arkadaşlar , ben kendime güvenimi sırf bu yüzden toparlayamıyorum. neyapmam lazım . sanki beni ezik miş gibi görüyolar sanıyorum . bu his benim hayatımı ciddi şekilde değiştiriyo . geçmişte olan bir takım olaylar yüzünden böyle olduğunu zaten biliyorum . ama şimdi neyapmam lazım , doktora gitmek istemiyorum yazdığı ilaçlar , karaciğer hastası olduğum için şiddetli baş ağrısı yapıyo . pskoloğa da gidemem maddi durumum iyi değil . yardımlarınızı bekliyorum .
Bence millet değil sen kendini ezik görüyosun
bende bu yüzden sevdiğim kıza açılamıyorum
paran varsa çek raybanları gözüne şak şakk hıyaaa
dön arkanı yap moonwalkını kızı tut ve
de. kendisi kollarına düşecektir zaten.
isviçreli domates adamları tarafından onaylanmıştır
Spor yapmaya başlayabilirsin.
Giyimine önem gösterebilirsin.
Saçlarına biraz dikkat edebilirsin.
.......
quote:
Orijinalden alıntı: KırıkAyna
.......
hocam zaten kendime özen gösteriyorum , spor yapmıyorum bir tek . beni nasıl değerlendirdiklerini bilmiyorum belki hoş buluyorlardır , belki ezig ama kesin bişey bilmiyorum . çok fazla konuşan birisi değilim yerine göre konuşuyorum yani genelde soğuk birisiyim .
quote:
Orijinalden alıntı: FreeDomJumPeR
quote:
Orijinalden alıntı: KırıkAyna
.......
hocam zaten kendime özen gösteriyorum , spor yapmıyorum bir tek . beni nasıl değerlendirdiklerini bilmiyorum belki hoş buluyorlardır , belki ezig ama kesin bişey bilmiyorum . çok fazla konuşan birisi değilim yerine göre konuşuyorum yani genelde soğuk birisiyim .
herkesin yapısı farklı dostum fazla takma. kabullenen öyle kabullenir kabullenmeyenler de çevrende durmasın fazlalık yaparlar zaten.