Şimdi Ara

SUBAYLIK MÜLAKATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SUBAYLIK SINAVLARINA GİRECEĞİM KİLO FAZLAM VAR NE ÖNERİRSİNİZ?

BOY 1.88
    KİLO 95

AYRICA ŞINAV 7DEN FAZLA ÇEKEMİYORUM.BARFİKSTE AYNI DURUMDA KÖTÜ YANİ HEM KOLLARIN GÜÇLENMESİ LAZIM HEM 15-20 KİLO VERMEM LAZIM 3AY İÇİNDE SİZDEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

• 3 ayda olcak ıs degııl o hemde o kıloları bıraz zor verırsın her gun spor yapsan butun hareketlerı yapsan mısal yınede dayanamassın yorgun duser 2 ay yatarsın zor yanıı cok gec kaldın sadece snav sayısını artırırsın okadar
  • 3 ayda zor.. hele evde cok zor bence spor salonuna git ve derdini anlat bakalim ne diycekler.
  • boyun subaylık için fazla uzun değilmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano36

ARKADAŞLAR SUBAYLIK SINAVLARINA GİRECEĞİM KİLO FAZLAM VAR NE ÖNERİRSİNİZ?

BOY 1.88
    KİLO 95

AYRICA ŞINAV 7DEN FAZLA ÇEKEMİYORUM.BARFİKSTE AYNI DURUMDA KÖTÜ YANİ HEM KOLLARIN GÜÇLENMESİ LAZIM HEM 15-20 KİLO VERMEM LAZIM 3AY İÇİNDE SİZDEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

Arkadaşım, 3 ayda sağlıklı bir şekilde 8-9 kilo verebilirsin. 15-20'de verirsin ama çok güçsüz düşersin ve sağlıklı olmaz. Keşke 6 ay kadar önce harekete geçebilseydin.

Şınav az çekebildiğine göre göğüs kasların vücudunu taşıyacak kadar kuvvetli değil. Bu yüzden vücut ağırlığından daha az olan bar ve ağırlıklarla çalışman gerekir. Bu çalışma sana dayanıklılık kazandıracaktır. 3 aylık süre sınav için yeterli bir süre, bu açığını kapatabilirsin. Göğüs kasların dayanıklılık kazandıktan ve ağırlıkları iyice arttırabilir duruma getirdikten sonra şınava devam ettiğinde çok rahat şekilde 20-30 ve daha fazlasını yapabildiğini göreceksin.

Barfiks'e gelince. Avuç için dışa gelecek doğru çektiriyorlarsa özellikle kanat kaslarını geliştirmen gerekir. Fakat başlangıç olarak barfiks demirine asılarak 20-30 sn havada asılı kalmalı ve kaslarını gevşetmelisin. barfiks hemen çekilebielcek birşey değil. Bell bir aşamayı kat etmek gerekir. Bu çalışmayı yaptıktan sonra kanat ve sırt kaslarını kuvvetlendiren egzersizleri internetten araştırıp onları çalışmalısın.

Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: -TRioN-

boyun subaylık için fazla uzun değilmi ?

hayır boydan yana sıkıntı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

quote:

Orjinalden alıntı: mascherano36

ARKADAŞLAR SUBAYLIK SINAVLARINA GİRECEĞİM KİLO FAZLAM VAR NE ÖNERİRSİNİZ?

BOY 1.88
    KİLO 95

Arkadaşım, 3 ayda sağlıklı bir şekilde 8-9 kilo verebilirsin. 15-20'de verirsin ama çok güçsüz düşersin ve sağlıklı olmaz. Keşke 6 ay kadar önce harekete geçebilseydin.

Şınav az çekebildiğine göre göğüs kasların vücudunu taşıyacak kadar kuvvetli değil. Bu yüzden vücut ağırlığından daha az olan bar ve ağırlıklarla çalışman gerekir. Bu çalışma sana dayanıklılık kazandıracaktır. 3 aylık süre sınav için yeterli bir süre, bu açığını kapatabilirsin. Göğüs kasların dayanıklılık kazandıktan ve ağırlıkları iyice arttırabilir duruma getirdikten sonra şınava devam ettiğinde çok rahat şekilde 20-30 ve daha fazlasını yapabildiğini göreceksin.

Barfiks'e gelince. Avuç için dışa gelecek doğru çektiriyorlarsa özellikle kanat kaslarını geliştirmen gerekir. Fakat başlangıç olarak barfiks demirine asılarak 20-30 sn havada asılı kalmalı ve kaslarını gevşetmelisin. barfiks hemen çekilebielcek birşey değil. Bell bir aşamayı kat etmek gerekir. Bu çalışmayı yaptıktan sonra kanat ve sırt kaslarını kuvvetlendiren egzersizleri internetten araştırıp onları çalışmalısın.

Saygılar...

evde koşu bandı twist shape powerball el yayı mekik sehpam gibi aletlerim var bunları kullanmam yeterli olabilirmi ayrıca bar ve dumbell alarak işi çözebilirmiyim

• ayrıca yardımlarınız için teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.