Şimdi Ara

SUBARU LEVORG 1.6 GT-S (Donanımlar ve Teknik Özellikler belli oldu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
3
Favori
14.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 1.6 motor baska hangi modelde kullaniliyor acaba.

Sw tasarimlar pek hosuma gitmiyor benim. Pekde alinasi durmuyor benim icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyesight bence kesinlikle olmalı... Mükemmel bir teknoloji.
  • eğer istediğim renk ve fiyattan verirlerse alacağım bu aracı yalnız fiyatın 2 hanelere inmesi lazım 90 civarına verirlerse kırmızı renk ilk tercihim olur 5 sene kullanırım
  • Bilmedigimden soruyorum eyesight ne?

• Aslında tam benim arabam. Alsam müthiş mutlu olurdum.
    Ancak 6 aylık arabamın kmsi 20 bin olunca, hayal olarak kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerrOfficial

Bilmedigimden soruyorum eyesight ne?

Çarpışma önleme, şerit takip, adaptif hız sabitleyici gibi fonksiyonları içinde barındıran alanında en iyisi olan yol yardım sistemi.

• Ne yalan söyleyeyim 105 bine bu araba alınır sonuna kadar binilir... Hem güzel donanımlar mevcut araçta. Zengin olsam bi tane alır ailemle hem zorlu olmayan dağa bayıra gider kışın karda zevkine aracın nasıl debelendigini görmek için alirdim

•  SUBARU LEVORG 1.6 GT-S (Donanımlar ve Teknik Özellikler belli oldu)

Burada kenwood marka çok çirkin bir teyp var, hiç olmamış bu..
  • BU arada izlediğim videolarda yol bilgisayarında hep 6.3 civarı yakıt tüketim ortalamaları var. Eğer öyleyse oldukça iyi. Araç zaten çok güzel..
  • Dün ford bayine gittik, dizel otomatik focus titanyum test ettik. Araç iyi güzel, şanzuman motor olmuşta, xenon , sunroof, gerigörüş kamerası olmayan araç 88.750 lira, bunları ekleyince 100 bine geliyor nerdeyse , sunroof 2750 xenon sistemi 4700 !!! vs vs.

Dizel otomatik C segmenti bir araca bu para verilene kadar, çok donanımlı olmayan Levorg kesinlikle alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

Dün ford bayine gittik, dizel otomatik focus titanyum test ettik. Araç iyi güzel, şanzuman motor olmuşta, xenon , sunroof, gerigörüş kamerası olmayan araç 88.750 lira, bunları ekleyince 100 bine geliyor nerdeyse , sunroof 2750 xenon sistemi 4700 !!! vs vs.

Dizel otomatik C segmenti bir araca bu para verilene kadar, çok donanımlı olmayan Levorg kesinlikle alınabilir.

Levorg'da tek donanım seçeneği var onda da ilk mesajdaki donanımların hepsi geliyor.
  • donanima ve büyüklüğüne bakılırsa,bir de impreza düşünülürse araba C den çok D segmenti wagon bölgesine giriyor kardeşlerim.fiyatlara bakılırsa:
    Yeni Passat Variant 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Highline 121.900 TL
    arizali şanzimana ve daha güçsüz motora fazladan 16 bin istiyor vw.sanirim subarudaki birçok donanimda yok bu pakette.
    elbette ki 2. elinin zayifliği düşünülerek çok az satacaktir,ama subarunun yüksek fiyat çekmemesi tebrik edilecek bir durum bence kardeşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 24 Temmuz 2015; 14:16:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

Dün ford bayine gittik, dizel otomatik focus titanyum test ettik. Araç iyi güzel, şanzuman motor olmuşta, xenon , sunroof, gerigörüş kamerası olmayan araç 88.750 lira, bunları ekleyince 100 bine geliyor nerdeyse , sunroof 2750 xenon sistemi 4700 !!! vs vs.

Levorg'da tek donanım seçeneği var onda da ilk mesajdaki donanımların hepsi geliyor.

Doğrudur, yurt dışından bir video zaten , orada başka donanım seçenekleri de var muhtemelen..Video bu linkte bakabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=Ia0B6Q_-m74

• Firmalar isim verirlerken bir çok dildeki verecekleri ismin nasıl çağrışım yapacağını ve diğer olumsuz anlamlara kayma ihtimallerini hesap eder ki verdikleri isim hem telaffuz hemde çağrışım açısından oldukça kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: highgen

quote:

Orijinalden alıntı: cro

Arabanın tasarımını modern bulmadım. Sanki doksanlara ait bir arabayı makyajlayıp piyasaya sürmüşler gibi.

gözleri sağlam bi doktora goster önce ihmal etme

Senin dedigin o 90 dan kalma tasarımları şimdilerde çokta radikal makyajlar adı altinda milleti sıra sıra koyup iteleyenler var bilir misin çok mübarek firmalardır kendileri

Haa dersen ki itelenmek haz veriyor orasini bilmem tabi o ikinizin arasında olan birşey

Seviyeye gel.

• Tek kelime Aşk...
  • Sedan versiyonu olsa belki iş yapardı ama bu haliyle burada tutmaz. Station araç zaten hemen hiçbir markada tutmuyor, üstüne hem station hem performans aracı olacak ki çok az kişinin ilgisini çeker. Avrupada güzel iş yapabilir ama, onlar station araç çok seviyor :) CLS'nin bile station'ı var ve alan var :)
  • araç çok başarılı benim açımdan tek sıkıntısı karoser
  • Alpaslan Kardaş Levorglarda Eye Sight sistemi var mı?
    15 Temmuz, 06:56

Subaru Türkiye Sayın Alpaslan Kardaş, Levorg modelimizde Eyesight sistemi bulunmamaktadır. Bunun yerine Arka Araç Tespit Sistemi, Otomatik Uzun Far Fonksiyonu ve Kör Nokta Uyarı Sistemleri gibi gelişmiş farklı güvenlik özellikleri bulunmaktadır. Yetkili bayilerimiz ile iletişim kurmanız halinde daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Teşekkür ederiz.

Arkadaşlar araçta gördüğünüz gibi eyesight yok maalesef. Ulan aracı tanıtırken Eyesight de sonra gel bir ülkede sat ve bu özelliği koyma
    Üstüne üstlük parasını verseniz de alma şansınızda olmayacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masmas1514 -- 25 Temmuz 2015; 14:05:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla eski kasa Legacy peşinden koşup bir türlü denk getiremeyen ve içimde hep kalan bu istek sonucu bu araca çok ısındım arkadaşlar şaka maka.
    Araç istediğim tüm özellikleri barındırıyor şu anda.
    Ben baya baya niyetlenmiş durumdayım ancak benim açımdan 2 temel sorun var.

1)Yakıt. Senede 35 bin civarı yol yapıyorum
    2)Şanzıman. Ruhsuz bir CVT şanzımana alışabilir miyim. Özellikle DSG den sonra nasıl bir keyif verir bilemiyorum şahsen. Juke kullandığımda hiç sevmemiştim.

Bakalım gelince çok detaylı inceleyeceğim kafama yatarsa Leon'u verip buna niyet edeceğim. Subaru hep içimde kalan çocukluk hevesi gibi bir şey benim için :)
    Yoksa niyetlendiğim hareket mantıksız farkındayım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.