Şimdi Ara

Şu göbekten bıktım artık yaaaaaaaaaaaaaa!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar boy 1.73 kilo 66-68 arası falan.78 kilodan bu kiloya indim 1.5 senedir de formumdayım çok abur cubur yiyorum ama kilom sabit bünyemi dengeledim fakat göbek beni deli ediyor.Bana bir program önerebilirmisiniz sadece göbek gitsin yeter 1-2 aya kadar eritmem lazım ymalum yaza giriyoruz.Lütfen yardım edin bana program vs olabilir yiyecek tavsiyeleri olabilir.2 gündür akşam 10dan 11e kadar yürüyüş koşu vs yapmaktayım ek olarak yiyecek programı vs lazım...

• Oha adam benim fake üyeliğimin adını çalmış yuh be
    Banlandı 7 gün ban yedim
  • Ben de o civardayım ama göbeğim yok fiziğim de çok düzgün demek ki bünyeden bünyeye değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Oha adam benim fake üyeliğimin adını çalmış yuh be
    Banlandı 7 gün ban yedim

Senin fake üyeliğin varsa(!) bundan banane? Öyle bir isim olsa üyeliği alamazdm değil mi?
  • Diyet yap diyet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık Zaman Geldi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 2 aya yaz bitiyor zaten elini cabuk tut. Abur cuburu kes 7 den sonra yemek yeme
  • Bizim orda 2 milyona satıyolar o korsan dvd yi !! Beyler korsana hayır
  • Boy 1.70 kilo 76 napsam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

1 2 aya yaz bitiyor zaten elini cabuk tut. Abur cuburu kes 7 den sonra yemek yeme

Sabah sağlam bir kahvaltı yapıyorum sağlam derken aşırı değil 1 dilim ekmek ile düzgün bir kahvaltı. Abur cuburu kolayı vs kestim herşeyi.6-7 den sonrada yemek yemiyorum ve akşam 10dan 11e kadar yürüyüş koşu karışık yapıyorum.1 ayda falan gider göbeğim inşallah.
  • köprüde zenci mi satıyosun
  • lan muhimmat hiç belli etmedin göbeğini insan bir söylerde bende sınıfta seni diyete sokar,senin yiceklerini yerdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superucer -- 5 Haziran 2010; 12:32:00 >
  • Koçum

Mekik
    bir boruya tutunup ayaklarını gösüne cek( muthis faydasını goreceksin)
    sopada faydalı olur yan kısımlar için.
    Yan mekikte cek.
    Ünlü gıdalardan uzakdur. Hatta hiç ağzını bile sürme.
    Koşarken ayaklarını göğsüne çekerek zipla arada bir.
    Uzan göğsüne seni incitmicek ağırlık koy sonra çok az Yüksel. Yarım mekik seklinde.
    Maden suyu ic. Psikolojik rahatlık saglar.
  • eniyisi aldığınyemekleri başkalarına verecen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.