Şimdi Ara

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - Ana Konu - (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
11
Favori
39.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Orijinalden alıntı: rubyyyy

önkayıt için öğrenci no alamıyorum sistem'de sorun mu var? yoksa numarayıda mı 23ünde alıcaz.

birde bilgisayar müh i.o kazandım ben batı kampüsündeymiş hazırlık sınıfı doğu kampüsünde mesafe fazlamı 2si arasında? hazırlık muaf sınavının zorluğu nasıl ve ne zaman yapılıyor?

7-8 dakika yürürsün en fazla.

batı-doğu kampüsleri yakınmı bu kadar birbirine :D
  • quote:

quote:

quote:

önkayıt için öğrenci no alamıyorum sistem'de sorun mu var? yoksa numarayıda mı 23ünde alıcaz.

birde bilgisayar müh i.o kazandım ben batı kampüsündeymiş hazırlık sınıfı doğu kampüsünde mesafe fazlamı 2si arasında? hazırlık muaf sınavının zorluğu nasıl ve ne zaman yapılıyor?

7-8 dakika yürürsün en fazla.

batı-doğu kampüsleri yakınmı bu kadar birbirine :D

Evet, karşılıklı.
  • herkes için hayırlısı olsun bende süleyman demirel üniversitesine geliyorum iktisat 2.öğretim orda inşallah dh'lilerle karşılaşırız
  • Merhaba bende sdü çevre mühendisliği kazandim, ayni bolum veya muhendislik fakultesindeki arkadaşlarla iletişime geçmek lsterlm..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende sdü çevre mühendisliği kazandim, ayni bolum veya muhendislik fakultesindeki arkadaşlarla iletişime geçmek isterim..

• beyler bu işlerden anlayan birizi sdü imza yapıo bizle paylaşsa çok güzel olur

• Ya şimdi kayıt için ne gerekli? Nerden bakabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

Ya şimdi kayıt için ne gerekli? Nerden bakabilirim?

oidb.sdu.edu.tr
    obs.sdu.edu.tr

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

Ya şimdi kayıt için ne gerekli? Nerden bakabilirim?

oidb.sdu.edu.tr
    obs.sdu.edu.tr

Hocam ön kayıt formunu doldurmak için girdim de ikinci yazdığın siteye
    quote:

Formu doldurabilmek için gerekli olan öğrenci numaranızı aynı internet adresindeki “TC Kimlik No ile Öğrenci No Sorgulama” linkini kullanarak TC Kimlik Numaranızı girmek suretiyle öğrenebilirsiniz.

diyor ama öyle bi seçenek yok. Daha açılmadı mı ki? Çünkü
    quote:

ÖN KAYIT FORMU 23.08.2012 TARİHİNDEN İTİBAREN AKTİF OLACAKTIR
    diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış. -- 19 Ağustos 2012; 17:51:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeyneptugcekosar

Merhaba bende sdü çevre mühendisliği kazandim, ayni bolum veya muhendislik fakultesindeki arkadaşlarla iletişime geçmek lsterlm..

Facebook 2012 girişliler grubunda bir çok çevre müh. gördüm çoğu sınıf arkadaşın olur heralde

Tekrar tebrikler ve hoşgeldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernuynk -- 19 Ağustos 2012; 22:17:41 >
  • Arkadaşlar sitenin yavaş çalışmasına aldırmayın geçen senede böyleydi sonuçta kazanan öğrenciler sisteme giriliyor. Daha sonrasında bir kaç güne kadar sistem aktif olur ve giriş yapabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

Diğer arkadaşların sorularına gelince, ısparta merkezi düz bir yol olarak düşünün ve ankara, istanbul tarafından gelenler şehre girdiklerinde ilk üniversiteyi görecekler daha sonrasında şehir merkezine doğru yaklaşık 6-7 km mesafe var.
    KYK yurtları zaten kampüste. Özel yurt ve apartlara gelince gerçekten fazla seçenek var özellikle kız öğrenciler için. (Kız öğrencilerin yurtları çok daha iyi bence) Eğer yurt ve apartlar hakkında sorularınız olursa (tavsiye, fiyat vs.) özel mesaj atabilirsiniz arkadaşlar.

İyi Günler..

