Şimdi Ara

SubClass Quest Yardım. [resimli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • l2revolt Serverinda Oynuyourm Subclass görevinde takıldım netten'de Baktım herşeyi harfi harfi yerine getiriyorum ama olmuyor.
    inşallah yardımcı olursunuz görevi bilen arkadaş msn bırakabilir yada ben bırakayım çok acildir. Arkadaşlar

Npc'de satılan quest itemlerin resimlerini çektim görevde nerde kaldığımı gösteren resimde vardır.
    Şimdi ne yapmam gerektiğini gösterebilecek arkadaş varsa çok sevinirim.
    star of dextny gösteriyor aşağıda ama o itemi bulamadım.

By.danqer@w.cn

şimdiden teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskuner07 -- 11 Ekim 2009; 20:25:51 >

• o shop tan blood fabric al sora git baiuma vur sonra hardinse dön zaten gerisi gelicek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindBandit

o shop tan blood fabric al sora git baiuma vur sonra hardinse dön zaten gerisi gelicek :D
    baiuma nasıl gidicez nereden gidiliyo bilmiyorum :S
  • hardins academye gidip ordaki magaraya gir dark elf hatuna o inventorindeki bicagi teslim etmen gerekior
    baiuma vurmana gerek yok o bicak vurulmuş hali zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya55 -- 11 Ekim 2009; 20:36:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskuner07

baiuma nasıl gidicez nereden gidiliyo bilmiyorum :S

Alıntıları Göster
    hmm TOI yi biliormusn? aden area da tower of insolence onun en ust katında 13. katta baium ......toi ye git 12. kata fln TP yoksa 1. katta sola don merdivenleri cık sola bi sapak var orada bi adam ve crystal var eger Red dimensional stone varsa 10. kata Tp yapar red dimensional shop ta satılması lazm eger pvp serverı gbyse yoksa isin zor GK yı kontrol etmelisin oda olmassa tabana kuvvet:P
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazuya55

hardins academye gidip ordaki magaraya gir dark elf hatuna o inventorindeki bicagi teslim etmen gerekior
    gidiyorum veriyorum kabul etmiyo hardnes academydeki hatun :S
  • quote:

hardins academye gidip ordaki magaraya gir dark elf hatuna o inventorindeki bicagi teslim etmen gerekior

arkadasın bilgisi zayıf onun kusuruna bakma :D

eger dikakt ettiysen baium's blood un yanında "done" yazmıo yani yapılmamıs

gidip baiuma vurması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

gidiyorum veriyorum kabul etmiyo hardnes academydeki hatun :S

Alıntıları Göster
    kabul etmiyorsa orda bi sorun var demektir. burda iki olasilik var tam hatirlamiyorum ama ya o hatun alacak bicaği yada adendeki bir npc. o cektigin ss in altinda yazanlari göremiyorum bicagin altindaki aciklamayi gösteren bi ss cekersen iyi olur. gorevde atlamıs olduğun bir yer olabilir yada inventoryinin kapasitesine bak fazla item sayisi olunca da sorun cikabilior,
    mania sallama. adam pvp serverinda oynuro low rate değil. LOL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya55 -- 11 Ekim 2009; 20:45:07 >
  • quote:

kabul etmiyorsa orda bi sorun var demektir. burda iki olasilik var tam hatirlamiyorum ama ya o hatun alacak bicaği yada adendeki bir npc. o cektigin ss in altinda yazanlari göremiyorum bicagin altindaki aciklamayi gösteren bi ss cekersen iyi olur. gorevde atlamıs olduğun bir yer olabilir yada inventoryinin kapasitesine bak fazla item sayisi olunca da sorun cikabilior,
    mania sallama. adam pvp serverinda oynuro low rate değil. LOL.

