Şimdi Ara

Şu oyunu bulmama yardım edin lütfen (Çözüldü)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle oyun büyük ihtimalle 2014 oyunu. Steamde satışları başladığında denk gelmiştim ve fiyatını uygun bulmayıp almamıştım. Şimdi belki görmeyeli ucuzlamıştır diye bir bakmak istiyorum ama oyunun ismini hatırlamıyorum.
    Oyunun tanıtım vidyolarında genellikle Skyrimle kıyaslıyorlardı ama aralarında pekte alaka yoktu çünkü bu oyunda sadece büyü vardı ve skyrimdeki gibi özgürce dolaşabileceğimiz bir haritaya sahip değildi, koridor oyunuydu. Oyunun başında karlı bir haritada başlanıyor. Düşmanlardan rune'lar düşüyor ve kendi büyülerinizi bu rune'lar ile üretebiliyordunuz. Siyah arkaplanlı bir büyü menüsü olduğunu hatırlıyorum. Oyunda sadece büyü yapılıyordu ilerlemeli oyundu ve vidyosunda bölüm sonu boss'u olduğunu hatırlıyorum bosslardan önce ufak sinematik olabilir. Karakterin adı Dragon'du galiba düşman size böyle sesleniyordu. Bu arada düşmanlar köpeklerini size saldırtan asasinler falan olabilir. Köpek değil kaplan olabilir asasin değil ork olabilir. Kamera dışardan göstermiyordu karakterin gözlerinden görerek oynuyordunuz. Kendinizle ilgili tek gördüğünüz Skyrim'deki gibi büyü yapan ellerinizdi.

Kısaca sizin oyunu hatırlamanızı sağlayacak şeyler şunlar:
    *Sadece büyü ile savaşarak ilerlenen bir oyun ve kendine has bir büyü oluşturma sistemine sahip. Düşmanlardan düşen run taşlarıyla kendi büyülerinizi üretiyor yada olanları modifiye ediyorsunuz.
    *Vidyolarından hatırladığım kadarıyla oyunun en başı karlı bir haritaydı. Asasinler yada orklar (büyük ihtimalle asasinler) vardı ve kaplan köpek gibi bişeyleri salıyordu peşimize. İlerlerde boss vardı. Vidyodaki eleman çeşitli element büyüleri tanıtıyordu. Klasik freeze,burn efektli element büyüleri.
    *Vidyolarında sürekli skyrimden bahsediliyordu ama aralarında çokta alaka yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 6 Şubat 2015; 21:52:56 >

• lichdom battlemage
  • ssunder kullanıcısına yanıt
    Sağol valla ara ara bulamamıştım. Peh steam 59 lira diyor bir ara torentten indirirm artık iyi oyalayacak bir oyuna benziyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.