Şimdi Ara

SUBARU LEVORG 1.6 GT-S (Donanımlar ve Teknik Özellikler belli oldu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
3
Favori
14.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Arabanın donanımına göre hele bir de eyesight varsa fiyat normal. Passat Comfortline sedan kasasının liste fiyatı 107.000 tl. Passat tabi D bu araç için C-D arası deniliyor. Ama arkadaşın yazdığı Yakıt tüketimi de doğruysa evet bu fiyata pek alıcı bulmaz. 2. El sıkıntısı ve benzin Pahalı olmasa esasında alınası bir araba benim açımdan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusursuz tasarım işte budur. Umarım malzeme kalitesi Forester'dan iyidir, Outback ile aynı olsun yeter

Ben Forester 2.0 dizel cvt kullandım manuel modda oranı 7 ileriydi, bunda 6 diyor, yeni şanzımanmı anlamadım, ayrıca cvtyi manuel modda kullanmak gayet keyifli, normalde ise vites atarken devir saati çok yavaş düşüyor biraz garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Kusursuz tasarım işte budur. Umarım malzeme kalitesi Forester'dan iyidir, Outback ile aynı olsun yeter

Ben Forester 2.0 dizel cvt kullandım manuel modda oranı 7 ileriydi, bunda 6 diyor, yeni şanzımanmı anlamadım, ayrıca cvtyi manuel modda kullanmak gayet keyifli, normalde ise vites atarken devir saati çok yavaş düşüyor biraz garip

D modunda tipik cvt yani vites geçişi yok, manuel modda 6 ileri sanal oranlar var.

• Bagaj hacmi müthiş ya. 100bin tl'den aşağı olmaz sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika
    Fiyatida harika

• Kaputtaki havalandırma bile ben farklıyım mesajı veriyor ne kadar güzel. Fuarda bayılmıştım oldukça iri bir araç. Keşke daha ucuz olsaydı şöyle 90 falan. Biraz bekleyip ikinci el olarak alırdık, ama 105binlik arabayı herkes alamaz. Anca resimlerine bakarız.
  • Ah ulan ön kelebek cam

•  SUBARU LEVORG 1.6 GT-S (Donanımlar ve Teknik Özellikler belli oldu)  SUBARU LEVORG 1.6 GT-S (Donanımlar ve Teknik Özellikler belli oldu)

SUBARU LEVORG 1.6 GT-S (Donanımlar ve Teknik Özellikler belli oldu)  SUBARU LEVORG 1.6 GT-S (Donanımlar ve Teknik Özellikler belli oldu)

• Birinci sayfada yazanlar ssbitse çok hoş bir araç birde yakıtı öğrenmek lazım fabrika verisi değilde kullanıcılar tarafından.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Tam da 65000TL'den başlayacak donanımlara sahip.

Umarım en azından ilk 10.000 araç için 65000 TL fiyatını Subaru Japonya'ya kabul ettirirler.

Hocam valla baygınlık geldi bu geyik muhabbetinden.

1, 3, 5, 10, 50 tamam da, 100000 kez de aynı geyik yapılmaz ki...

65,000'e Clio veriyor adam yahu, CLIO!

• quote:

Orijinalden alıntı: Slave To The Rhythm

Çok deli duruyor 75k çalışır işlerine gelirse...

SUBARU LEVORG 1.6 GT-S (Donanımlar ve Teknik Özellikler belli oldu)

65-75 derken yavaş da olsa anlayacaksınız gerçekleri

• altı üstü Golf 90 bin liraya satılırken bu neden 105 e fazla olsun.

Piyasa zaten uçmuş bu yerdemi kalsın

Şaka bir yana Subaru reklam adına bunu 98 e falan satsaydı çok akıl çelerdi.

100 sınırı üstü psikolojik olarak insanı etkiliyor.. Ama ne olursa olsun beklemeye değer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 24 Temmuz 2015; 0:04:58 >
  • Febr kullanıcısına yanıt
    Hocam bu donanimda da vermiyor hatta :))
    Arac cok dolu gercekten. Ic mekan ne kadar kaliteli duruyor acaba? Araba donanimina gore normal cunku arac cok dolu.
  • Araç ateş ediyor gerçekten Keşke cvt değil de adam gibi bir otomatikle avrupa pazarına girseydi.
  • 2.0 300 hp 4x4 fena gider:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Kusursuz tasarım işte budur. Umarım malzeme kalitesi Forester'dan iyidir, Outback ile aynı olsun yeter

D modunda tipik cvt yani vites geçişi yok, manuel modda 6 ileri sanal oranlar var.

Benim kullandığım araçta vardı hocam eminim, hatta video atıyorum, ben tabi d modunda dipgaz yapmadım ama normal 2bin devir bandında vites değişip devir saati yavaşça aşağı iniyordu, attığınız videodaki cvt tipini biliyorum corolla ve aurislerde de öyle.

• quote:

Benim kullandığım araçta vardı hocam eminim, hatta video atıyorum, ben tabi d modunda dipgaz yapmadım ama normal 2bin devir bandında vites değişip devir saati yavaşça aşağı iniyordu, attığınız videodaki cvt tipini biliyorum corolla ve aurislerde de öyle.

Demek istediğinizi anladım, subaru her ikisini de bazı otomobillerde sunuyor, bazılarında attığım videodaki gibi (benim xv de böyle), bazılarında ise hem tipik cvt hem de sanal vitesler olabiliyor. Mesela forester turboyu hem normal cvt, hem 6 ileri hem de 8 ileri modda kullanabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Demek istediğinizi anladım, subaru her ikisini de bazı otomobillerde sunuyor, bazılarında attığım videodaki gibi (benim xv de böyle), bazılarında ise hem tipik cvt hem de sanal vitesler olabiliyor. Mesela forester turboyu hem normal cvt, hem 6 ileri hem de 8 ileri modda kullanabiliyorsunuz.

CVT aslında biraz karışık , siz kullanıcısı olduğunuz için daha iyi biliyorsunuz, ayrıca bilgi için teşekkür ederim

• şehir içi 10 lt bulur tüketim...
  • sw olmasi biraz tipini bozmus gibi ama onden bakinca arac bildigin ates ediyor cidden

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.