Şimdi Ara

'Şu nete yükselebilir miyim ? Geç mi kaldım ? Bu saatten sonra olur mu?'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar cidden anlamıyorum. Bu soruları sormak size cidden mantıklı geliyor mu ?
    Konu açtınız herkes olumsuz konuştu diyelim, bırakacak mısınız ona göre ? Ya da herkes olur dedi daha mı az çalışacaksınız ? Eğer bu kafadaysanız kusura bakmayın ama zaten baştan kaybettiniz.

Sene sonu ne olacağını kim bilebilir. Yüksek netler yapıp sınavda apışıp kalanda var, düşük netlerle başlayıp çok iyi yerlere gelende. Hayatınızı başkalarının yargılarına göre yaşamayın.

Sonuç olarak ne olursa olsun yapılması gereken olabilecek en iyi şekilde hazırlanmak. Sene sonunda "Keşke daha çok çalışsaydım" dememek.

Bu aralar çok konu gördüm bu tarzda o yüzden yazmak istedim, umarım az da olsa bir faydam olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi αlfα -- 12 Aralık 2013; 19:20:17 >

• Dönem dönem fazlalaşır bu konular Birilerinden 'Sen bırak çalışmayı olmaz' demesini bekliyolar ki bahaneleri olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gillbert

Dönem dönem fazlalaşır bu konular Birilerinden 'Sen bırak çalışmayı olmaz' demesini bekliyolar ki bahaneleri olsun

Kesinlikle her dönemin belli başlı kalıp konuları var ama işte bir umut belki azalır böyle yazınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: gillbert

Dönem dönem fazlalaşır bu konular Birilerinden 'Sen bırak çalışmayı olmaz' demesini bekliyolar ki bahaneleri olsun

ciddi ciddi kendilerine itiraf edemeseler bile beklentileri bu. bir sene daha kalmak istiyorlar tereddütleri var. Yazıyorlar böyle birisi "yazarsa olmaz, yapamazsın,yetiştiremezsin, başaramazsın vs" zaten bu sene ne yaparsam yapayım barajı bile geçemem moduna giriyorlar.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olacağı belli olmuyor önemli olan sakin olmak,denemelerde iyi yapıp,sınavda kusanlarda oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.