Şimdi Ara

Suç ÖSYM de mi bizde mi?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli aynı şey bir işi düzgün yapamıyorlar ya da biz çok çirkefiz sürekli olumsuz şeyler çıkartıyoruz ben bu dedikoduların yüzünden oturup da üniversiteleri inceleyemiyorum. Çünkü beklediğimden 30 bin kişi daha ilerdeyim eğer yanlışlık olmuşsa yaptığım tercihlere bakıp bakıp da üzülmek istemiyorum. Sürekli bi stres nedir bu ya!

• quote:

Orijinalden alıntı: birgaripturuncu

Sürekli aynı şey bir işi düzgün yapamıyorlar ya da biz çok çirkefiz sürekli olumsuz şeyler çıkartıyoruz ben bu dedikoduların yüzünden oturup da üniversiteleri inceleyemiyorum. Çünkü beklediğimden 30 bin kişi daha ilerdeyim eğer yanlışlık olmuşsa yaptığım tercihlere bakıp bakıp da üzülmek istemiyorum. Sürekli bi stres nedir bu ya!

Sorun yok dostum. Tek sorun ÖSYM'nin geçen yıla göre uzaydan getirdiği sorular yüzünden meydana gelen sıralama düşüşleridir. Eğer 2011-2012 sınav istatistiklerini karşılaştırırsan aradaki bariz farkı görebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bölümün ve sıralaman ne ona göre yorum yapalım
  • Sorun felan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

bölümün ve sıralaman ne ona göre yorum yapalım

Sözelim sıralamam 61.000 istediğim yerler de 40 -55 arası değişiyor. Normal hesaplarıma göre 86.bin geliyordu. Bu sabah çok mutlu oldum ama böyle şeyleri duydukça moralim bozuluyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rmznts

quote:

Sürekli aynı şey bir işi düzgün yapamıyorlar ya da biz çok çirkefiz sürekli olumsuz şeyler çıkartıyoruz ben bu dedikoduların yüzünden oturup da üniversiteleri inceleyemiyorum. Çünkü beklediğimden 30 bin kişi daha ilerdeyim eğer yanlışlık olmuşsa yaptığım tercihlere bakıp bakıp da üzülmek istemiyorum. Sürekli bi stres nedir bu ya!

Sorun yok dostum. Tek sorun ÖSYM'nin geçen yıla göre uzaydan getirdiği sorular yüzünden meydana gelen sıralama düşüşleridir. Eğer 2011-2012 sınav istatistiklerini karşılaştırırsan aradaki bariz farkı görebilirsin.

İnşallah dediğin gibidir hocam aklımı çok kurcalıyo ya bişey olursa diye oturup da tercihlere bakamıyorum içimde kalırsa çok kötü olur

• quote:

quote:

Sözelim sıralamam 61.000 istediğim yerler de 40 -55 arası değişiyor. Normal hesaplarıma göre 86.bin geliyordu. Bu sabah çok mutlu oldum ama böyle şeyleri duydukça moralim bozuluyor :/

moralini bozma arkadaş, sorun yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk mu tip mi???
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıR'

quote:

quote:

moralini bozma arkadaş, sorun yok

Umarım kardeşim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.