Alıntıları Göster
    o dagger la baiuma vurmamis vursa baium's blood un yanında DONE cıkar ve altta yeni yapman gerek gorev cıkar
    Neyi sallamıyım anlamadım?

baiuma vurcaksın kardes baska yolu yok

ayrıca agırlık 0.00 bilmemne yani agırlık yok ve cantada 36/100 %80 dolu degil

resme sag tıkla resme bak de

BAİUMA VUR_DUKTAN SORA HARDINSE DONCEKSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindBandit -- 11 Ekim 2009; 20:49:54 >

• quote:

o dagger la baiuma vurmamis vursa baium's blood un yanında DONE cıkar ve altta yeni yapman gerek gorev cıkar

Alıntıları Göster
    baiuma felan vurmana gerek yok kardeş. baiuma vuracam diorsan illa işin zor. salla baiumu. inventoryindeki o daggerlari kanli kansiz farketmez hepsini çöpe at yani sil. sonra tekrar bir tane kanli bicak al. sonra tikrar kaspara a git. bicagi almasi lasim.

• quote:

Alıntıları Göster

Görev beni buraya yolluyor adene

• quote:

baiuma felan vurmana gerek yok kardeş. baiuma vuracam diorsan illa işin zor. salla baiumu. inventoryindeki o daggerlari kanli kansiz farketmez hepsini çöpe at yani sil. sonra tekrar bir tane kanli bicak al. sonra tikrar kaspara a git. bicagi almasi lasim.

Alıntıları Göster
    eet bıcak satılyormus sol üstten 3. olan bıcak al hardinse go

o blood fabric gorevi galiba onu yapma o shoptaki bıcagi al red pipette knife mı ne al hardinse git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindBandit -- 11 Ekim 2009; 20:54:39 >
  • quote:

eet bıcak satılyormus sol üstten 3. olan bıcak al hardinse go

o blood fabric gorevi galiba onu yapma o shoptaki bıcagi al red pipette knife mı ne al hardinse git

Alıntıları Göster
    şuan hardnstaym bütün npc lere bakıyorum hiçbiri onaylamıyor :S
  • quote:

Alıntıları Göster
    icerde sagda bi adam mı karı mı cinsyeti belli olmayan kaspar var ona tıkla
  • quote:

icerde sagda bi adam mı karı mı cinsyeti belli olmayan kaspar var ona tıkla

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    yanliş yapiyorsun o gorevi direk sil. şuanki yapmaya calistigin gorev baium un odasina girmen için elde etmen gereken itemin gorevi. o zaten npc de satiliyor. sil o gorevi. bicaklar konusunda dedimi yap. butun bicaklari sil inventorinden bir tek kanli bicak al yeni. ve tekrar git kaspara.
  • quote:

yanliş yapiyorsun o gorevi direk sil. şuanki yapmaya calistigin gorev baium un odasina girmen için elde etmen gereken itemin gorevi. o zaten npc de satiliyor. sil o gorevi. bicaklar konusunda dedimi yap. butun bicaklari sil inventorinden bir tek kanli bicak al yeni. ve tekrar git kaspara.

Alıntıları Göster
    ingilizcendemi yok :p gmshoptan red pipette knife al dio eski sana verilen i sil dio aldıgını deil sora gel goreve tıklaD:
  • quote:

ingilizcendemi yok :p gmshoptan red pipette knife al dio eski sana verilen i sil dio aldıgını deil sora gel goreve tıklaD:

Alıntıları Göster
    seferber olduk seni sub yapacas baska yolu yok;P olmadimi hala?:)
  • quote:

seferber olduk seni sub yapacas baska yolu yok;P olmadimi hala?:)

Alıntıları Göster
    kasper kabul etmiyor dediklerini yaptım görevi sildim herşeyi attım bi msn atsana bana
  • quote:

kasper kabul etmiyor dediklerini yaptım görevi sildim herşeyi attım bi msn atsana bana

Alıntıları Göster
    arif sen servera gir hallet bence tek yol bu gozukuo:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.