Şimdi Ara

ŞUBATTA LTİ BAŞLAMAK ÇOK GEÇ SAYILIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ay ltiden önceki konulara biraz ağırlık vermem gerekiyor sizce çok geç olurmu şubat başı veya 15i en geç

• geç olmaz ama bi konuyu ne kadar erken bitirirsen o kadar iyi,

çünkü bi konuyu belli bi süre çalışıp bitirdim demek diye bişey olmaz, hiç görmediğin yöntemler sorularla karşılabilirsin

o yüzden ne kadar erken bitirirsen, denemelerle, sblerle veya başka bi şekilde konuyla ilgili daha çok şey görürsün ve bakış açın değişir

sonuçta şubat başı başlayıp mart başı bitirsen, ve mart başı lti bilginle haziran başı lti bilgin bir olur mu? iyi çalışan-kendini geliştiren birisi için asla olmaz

özetle, geç bi süre değil, ama konunun üzerine düşmeye bitirdikten sonra da devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beausejour -- 7 Ocak 2021; 1:32:59 >
  • hayır bende şubatta başlayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hüso reis seni dövecem artık  geç desek napacaksın sınavda" ltiyi ne zaman bitirdiniz?" diye sormuyorlar biliyor musun ona bakıyorlar.Takma böyle şeyleri kafana.Yardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezuni -- 7 Ocak 2021; 21:6:30 >
  • Ben martta falan baslicam daha once hic gormedim sikinti olurmu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezuni

Hüso reis seni dövecem artık  geç desek napacaksın sınavda" ltiyi ne zaman bitirdiniz?" diye sormuyorlar biliyor musun ona bakıyorlar.Takma böyle şeyleri kafana.Yardır...

ya hocam valla bissürü troll Var adamlar moral bozmak için yaratılmış sanki onalrı görünce ister istemez sorguluyom valla :D

• Sıkma reis canını vakit var kaliteli çalış yaparsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok mu geç kaldım?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.