Şimdi Ara

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - Ana Konu - (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
11
Favori
39.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 24

İstediğim bir yer olmasada bu sene tercih listeme ekliycem ee müh. bölümünü.

Yurtta kalmayı değilde eve çıkmayı düşünüyorum eğer gelirsem. Aşagı yukarı ne kadar giderimiz olur ? Sigara kullanmıyorum.

Var mı ee ya da bilgisayar müh. okuyan arkadaşlar aranızda

Gelirsen pişman olursun aman yazma diyen varsada nedeniyle beraber söyleyebilir

Bu sene hazırlık okudum seneye 1 sınıftan devam edeceğim inş

Geçen sene tercihlerimi kafamda planlarken SDÜ ye hep yer vermiştim. Ben Kocaeli den gittim ama önceden kendimi alıştırmıştım. Küçük bir şehir olduğunu ve yapılabileceklerin sınırlı olduğunu duydum, okudum.
    Bu yüzden alışma dönemini çabuk atlattım

Bu yıl yurtta kaldım (Erkek). Maalesef erkek ve kız yurtları arasında dünya kadar fark var. Benim kaldığım yurt başlarda iyiydi fakat sonradan bozdu. Önümüzde ki yıl için ev tuttum. Yurda aylık 400TL veriyordum. Tek kalacağım diyorsan birçok Karışık veya Erkek apartları var. Fiyat olarak %80 i 450TL den başlıyor. Tabi ayrıca elektrik ve su parası da sana ait oluyor. Ama ilk yıl için yurt veya en kötü apart öneririm. Çünkü arkadaş çevresi için çok yararlı oluyor. Her ne kadar eksi yönleri olsada

Sonuç olarak Isparta da mutlu olup olmaman senin ne istediğine, ne aradığına bağlı. Kafana takılan bir şey olursa pm atabilirsin.

İyi Günler..

• Evet arkadaşlar 2012 Üniversite Sınavları da bitti

Puanların açıklanmasına daha var ama şimdiden üniversite hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
  • Evet arkadaşlar, Süleyman Demirel Üniversitesini düşünenlere yardımcı olmaya çalışacağım.

Her bölümün içeriği hakkında bilgi veremesem de genel olarak üniversite hakkında ve özellikle Isparta hakkında yardımcı olmaya çalışırım.

İyi Günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernuynk

Evet arkadaşlar, Süleyman Demirel Üniversitesini düşünenlere yardımcı olmaya çalışacağım.

Her bölümün içeriği hakkında bilgi veremesem de genel olarak üniversite hakkında ve özellikle Isparta hakkında yardımcı olmaya çalışırım.

İyi Günler..

Kimse alınmasın ama Isparta'nın insanı çok mal. Lafım yanlış anlaşılmasın, ben de Isparta'lıyım. Lafım gerçekten mal olanlara.

Hâla böyle insanlar çoğunlukta mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

quote:

Evet arkadaşlar, Süleyman Demirel Üniversitesini düşünenlere yardımcı olmaya çalışacağım.

İyi Günler..

Kimse alınmasın ama Isparta'nın insanı çok mal. Lafım yanlış anlaşılmasın, ben de Isparta'lıyım. Lafım gerçekten mal olanlara.

Hâla böyle insanlar çoğunlukta mı?

Konustuğum insanlar içerisinde o tarz olanlar yoktu. Ama evet çokta iyi şeyler söylenmiyor. Özellikle esnafı hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernuynk -- 21 Temmuz 2012; 21:59:03 >

• Bu sene bilgisayar müh. seçicek var mı ben büyük ihtimal yazıcam iöyü.

Ispartada doğdum zaten nası bi şehir biliyorum eğitimi nasıl bahsedebilirmisiniz klupler falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Bu sene bilgisayar müh. seçicek var mı ben büyük ihtimal yazıcam iöyü.

Ispartada doğdum zaten nası bi şehir biliyorum eğitimi nasıl bahsedebilirmisiniz klupler falan

Şuana kadar kimseden SDÜ eğitimi kötü diye bir şey duymadım. Bilgisayar müh. eğitimi için bir şey diyemem ama mesela ben Elektrik-Elektronik müh. okuyorum. Hocalar gayet iyi. Sonuçta klasik bir şeydir ama iş sende bitiyor.

Kulüplere gelince çok sayıda kulüp var ve yarısından çoğu baya aktif. Yani etkinlikler vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernuynk -- 21 Temmuz 2012; 22:46:49 >
  • quote:

quote:

Şuana kadar kimseden SDÜ eğitimi kötü diye bir şey duymadım. Bilgisayar müh. eğitimi için bir şey diyemem ama mesela ben Elektrik-Elektronik müh. okuyorum. Hocalar gayet iyi. Sonuçta klasik bir şeydir ama iş sende bitiyor.

Kulüplere gelince çok sayıda kulüp var ve yarısından çoğu baya aktif. Yani etkinlikler vs.

Kulüp olarak aktif hangileri var? Çizim için kendimi geliştirmek istiyorum ünide bunu yapabilirmiyim?

http://mmf.sdu.edu.tr/bolumler/bilmuh/uebilmuh/indir/BilMuhDersPlani.pdf Burdaki YÖK denilen dersler ne anlama geliyor o derslerden sorumlu değilmiyiz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 22 Temmuz 2012; 16:39:52 >

• quote:

quote:

quote:

Kulüp olarak aktif hangileri var? Çizim için kendimi geliştirmek istiyorum ünide bunu yapabilirmiyim?

http://mmf.sdu.edu.tr/bolumler/bilmuh/uebilmuh/indir/BilMuhDersPlani.pdf Burdaki YÖK denilen dersler ne anlama geliyor o derslerden sorumlu değilmiyiz yani

YÖK yazan dersler yanlış bilmiyorsam, tüm 1.sınıflarda okutulan zorunlu dersler. Tabi yabancı dil ve temel bilim teknolojisi derslerinden muaf olmak için sene başında sınav yapılıyor onlardan geçersen onları görmezsin.

