Şimdi Ara

subaylar (askeri hekimler) şahsi araçlarına çakar takabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece acil vakalara yetişmek için kullanılmak suretiyle kullanımı yasal mıdır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hayır.
    Başka soru varsa alayım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trafik Kuralları son derece net ve kesin kurallardır.

• por favor kullanıcısına yanıt
    herneyse zaten subay kimliğini gösterince kolaylık sağlanıyor askeri hekimler için ekstra bir pratiği var mıdır yönetmelikte yazmıyor sorduğum subay arkadaşların da bilgisi yok.

• Askeri hastaneler kapandıktan sonra askeri hekim kaldı mı ?

• yolcum kullanıcısına yanıt
    askeri revirlerde(taburda bölükte askeri birimlerde)veya ihtiyaç duyulursa tabip subay olarak sahada görev alınıyor şu anda .

• theunceasinghum1 kullanıcısına yanıt

O zaman müdahaleye gidecekse kışlanın ambulansını kullanır, ambulansın sireni var. Sivil araçına çakar takamaz, sivil doktordan farkı yok. Çünkü doktorların böyle bir ayrıcalığı kanunen yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 11 Şubat 2025; 22:42:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    kardeşim o işler öyle olmuyor, o senin dediğin sıhhiyeci birim birlikteyse ve vaka başka bir alandaysa olur ancak sıhhiye birimine görev saati dışında ihtiyaç duyulursa kendi aracınla gitmen gerekiyor

Kardeşim bana askeriliği anlatma, gülerim. Çağırılırsan sivil aracınla kışlana gider, ambulansı, ekipmanlarını alır öyle gidersin. Sen gidemezsen kışladaki nöbetçi doktor yada sağlık ekibi gider, o da yoksa, sivil ambulans çağırılır o müdahale eder.

Askeri yada svil doktor için sivil araçta çakar kullanma yetkisi yok dedimse yok. Çevirmede yakalanıp 138 bin 172 TL. ceza ödemek istersen, dene gör.

• Sivil tankıma çakar takabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herneyse burada askerlik hakkında ders vermeye çalışanla uğraşamayacak kadar doluyum yönetmelikle ilgili maddeyi bulup yazan olursa sevinirim saygılar iyi akşamlar

Yönetmelikte böyle birşey yok. Takar veya takamaz diye bir ibare yok. Çünkü askeri veya sivil doktorun böyle bir hakkı yok. Çakar kullanabilecek araçlar bellidir. Askeri araç olarak gen kur, kuvvet, ordu, kolordu komutanları " hizmet" makam araçları ve koruma araçları. Askeri İnzibat araçları ve askeri İnzibat komutanı/merkez komutanı hizmet araçları Çakar kullanabilir.

Bunlar da resmi hizmet araçlarında kullanabilir. Genelkurmay başkanı şahsi arabasına Çakar takamaz.

Adam size uygun dille anlatmış 100 küsür cezası yerseniz hastaya yetişiyorum diye açıklama yaparsınız.

• HK-416 kullanıcısına yanıt
    eyvallah zaten neredeyse hiç çakara ihtiyaç duyulan bir mevzu olmuyor , çevirme vs olduğunda subay kimliği yeterli oluyor kolaylık için

Her meslek grubunda olduğu gibi polis meslek grubunda da asker sevmeyen insanlar var maalesef. Çakar, aşırı hız gibi kural dışı bir hareketinizde hiç affetmez video kaydına alır cezayı yapıştırır dikkat et dostum girme bu toplara.

Çok acil bir durum varsa kışla ambulansı ile en yakın tam teşekküllü hastaneye sevk edilir hasta. Evden kışla doktoru çağırmak nedir?

• HK-416 kullanıcısına yanıt
    doğrudur hak verdiğim husus herkesin elinin altında çakar var önüne gelen ledletiyor tüm aracı magandalık ediyor, ekstrem durumlar için bahsettiğim bu mevzu ,arıza tipler bitmiyor illa çatışmaya da gerek yok .çakar takıp düt düt açılın geliyorum gibi derdim de yok yönetmeliğe bak dedi bir tanıdık ondan irdeleyim dedim

subay da olsan acil bir durum olsa ne olabilir ki ne saçma çakar takıp neyi amaçlıyorsun yak dörtlüleri git yola bu arada ambulans itfaiye haricinde çakar takanlara da asla yol vermiyorum umurumda da değil ceza gelirse gelsin ben nerden bileceğim resmi görev olup olmadığını yollarda keyfiyetten hava yapıp yol almak nedir?

• dephyr kullanıcısına yanıt
    yukarıdaki mesajı bir daha okuyabilirsin .

okudum gereksiz gördüm

• dephyr kullanıcısına yanıt
    👍🏻

merak etme subay arkadaşlarım da var hiçbiri çakar meraklısı değil yakarsın dörtlüleri cevirmede ise subay kimliğin yeterlidir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.