ARKADAŞLAR O KADAR UĞRAŞTIM Bİ DÜNYA FORUM GEZDİM.SONUNDA BUNDA KARAR KILDIM!ALMADAN ÖNCE SON YORUMLARI BEKLİYORUM!ŞÖYLE RAHAT RAHAT OYUN OYNAYABİLECEĞİM BENİM UYUZ ETMEYEN Bİ BİLGİSAYAR OLSUN İSTİYORUM!HALA CELERON 400 LE CEBELLEŞİYORUM!
SORULARIM ŞUNLAR?
1-İŞLEMCİYİ 3200 VE YA 3500 YAPMALIMIYIM! 2-BU EKRAN KARI BENİ NE KADAR GÖTÜRÜR! 3-KASA KONUSUNDA ÇOK KARARSIZIM!AOPEN İYİ BİR TERCİH Mİ!
ramlerini daha kaliteli o/c olanları al.ekran kartını sakı alma.gto2 gelince x850 xt pe'ye modlanması garanti olacak.işlemci için eğer paran kalırsa 3200 al.
arkadaşlar işlemciyi 3200 yaptım ama hangi ekran kartını almalıyım!!ram ları de twinmos yaptım
ya bende yenı sıstemıme x800 gt veya gto almayı dusunuodum...yanı almasında ne alsın pekı...ekran kartsız sıstem mı toplıcaz...ıllakı alcaz bı sey pekı ne alalım o zaman?
bence sistemin güzel teknolojiyi takip edemeyizki sen bunu işleme koy bence
sen boşver herkesi kafanın ve paranın yattığını al :) burda kimse bişi beğenmiyor 3000 ile 3200 işlemci arasında 50 dolar kadar fark var önerileri verenlerin ya parası çok yada fantazi yapıyorlar kendilerince..180 dolarlık ekran kartı yeter boşver daha pahalısını ne yapıcan her gün yenileri çıkıyor
arkadas bana kızcaklar ama sen paranın bir kısmını tut.. git 9550 al idare et azcık...( bir yerlerden tiyo aldım.. ekran kartları manyak ucuzlucak). 3000 ile 3200 arası fark öldürmez makinayı..
iyiki varsın iyiki yokum....gölgem var iyiki gölgem var...
Dostum İlk Başta Sistemin Gerçekten Güzel. Genellikle İşlemcini Yukarlarda tutmaya bak çünki Eğer oyun oynuyacaksan buna ihtiyacın olacaktır İşlemcini yükselttinmi 3.2 ye canavar gibi bir makina olur.
arkadaşlar işlemciyi 3200 yaptım ama hangi ekran kartını almalıyım!!ram ları de twinmos yaptım
Ekran kartın iyi bence değiştirmene gerek yok, ama elinde üstüne koyacak para varsa daha üst birşeyler alabilirsin... Ram konusuna gelince Twinmos-Kingston savaşları yine başladı... 2sinden herhangisini alırsan al başın ağrımaz... Bence gereksiz bir değiştirme olmuş ramleri twinmos yapman... Ama dediğim gibi ikisinden de başın yanmaz, içine sinsin yeter..
quote:
Orjinalden alıntı: VirtualFrog
sen boşver herkesi kafanın ve paranın yattığını al :) burda kimse bişi beğenmiyor 3000 ile 3200 işlemci arasında 50 dolar kadar fark var önerileri verenlerin ya parası çok yada fantazi yapıyorlar kendilerince..180 dolarlık ekran kartı yeter boşver daha pahalısını ne yapıcan her gün yenileri çıkıyor
yukarda adam sormuş işlemciyi 3200 yapayımmı diye. parası war ki soruyor. ______________ hee ayrıca 50$ ı işlemci yerine ekran kartına kullanmak tabiki oyunlarda daha perf olmasını saglar makinanın.
İlla olan para boşamı gitmeli! Arkadaşlar yapmayın bu kadar basit olmamalı, ark. dediği gibi o.c. ile 3200 geçersin bencede 50-60 dolar farka gerek yok!!!
Ama karar senin kardeşim!!!
Hayırlı olsun!!!
sistem gayet guzel ram twinmos ekran x800 gt seni idare eder fazla uçmaya gerek yok
anakarta o kadar para vereceksen bari sli destekli birşey al. ilerde ikinci bir ekran kartı alırsın. ekran kartı performanso neredeyse 2 katı (1.86 reel değer) artar. anakart olarak asusun sli destekli oyuncaklarını öneririm. ekran kartı da sli destekli gf6600 yada daha üst birşey. ama mutlaka sli destekli. ayrıca ramleri dual kit. alursan dual ddr performansın dehşet artacaktır. dualkit ramler ile tek tek satılan ve 2 tane alınıp da dual çalıştırlan ramler aynı şekilde dual çalışmıyor.
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme