Şimdi Ara

Su pompası tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • su pompası konusunda kararsız kaldım;5 metre derinlikteki sulama kanalından 15 metre uzaklıktaki 3 metre yükseklikteki su deposuna su taşımak istiyoruz.bunun için en uygun su pompasi nedir sizce?

Netteki araştırmalarım sonucu 7-8 metreye kadar yüzeyel pompalarin işi göreceğini okudum bundan dolayı dalgıç pompaya ihtiyac olmadığı için eledim..Ayrıca kanal suyu bazen az geldiği için dalgıç pompa çalışmayabilir.yuzeyel pompalardaki ayrımı ve marka konusunu tamamen yapamadigim için çıkmaza girdim

Jet pompa 

Santrifüj pompa 

Salyangoz pompası 

Diyagram pompası vs

Önerdiğiniz bir marka ve pompa tipi var mıdır?Ayrıca 5 tonluk su deposu çıkışı için timer kullanmayı düşünüyoruz ama belli bar basınç altında çalışmadığını belirtiliyor bu konuda nasıl bir çözüm sağlamalıyız?

• Salyangoz pompa yaklaşık 6 metreden çeker, ancak fiyatı Dalgıça göre pahalıdır. Bence en uygunu dalgıçtır. Yanında floatör vardır, su azalınca stop eder. Drenaj pompası diye arayın, winpo, Troy, Sumak vs bir sürü marka var. Kampa sitesinde hepsinin değerlerini, dikeyde kaç metreye yatayda kaç metreye basar kolayca görebilirsiniz. Timerı ne amaçla kullanmak istiyorsunuz, anlatırsanız fikir verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Ozalp -- 11 Temmuz 2024; 15:7:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su ısıtıcı /kettle tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.