Kulüp soruna gelince, üniversitenin sitesinde ve tanıtım kitapçığında tüm kulüpler ve ufak tanıtımlar var. Şimdi sen çizim için kendimi geliştirmek istiyorum demişsin. Eğer kurs anlamında sorduysan belki vardır. Çünkü çok sayıda kulüp olduğu için ben de bir çoğunu bilmiyorum :)

İyi Günler..

• quote:

kulupler hakkinda suphen olmasin bence de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

YÖK yazan dersler yanlış bilmiyorsam, tüm 1.sınıflarda okutulan zorunlu dersler. Tabi yabancı dil ve temel bilim teknolojisi derslerinden muaf olmak için sene başında sınav yapılıyor onlardan geçersen onları görmezsin.

Kulüp soruna gelince, üniversitenin sitesinde ve tanıtım kitapçığında tüm kulüpler ve ufak tanıtımlar var. Şimdi sen çizim için kendimi geliştirmek istiyorum demişsin. Eğer kurs anlamında sorduysan belki vardır. Çünkü çok sayıda kulüp olduğu için ben de bir çoğunu bilmiyorum :)

İyi Günler..

Teşekkürler yabancı dil görmek istiyorum , sadece temel teknolojiden sınava girebilirmiyim onları görmemek için bide hangi dersler oluyor temel teknolojide nası geçebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 23 Temmuz 2012; 14:18:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyi Günler..

Teşekkürler yabancı dil görmek istiyorum , sadece temel teknolojiden sınava girebilirmiyim onları görmemek için bide hangi dersler oluyor temel teknolojide nası geçebilirim?

Tercih sonuçlarında SDÜ kazanırsan (umarım istediğin olur) üniversite senden kayıt için gerekli belgeleri istiyor. Onların içerisinde ön kayıt formu var. O formu üniversitenin sitesinden doldurup çıktısını alıyorsun. Formda Temel Bilim Teknolojisinden muaf olmak istiyorum gibi bir şey var. Yanında da sınav tarihleri yazıyor. (yani geçen sene böyleydi :) )

Ders içeriğine gelince, bildiğin bilgisayar dersi bir farkı yok yani :) office programları vs. gibi şeyler gösteriliyor. Sınavda da bu tarz şeyler çıkıyor.

• ben bu sne sdü inşaat mühendisliğini tercih edicem bölüm hakkında bilgi almak istiyorum bir de üniversite ortamı nasıl ve gezilecek yerler varmı
  • Ben inşaat müh. okumuyorum :) o yüzden bölüm içeriği hakkında size yardımcı olamam. Ama SDÜ Tanıtım sayfasını ziyaret ederseniz belki yardımı olur size.

Üniversite Batı ve Doğu olmak üzere birbirne köprüyle bağlıdır. Mühendislikler ve Meslek Yüksekokulları batıda diğer bütün bölümler doğudadır. (Diş, Tıp, Hukuk, Fen Edebiyat vs.) şimdi bunu göz önünde bulundurursanız. Batıda ortamın biraz daha erkekler üzerine oldugunu tahmin edebilirsiniz Yeşilliği bol özellikle batıda çok fazla yeşil alan var. Yani genel olarak kendi adıma benim beğendiğim güzel bir ortamı var. Gezilicek batıda 2 cafe doğuda da 1 2 kafe var sanırım. (fakülte içerisinde bulunan kantinler falan hariç)

Isparta zaten küçük bir şehir. Ama Eğirdir Gölü ve çevresi gayet gezilmeye müsait yerler. Böyle yerler var yani :) Bunun yanında antalya özel arabanla 1.30 saate gidebileceğin mesafede :)

Kendini alıştırmanla ilgili bir durum. Ama çok büyük beklentilerin olmaması gerek tabi (Isparta için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernuynk -- 23 Temmuz 2012; 15:21:34 >

• Bende bilg. muhendisligi uzaktan egitim yazacam puanim ona yettigi icin. Ama fakultenin sitesi.e girdigimde isi yazilim olan ve cok temel web sitesinin bile cokmus veya cokmek uzere oldugunu gordum sitedeki butonlari bile arizali iken nasil bilgisayar muhendisi yetistirir bu bolum demekten alikoyamiyorum kendimi. hele birde uzaktan egitim. bu bolum hakkinda bilginiz varmi tanidiginiz memnunlarmi haftada iki gun ders goruyorlarmis hangi gunler hangi saatte baslar vs?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SDÜ Tıp Fakültesi nasıldır arkadaşlar,Isparta'da hayat nasıl bir de çok şey yazılmış da;şöyle toplu birşeyler yazacak olan yok mu hem okul hem çevre hakkında?
  • Evet arkadaşlar umarım sonuçlar istediğiniz gibidir Aklınıza takılan sorular varsa sorabilirsiniz arkadaşlar.
  • SDÜ-İşletme geldi.Genel olarak İİBF nasıl?
  • sdü bilgisayar i.o kazandım

hazırlık var sanırım burda ama bölüm türkçe ön kayıt olayı ne tam olarak. hazırlığı geçme sınavı ne zaman oluyor, zorluğu nasıl ingilizce 5ti hep lisede şimdi tekrara başlasam geçer miyim?
  • Mesajım bulunsun. Uluborlu'da internet ve ağ teknolojilerini kazandım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.