• quote:

Orijinalden alıntı: ernuynk

Arkadaşlar sitenin yavaş çalışmasına aldırmayın geçen senede böyleydi sonuçta kazanan öğrenciler sisteme giriliyor. Daha sonrasında bir kaç güne kadar sistem aktif olur ve giriş yapabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

Diğer arkadaşların sorularına gelince, ısparta merkezi düz bir yol olarak düşünün ve ankara, istanbul tarafından gelenler şehre girdiklerinde ilk üniversiteyi görecekler daha sonrasında şehir merkezine doğru yaklaşık 6-7 km mesafe var.
    KYK yurtları zaten kampüste. Özel yurt ve apartlara gelince gerçekten fazla seçenek var özellikle kız öğrenciler için. (Kız öğrencilerin yurtları çok daha iyi bence) Eğer yurt ve apartlar hakkında sorularınız olursa (tavsiye, fiyat vs.) özel mesaj atabilirsiniz arkadaşlar.

İyi Günler..

merhaba

kayıtta harç ödüyor muyuz (i.o mühendislik 1529tl sanırım bu senelik mi? kayıtta ödeniyorsa hepsimi ödencek..)
    kaç tane kyk yurdu var (normal)
    yüksek ücretli kykya başvurdum bir tane var erkekler için. odalar kaç kişilik burda bilen var mı?
    normal ücretlide kaç kişilik birde yükseğin çıkması zor çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubyyyy -- 19 Ağustos 2012; 23:03:29 >

• *Normalde gereken evraklar içerisinde harç dekontu da var. Yani bankaya gidip harcı yatırıyorsun kayıta giderken diğer evraklar ile o dekontu da götürüyorsun. Fakat başbakan geçen gün kendi ağzıyla harçların kalktığını söyledi yani belkide bu yıl harç dekont vs. işleri olmayacak. Bunu en iyi harç yatırma tarihleri gelince anlarız. (geçen sene eylülün ilk haftasıydı sanırım)

*Bildiğim kadarıyla KYK yurtları sadece merkez kampüste var. Kızlar ve Erkekler için Normal, Yüksek Ücretli olmak üzere 2 tip yurt var.

*Yüksek ücretli yurtların çok iyi oldugunu duydum. Sanırım odalarda 2 kişilik. Genel yurtlarda 4+ kişi oluyor sanırım. Ama seninde dediğin gibi yüksek ücretli çıkması biraz zor.

Not: Yazmış oldugunuz miktar bir yıllıktır. Tam emin olmamakla birlikte 2.öğretimin harçları kalktı mı bilmiyorum. Dediğim gibi en net bilgi harç yatırma döneminde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernuynk -- 19 Ağustos 2012; 23:10:47 >

• quote:

Merhaba bende sdü çevre mühendisliği kazandim, ayni bolum veya muhendislik fakultesindeki arkadaşlarla iletişime geçmek isterim..

Kardeşim çevre mühendisliğinde okucak , 6 eylül kayıt tarihimiz hiç bir konuda bilgimiz yok umarız iyidir .

İYİ BAYRAMLAR ARKADAŞLAR .

Erkek için tek kişilik daire yada sessiz sakin kaliteli yurt bildiğiniz yerler varsa lütfen paylaşır mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipsiz_uçurtma -- 20 Ağustos 2012; 0:46:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ernuynk

Arkadaşlar sitenin yavaş çalışmasına aldırmayın geçen senede böyleydi sonuçta kazanan öğrenciler sisteme giriliyor. Daha sonrasında bir kaç güne kadar sistem aktif olur ve giriş yapabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

İyi Günler..

merhaba

kayıtta harç ödüyor muyuz (i.o mühendislik 1529tl sanırım bu senelik mi? kayıtta ödeniyorsa hepsimi ödencek..)
    kaç tane kyk yurdu var (normal)
    yüksek ücretli kykya başvurdum bir tane var erkekler için. odalar kaç kişilik burda bilen var mı?
    normal ücretlide kaç kişilik birde yükseğin çıkması zor çünkü

Başbakan kalktı,kalkacak vs diyor ama henüz resmi gazetede yayınlanmadı.Onun için harç konusu şuan muamma zaman göstericek.
    Bende bu sene gidicem ve internetten okuduğum kadarıyla yazıyorum.yüksek ücretli yurdun ilk katında 2 kişilik diğer katlarında 3 kişilik odalar bulunuyormuş.2 veya 3 kişilik gelmeside şansınıza bağlı.normal ücretlide ise 4-6-8 kişilik odalar varmış ama genelde 4 yada 6 kişilikmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

quote:

Merhaba bende sdü çevre mühendisliği kazandim, ayni bolum veya muhendislik fakultesindeki arkadaşlarla iletişime geçmek isterim..

