Şimdi Ara

şu konu da beni aydınlatın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sadecenotebook.com/msi-cx61-2od-231xtr-core-i7-4702mq-220-ghz-8-gb-1-tb-2-gb-vga-156-freedos-pmu304460

http://www.sadecenotebook.com/asus-n550jv-cn211d-core-i7-4700mq-240-ghz-8-gb-1-tb-4-gb-vga-156-freedos-pmu296216

şimdi bunların ne farkı var ???

ben n550jv c127h alacaktım 3000 tl civarlarında sonra işte ssd nin falan önemli olduğunu anladım 16gb ram ve blu-ray yerine 2500 tl lik cn211d yi alıp optik sürücü iptali ssd takmak falan daha mantıklı geldi.?

taaaa kiii bu msi ge60 ın yerine asus c 211 d almaya karar vermişken http://www.sadecenotebook.com/asus-n550jv-cn211d-core-i7-4700mq-240-ghz-8-gb-1-tb-4-gb-vga-156-freedos-pmu296216 bu linki yani msi cx61 i görmem. 1700 tl olmasına rağmen neredeyse asusla aynı 5400 rpm olması 4.nesil işlemci olması ve ekran kartı ?? şimdi ben napayım ??

edit: istediğim güzel bir bilgisayar almak mühendis değilim çok güçlü çizim programları çalıştırmayacağım ama muhasabe tarzı programlar kullanıcam ama böyle olcak diyede i5 alayım derdinde bir insanda değilim bana yardımcı olun gözünüzü seveyim

edit2: msi ge60 da karar kırdım hem ssd li oluşu hem daha iyi ekran kartı asusdan az daha uygun doğru bir seçim mi sizce

• Linkteki bilgisaayrlarda donanım ve sağlamlık olarak asus önde alsam asus'u alırım msi ge60 tabiki iyi bir seçenek olurdu ama başlığında çokça ısınmasından şikayetçi olna var oyunlarda 100dereceye yakın dereceleri görenler var bunun büyük oranda termal macunun kalitesizliğinden kaynaklandığı yönünde macunu değişenler düşüş yaşamış sıcaklıklarda oyun düşünceniz yoksa.Linkteki asus'ta alınabilir işletim sistemini siz kuracaksınız.İllede ssd diyorsanız siz bilirsiniz
  • hocam aslında benim kaygım asusun ssd olayında garanti dışı bırakması, msi ge60 hem ssd li hemde özellikleri daha iyi (kasa kalitesi, ses hariç)

sürekli oyun oynayan biri dğeilim belki de pes-fifa hariç oyun oynamayacağım bile ama ne bileyim ekran kartı olayı bana bi özgüven veriyor mesela gta5 oynamasam bile yükleyip ara sıra girebilmek isterim ??
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    yoldaş yaa öyle bitanesi msi ge60 2oe 048 i 2500 e bırakıcak bana ( yenilenmiş ürün diyor ) yani ürün 0 ama daha önce servis tarafından işlem görmüş

sence alayım mı yoksa cn211d mi alayım.. cn127 de 16gb ram ve bluray var ama cn211 i almamın sebebi bluray yerini hdd takmak hdd yide ssd terfi ettirmek.. ram de zaten zamanla daha güzeli takılabilir
  • PesimİSTanbul kullanıcısına yanıt
    Yenilenmiş ürün demek refurbised de denir müşteriden gelen sıkıntılı ürünleri servis onarıp tekrar şatışa sunuyor ben o işe pek girmezdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.