Şimdi Ara

Şu videodaki tonun aynısını nasıl alabilirim lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=w8WXswQJYz4

Link vermek yasakmı bilmiyorum ama yasaksada adminlerin biraz hoş görülü olmasını bekliyorum.

Şu videodaki tonun yani dolgun solo metalin tonunu nasıl alabilirim ? Yani böyle vurunca çekiçle vurulmuş gibi uzun uzun giden tonu. Baktığım hiç bir pedal bu tonu vermiyor.

Bu tonu alabiliceğim bir pedal önerin lütfen yani yıllardır gitar çalıyorum şu tonu bi elde edemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayselneden -- 18 Temmuz 2015; 0:49:34 >

• Prosesörün varsa yaklaşabilirsin ama aynı ekipmanı kullanmadan aynı tonu alamazsın.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• ayselneden kullanıcısına yanıt
    aynı ekipman olmadan zor hocam , eğer iyi bir ses kartın varsa başka tabii. Ancak tam olarak aynı tonu tutturacağını sanmam iyi bir ses kartıyla bile
  • **SWE** * kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tonda çalan birsürü gitarist var örnek olarak attım bu videoyu. Ayrıca o gitarın aynısında bendede var sadece hangi pedaldan almam gerektiğini sordum yani youtube a solo guitar yaz çoğu bu tonla çalıyor bi örnek bişey verin lütfen

• Şu forumda bi kişi bile yardımcı olamaz mı ?

• Upppp

• Up

• chorus , delay pedalı ve bir iki amfi ayarı ile tutturulabilir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASP -- 29 Temmuz 2015; 1:33:08 >
  • Guitar Rig'in kendi presetlarının için onlarca var bu ton ve benzerleri.Amfi,pedallara binlerce lira vermektense iyi bir ses kartı alın istediğiniz her tonu alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.