Şimdi Ara

SUBWOOFER deki çınlama/patlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    zeminim granit, tavanlarda biraz yüksekçe. subwoofer ı %10-15 anca açabiliyorum. biraz daha açarsam seste patlama oluyor. önlemek için ne önerirsiniz? pratik bir yolu varmıdır sorunu çözmenin??

• seste patlama derken?
    bozulma şeklinde mi?
    yoksa boom sesi mi?

subwoofer'ın konumunu veya dinleme noktasının konumunu değiştirerek boom sesinden kurtulabilirsiniz?!
  • eger bozulma sesı ıse cute frequency i kıs yanı ya da bass level le oynayarak en ıdeal ayarı bulabılırsın ayrıca dınledıın aygıttan bass ı fazla acma yarıdan az olsun...
  • receiverda subwooferın level ayarı var,ordan bir bak.
    subwoofer'ın ayakları çivilimi? , dengeli bir şekilde durduğundan emin ol.
    kaliteli bir subwoofer kablosu kullan,inan çok fark ediyor.
  • öncelikle subwoofer nedir bir bilelim ona göre yapalım
  • kardes belki sub un yanındaki seyler ses yapıyor sende sub patlama yapıyor sanıyorsundur.
    mesela benim X230 kasanın tam yanında.sesi yükselttigimde kasadan ses geliyormus.bende sesi açamıyordum sub zarar görür diye.sora açtım sesi kasayı tuttum ve baktımki bass çok temiz ses veriyor mus
  • sub ın yanında hiçbirşey yok. odada köşeye yakın bir yerde duruyor. ayakları çivili değil, orijinal kauçuk ayaklı ve yere sağlam basıyor. kullanılan kablo MONSTER CABLE interlink 201 SW HT thx certified compact precision, iyi para verdim kaliteli birşey olsa gerek. subwoofer: B&W ASW650. level ayarlarından yokladım ama biraz açınca çınlama oluyor. çok kısıncada keyfi kalmıyor. başka ne yapabilirim??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    görüntü ve seste kayma sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çınlama subwooferdan mı geliyor emin misin? bende de oluyordu camlardan ,etraftaki kağıtlardan geliyormuş meğer:)
    senin subwooferda oldukça güçlü olduğundan odadaki bazı şeyleri titretiyor olabilir.receiverın içindeki ayarlardan subwooferın levelini ayarla, subwooferın kendi kumandasından ses ayarını orta konuma getir,saat 12 gibi,
    receiverden de -12 db falan yap,artık hangisi uygun gelirse.
    ama tabiki sesi duymadığım biraz sallama çözümler üretiyorum,kusuruma bakma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.