Şimdi Ara

ŞU SORULARA KESİN CEVAP VERECEK HOCALARIM YARDIMCI OLUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. Fatih Sultan Mehmet Trabzon Rum İmparatorluğu'nu fethedince rumlarla Arnavutların yerlerini değiştiriyor. Bu Hristiyanlığı bölme siyaseti gereği mi, merkezi otorite için mi?
    2. Terlemenin suyla yapılmasının nedeni, suyun iyi çözücü olması mı özgül ısısının yüksek olması mı?

• ilk soru tımar ayrıcalıgı vermek hocam olağan merkezi otoriteyi korumak ve güçlendirmektir.hristiyanlık degil rumları bölme diyordu şıklarda sorudada rum ve arnavut vardı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tal.

ilk soru tımar ayrıcalıgı vermek hocam olağan merkezi otoriteyi korumak ve güçlendirmektir.hristiyanlık degil rumları bölme diyordu şıklarda sorudada rum ve arnavut vardı .

nedense tımarla ilgili bir şık hatırlamıyorum, bir de tımarla bir alaka kuramadım sanırım. doğrudan aklıma bölme siyaseti geldi. nedeni odur diye düşündüm hala da kafam karışık bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aes Sedai

quote:

Orijinalden alıntı: Tal.

ilk soru tımar ayrıcalıgı vermek hocam olağan merkezi otoriteyi korumak ve güçlendirmektir.hristiyanlık degil rumları bölme diyordu şıklarda sorudada rum ve arnavut vardı .

nedense tımarla ilgili bir şık hatırlamıyorum, bir de tımarla bir alaka kuramadım sanırım. doğrudan aklıma bölme siyaseti geldi. nedeni odur diye düşündüm hala da kafam karışık bu konuda.

kardeşi tımarı soruda söylüyordu.hatırlayan arkadaşlar olacaktır illaki ben hatırlıyorum.tımarı yakalayamazsan zaten cevabı yakalamazsınız ayrıca bu benim kendi görüşümdür neyse ne ya koy bi tarafına gitsin saçma sapan bir sınavdı 160 sorudada herkes çelişkide ne bekliyoruzki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.