Bildirim
Şu fosforcu ortalığı accayip karıştırıyo
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Upp -
Tek kisi bir halt yapamaz -
Bu kim lan ppye bak hay allahım ya suratına bi çakacaksın böyle tiplerin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altiorem -- 17 Eylül 2020; 15:37:13 > -
Arkadaşlar daha önceden de yazdım şimdi de yazayım.
Fosforcu denen arkadaşlar çalışan, sınav bilinci olan insanlar.
Bu twitter tayfa ise çalışmayan, sınav hakkında en ufak bir fikri bile olmayan insanlar. 11.sınıfın 2.dönemi olmasın 12. sınıf olsun diyeni bile gördüm
Bu nedenle fosforcular>twittercılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 17 Eylül 2020; 16:39:53 > -
Bizim nesilde çok yoğun bir "Bence ben haklıyım", "Abi ama haklıyım yani" tavrı görüyorum. Umarım yaş ilerledikçe tüm nesil atlatır bu travmayı, son derece ahmakça ve komik bir tavır. Kızın kullanıcı ismi bile "Hello ben haklı" -
Ben bir poacaım ehejjeje -
Twittera adım atmıyorum bu tipler yüzünden. -
uWu -
Lolcü Selen? Kostüm için attığım parayla Tonguç Problematik kitabı mı aldın? -
Hocam dayanamıyorum böyle profillere ciddi sinir bozuyorlar -
bak delirtmeyin beni
Arkadaşlar daha önceden de yazdım şimdi de yazayım.
Fosforcu denen arkadaşlar çalışan, sınav bilinci olan insanlar. Bu twitter tayfa ise çalışmayan, sınav hakkında en ufak bir fikri bile olmayan insanlar. 11.sınıfın 2.dönemi olmasın 12. sınıf olsun diyeni bile gördüm Bu nedenle fosforcular>twittercılar |
Bu kim lan ppye bak hay allahım ya suratına bi çakacaksın böyle tiplerin.
|
Ben bir poacaım ehejjeje
|
Bizim nesilde çok yoğun bir "Bence ben haklıyım", "Abi ama haklıyım yani" tavrı görüyorum. Umarım yaş ilerledikçe tüm nesil atlatır bu travmayı, son derece ahmakça ve komik bir tavır. Kızın kullanıcı ismi bile "Hello ben haklı"
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X