Kardeşim çevre mühendisliğinde okucak , 6 eylül kayıt tarihimiz hiç bir konuda bilgimiz yok umarız iyidir .

İYİ BAYRAMLAR ARKADAŞLAR .

Erkek için tek kişilik daire yada sessiz sakin kaliteli yurt bildiğiniz yerler varsa lütfen paylaşır mısınız ?

Valla isim vermek doğru olmaz. Fakat kaliteli erkek yurdu çok az hatta bir tane var. Eğer yemek kalitesinden, konfora kadar her şeyi kapsayan bir yurttan bahsediyorsanız kesinlikle bir tane var o da 2 kişilik odaları bu yıl 650-750 TL arasıydı. Ondan sonra ki yurtlar 2 kişilik odaları 400TL olarak sıralanıyor. Ben bunlardan birinde kaldım 400TL verdim. Ama hiç memnun kalmadım. Yemek konusunda çok sıkıntı çektim. Dışarıda yemeğe verdiğim parayla eve çıksaydım krallar gibi yaşardım ki bu yıl ev tuttum zaten. Tek kişilik ev aradım 1+1 yakıt dahil 400TL ye buldum.

Eğer gezme imkanınız olursa ev bulabilirsiniz. (Emlakçı vs. den) Ama iyisiyle kötüsüyle yeni gelen arkadaşlara yurdu tavsiye ederim. Gerçekten arkadaş edinme, çevre konusunda çok yardımı oluyor. Daha ilk haftadan 10-15 arkadaşınız oluyor Bana kazandırdığı tek şey bu

Bunun dışında çok fazla apart seçenekleri var. Yine tek kişilik apartlar 600TL civarında ama 2 kişilikler 325-400 TL arasında değişiyor. (Bunlar bu sene ki fiyatlar) Yanınızda biri oluyor aynı yurt gibi. Ama giriş saati, kim giriyor kim çıkıyor karışmıyorlar. Dayalı döşeli eşyalı bir ev gibi düşünebilirsiniz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

İyi Günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernuynk -- 20 Ağustos 2012; 11:08:56 >

• Arkadaşlar KYK hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum. Öncelikle maddi olarak KYK düşünenlere kesinlikle katılıyorum çünkü yanlış hatırlamıyorsam 100TL gibi bir aylık ödemesi var. Normal bir özel yurt en az 350TL. Ama sırf üniversite içerisinde oldugu için düşünen arkadaşlara bir kaç şey söyleyeceğim.

Öncelikle akşam 11.30 dan sonra giriş yasak. 3 kere geç kalırsanız zaten atılıyorsunuz. Bir arkadaşınızda kalmanız gerektiğinde izin almanız gerekiyor. Çarşıya otobüsle gidiyorsunuz, dönüşünüzde otobüsle olmak zorunda tabi. Hafta sonları üniversitede öğrenci sayısı yok denecek kadar az. Hareketli bir ortam olmuyor. Tabi KYK sahalarında arkadaşlarınızla maç vs. etkinlik yapmak çok zevkli olur eminim. Bu konuda katılıyorum Bunlar sosyal konulardı bunun yanında,

Yüsek ücretli olmayan yani normal yurtlarda kişi sayısı çok fazla. Bu yüzden ders calısırken sıkıntı yaşanabilir. Bunların yanında sınıftan arkadaşlar anlatırken duyuyordum. Su ısıtmak için yurtlarda odalara kettle alır öğrenciler. KYK da bu yasakmış. Bunun yanında batak oynayanların kartlarını topluyorlarmış. Bilginize

İyi Günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schwarz!

Isparta hukuk geldi. Hukuk okuyan veya kazanan varmi ? Biraz bilgi verirmisiniz ?

Bana da isparta hukuk geldi.

• kettle niye yasak ya?
  • Sdu Insaat muh.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.