Şimdi Ara

Şuan Tv Almak Mantıklı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LED veya Plasma Tv üreticisi çoğu firma 2012 serisi televizyonlarını açıkladılar bkz. ;

http://www.flatpanelshd.com/article.php?subaction=showfull&id=1330957857

http://www.flatpanelshd.com/focus.php?subaction=showfull&id=1329738734

http://www.flatpanelshd.com/article.php?subaction=showfull&id=1327666779

Mayıs ta çıkıcak olan seriler (Plasma almayı düşünen biri olarak Panasonic odaklı konuşuyorum) fiyat farkı olsada 2011 serilerine üstünlüklerini sergiliyorlar eğer ben yeni seriden bir alet tercih edersem haziran sonu temmuz başı gibi edinmeyi düşünüyorum o zamana kadar bekleyip yeni bir tv mi almalıyım yoksa şimdi çok bir bütçe ayırmayıp ilerki senelerde oled tv mi tercih etmeliyim ? (2016 - 2017 ) Yorumlarınızı bekliyorum.

• Eğer ihtiyacınız varsa Şuanda tv almak mantıklı ileridede sonuçta bu bir ihtiyaç..Eğer bugün keyif ile tv ye bakıp güzel vakit geçirmeyi düşünüyorsanız bence hiç kendi keyifinizi ertelemeyin.Oled tvlerin Çıkması çoğu tv nin ucuzlacağı anlamına gelmez,örneğin honda hybrid çıkardığı halde hala herkesin vtec motoru tercih etmesi gibi..Oled tvlerden sonrada hyled tvler çıkacak,hep en iyisini beklemekte hayatınızdan birçok şeyi ertelettiğini göreceksiniz..
    Talepler istekleri karışılar,2016ya kadar bekleyip eğer oled tv almayı düşünüyorsanızda saygı duyarız..
    Keyifli forumlar..
  • Olay 2016 ya kadar beklemek değil şuan hi-end bir tv almak yerine f/p bir tv (örn;LW4500) tercih edip asıl bütçeyi 2016 ya ertelemek veya 2012 serisi çıkıcak televizyonlardan tercih etmek asıl problem bu değil asıl soru OLED ler beklemeye değer mi ?
  • Vur deyince öldürürsünüz bilader!

Dostum benimde 9. aya kadar bir tv ihtiyacım var. Bende senin gibi düşünmekteydim ancak hani şu en ucuzunu bulan siteler varya onlardan birinde grafikle fiyat/zaman gösteriyordu modellerde ve 8. ay ile 1.-2. ay fiyatları benim beğendiğim modellerde aynıydı (yani indirimli). Ben buna güvenerekten beklemeye aldım kendimi, şansımı deneyeceğim.. Şöyle bir durum var her sene fiyat/zaman grafiği aynı şekilde gidiyormu acaba?!? gitmiyorsa haneme +300tl felan daha yazarım gibi geliyor.
    Riks budur
  • birde bunların ucuzlamasını bekleyecez...devam crt ye
  • istediğim tv yi aradığım fiyata bulduğum zamana kadar...
  • Bizm 23 yıllık Sony hala bayrağı elinde taşıyo hadi koçum dayann.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EV ALMAK MANTIKLI MI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan Amerikada 55vt30 2499 $ dolar seviyesinde satıyor gelicek olan 55vt50 de 2499 $ ile çıkış yapıcak denilliyor fakat bizim güzel ülkemizde fiyat farkı olur mu dersiniz ?
    (Vatandan örnek alarak indirim ile bile 5600 tl civarında olan tv nin 50' versiyonu 4500 tl eğer aynı fiyat ile çıkış yapılırsa 50vt50 tercih etmeyi planlıyorum mantıklı mıdır? )
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfen14

Şuan Amerikada 55vt30 2499 $ dolar seviyesinde satıyor gelicek olan 55vt50 de 2499 $ ile çıkış yapıcak denilliyor fakat bizim güzel ülkemizde fiyat farkı olur mu dersiniz ?
    (Vatandan örnek alarak indirim ile bile 5600 tl civarında olan tv nin 50' versiyonu 4500 tl eğer aynı fiyat ile çıkış yapılırsa 50vt50 tercih etmeyi planlıyorum mantıklı mıdır? )

Vt50 serisinin ne zaman geliceği hakkında bilginiz var mı?Kendi adıma 50vt50 için 5800tl civarında bir giriş fiyatı bekliyorum.
  • Çıkışlar ve fiyatlar bu şekilde diye biliyorum

• @wolfen14
    Liste için teşekkürler.Yeni modellerin ülkemize gelmesi en erken Haziran ayını bulur gibi.
  • Aman makul bir fiyatla gelsinde azcık geciksede olur VATAN sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfen14 -- 11 Mart 2012; 14:41:13 >
  • OLED tv avrupada satılıyor 1 yıl sonra Türkiyeye gelir 1 - 2 yıl içince ucuzlar ( 2 -3 yıl tüplüye devam )

3D plazma ıvır zıvır hepsi hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 22 Mart 2012; 9:45:27 >
  • benimde yeni bir tv'ye ihtiyacım var şuanmı alsam; yoksa yaza doğru alsam acaba? Arkadaşlar siz ne dersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.