Şimdi Ara

SUBARU LEGACY

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2008 model subaru legacy sahibiyim
    bu kasaya uygun olan fabrikasyon navigasyon cihazı var bazı bu kasa modellerde
    nereden bulacağımı söyleyebilecek arkadaşlar varmı şimdiden teşekkür ederim
    yeni kasa navigasyon cihazından bahsetmiyorum bir önceki kasanın navigasyonundan bahsediyorum marka model numarası bilen varsa yazarsa sevinirim

• 2009 legacy sahibiyim.

Ben de araştırdım hatta japonya da japanparts diye bir sitede araştırma yaptım.

http://www.japanparts.com/db/partslist.php?KEYWORD=&dealer=1&car=141&middlesmall=2:13&maker=&VOLKEY=&page=2

http://www.japanparts.com/images/ImageFromDB.php?base=1&no=2475 önce bu parçayı değiştirmeniz gerekiyor.

Ben %100 uyumlu navigasyon cihazı nedir diyesorduğumda bana Japonya dışında bulunamayan kenwood marka bir ürün önerdiler.

Epey bir yazıştıktan ve ben model önerileri sunduktan sonra 7'' bir monitörün uyacağını söylediler ama garanti vermediler.

Evelden ürünün altında 7'' için yazmıyordu sanırım benim tacizlerimden sonra yazdılar.

Ön konsoldaki bu parçayı değiştirmeden,monitör takamassınız.

Merak etmeyin TR ye gönderim yapan güvenilir bir site,siz yeterki %20 gümrük vergisini ödeyin

Ben STİ lip spoiler bile getirttim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanDostum -- 23 Ekim 2011; 1:38:20 >

• ilgin için teşekkür ederim internetteki bir çok araştırmamda bende bu cihazın model ve numasası ile ilgili net bir bilgi edinemedim
    subaru yetkili servisleride daha çok fly audio adlı cihazı öneriyorlar fakat bu cihazın bulunduğu internet sitesine girdiğimde subaru legacy nin son kasasının navigasyon cihazını bulabildim ve bu siteye de özellikle 2008 kasasında olması gereken cihazla ilgili bilgi istedim onlarda şu an ellerinde olmadığını belirttiler
    serviste bu konuda bilgi sahibi değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.