Şimdi Ara

şu cümleyi lütfen ingilizceye çevirin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben farkında olmadan facebook profilimi güncelledim ve yeni profil dizaynı oldu fakat alışamadım
    sizden ricam profilimi tekrar eski dizaynına dönüştürebilir misiniz?

• hi
    I did wrongfully update is facebook profile and ı dont like it's.I want to old profile design.Do you help me?

ingilizcem orta derece bu kadarını çevirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

hi
    I did wrongfully update is facebook profile and ı dont like it's.I want to old profile design.Do you help me?

sağol
  • Hi I updated my profile in facebook without being aware of your request is not used, but my profile and became the new profile design Can be converted back to its original design?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteveStifler

Hi I updated my profile in facebook without being aware of your request is not used, but my profile and became the new profile design Can be converted back to its original design?

bu arkadaş daha iyi çevirmiş bu cümleyi kullanabilirsin
  • tamamdır steve

• Eski sitile dönemezsin... Boşu boşuna yollama.

• quote:

Orijinalden alıntı: d[-_-]b

merhaba
    ben farkında olmadan facebook profilimi güncelledim ve yeni profil dizaynı oldu fakat alışamadım
    sizden ricam profilimi tekrar eski dizaynına dönüştürebilir misiniz?

hey i updated my god damn profile its lookin shit.You know.. now tell me! how the fuck am i turn back? please help
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

hi

Arkadaşım senin ingilizcen orta seviye falan değil. Hiç kusura bakma. Çevirin hata dolu. Hem de affedilemez...Biliyorum bunlar sinir bozucu ve ben eleştiriyi yumuşatarak söyleyebilen güzel bir insan da değilim. Bence bundan sonra yeterli düzeye erişmeden çevirilerde yardım etme.
  • hello my name is john and im twenty years old and i like animals.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.