Şimdi Ara

Subdomain [ Alt Alan Adı ] Oluşturma Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi city57 -- 1 Mayıs 2013; 0:48:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: city57

Öncelikle Merhaba. Forumda yeni olar aktan inşallah doğru yerere konu açmışımdır.
    "www.yilmaz.cz" Alan adını satın aldım linux host ile ilişkilendirerek kullanmaya başladım.
    buraya kadar bir problemimiz yok. Ben Alt alandı oluşturarak "huseyin.yilmaz.cz" olarak kullanmak istiyorum ve Cpanel den alt alan adı oluşturuyorum. oluşturduğum bu alt alan adını "Public_HTML/huseyin" ftp den ulaşıp dosya içine yükleme yapıyorum.
    Sıkıntı yaşadığım konu ise "huseyin.yilmaz.cz" yazdığımda bu klasöre ulaşamıyorum. aslında hiçbir yere ulaşamıyorum. boşluga düşüyor. fakat "www.yilmaz.cz/huseyin" yada "yilmaz.cz/huseyin" yazdıgımda sisteme ulaşabiliyorum. asp host kullandıgım zamanda bu sıkıntıları yaşamaz iken linuxta yaşıyorum. internette yaptığım araştırmalarda ".htaccess" ile ilgili olduğunu yazanda var host sağlayıcısı ile olduğunu düşünende var...

Konuyla ilgisi ve bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Not: host ve alan adınıwww.onlydomains.com dan satın aldım...

Merhaba;

Konuyla alakalı birçok durum aklıma gelmektedir. En doğru çözümü hosting sağlayıcınız sağlayacaktır. Konuyu hosting sağlayıcınıza bildirmeniz sorunun çözümüne katkı sağlayacaktır. Eğer, hosting sağlayıcınız da sorunu çözemezse veya onlarla iletişim kurmak istemezseniz cPanel bilgilerinizi vermeniz halinde sisteminize giriş yapabilir ve sorunun çözümüne katkıda bulunabiliriz...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    Web/Ticket:http://www.proirc.net/
    destek@proirc.org / 0 506 965 84 25
    Alper İZGÜDEN

• sorun halledildi. ilginiz için teşekkürler aslında sorun değil uygulama farklılıgı imişş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.