Şimdi Ara

şu mobo ya bi bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=591&productid=bd81680

bu kartı almak istiyorum amacım ucuz bi şekilde core 2 duo ya geçmek ve kart çok ilgimi çekti ama aynı zamanda oc de yapacam ve bu kartın oc potansiyeli hakkında bişey bulamadım bilem duyan gören varsa sevabina yazsın başka öneriniz varsa onada açıım ama bütçe ıkınırsam belki 200 ytl

• up^^ bi bakın sevabına
  • bu anakart nasıl desem teknolojiden yoksun bir kart
    o/c istiyorsan abit al ama ucuz demişsin asus falan al ozaman bu kart fazla bi işe yarabileyiceğini zannetmiyorum vereceğin paraya yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gry054 -- 21 Eylül 2006; 14:53:56 >
  • O anakart 1066 Fsb'li Core 2 Duo işlemcileri desteklemiyor.
  • fakat kartın adı

GIGABYTE 8I945GZME-RH CORE 2 DUO LGA775 ANAKART

ve
    Intel Core 2 Duo*, Pentium® 4 5&6XX ve D Serisi, Hyper-Threading ve 64bit desteği yazıyor

bilgim yok ama destekler gibi geliyor (dediğim gibi bilgim yok ama öyle yazıyor.)
  • destekliyor ama 800mhz fsb olarak açıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: omarr35

fakat kartın adı

GIGABYTE 8I945GZME-RH CORE 2 DUO LGA775 ANAKART

ve
    Intel Core 2 Duo*, Pentium® 4 5&6XX ve D Serisi, Hyper-Threading ve 64bit desteği yazıyor

bilgim yok ama destekler gibi geliyor (dediğim gibi bilgim yok ama öyle yazıyor.)
    800 Fsb'li Core 2 Duo E4xxx serisi işlemciler var ama henüz piyasada yoklar. Bu anakart sadece bu dediğim Core 2 Duo E4xxx serisini destekliyor. Anakartın şu an piyasadaki 1066 Fsb'li Core 2 Duo E6xxx serisine desteği yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler biz de bilgilenmiş olduk

sağol
  • demek yeni sistem yalan oldu daha para biriktirmem lazım adam gibi sisteme geçem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.