
Men are not asked to leave their ships when they are in danger,and women are not asked to leave their children. Tehlikedelerken erkeklerin gemilerini terk etmeleri istenmez, ve kadınların çocuklarını bırakmaları istenmez.
Men are not asked to leave their ships when they are in danger,and women are not asked to leave their children. Tehlike durumlarında erkeklerden gemiyi, kadınlardan da çocuklarını terketmeleri istenmez.
quote:Orjinalden alıntı: PrDxNdR quote:Orjinalden alıntı: Ömer Yemin ederim ben de aynısını yapacaktım geç kalmışım ayrıca gif süpermiş />/>
quote:Orjinalden alıntı: Madman Men are not asked to leave their ships when they are in danger,and women are not asked to leave their children. Tehlike durumlarında erkeklerden gemiyi, kadınlardan da çocuklarını terketmeleri istenmez. Eyvallah. Ayrıca bu iğrenç ters çevirme espirisi yapılmasın diye "tercüme eder misiniz" yazdım ama başlığı baz alanlar yine aynı iğrençliği yapmışlar.