Şimdi Ara

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - Ana Konu - (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
11
Favori
39.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .CorpsE.

SDÜ-İşletme geldi.Genel olarak İİBF nasıl?

Valla İİBF doğu kampüsünde ben batıda ee müh. okuyorum. Fakülte hakkında pek yardımcı olamam ama otobüs duraklarının hemen dibinde, kantini dışarıda, merkezi dersliklerinde dibinde. (Merkezi dersliklerin kantini merkez kantin sayılır. En hareketli yer orasıdır doğuda) Bunun dışında kız sayısının erkek sayısına baskın oldugu bir fakülte olduğunu duymuştum
  • Isparta hukuk geldi. Hukuk okuyan veya kazanan varmi ? Biraz bilgi verirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernuynk

quote:

Valla İİBF doğu kampüsünde ben batıda ee müh. okuyorum. Fakülte hakkında pek yardımcı olamam ama otobüs duraklarının hemen dibinde, kantini dışarıda, merkezi dersliklerinde dibinde. (Merkezi dersliklerin kantini merkez kantin sayılır. En hareketli yer orasıdır doğuda) Bunun dışında kız sayısının erkek sayısına baskın oldugu bir fakülte olduğunu duymuştum

Doğu ile Batı kampüsünün arası ne kadar ki hocam. KYK yurtları ne tarafta kalıyor.Yüksek ücretli yurtları yazıcam eğer ters taraftaysa zorlanmayalım orda.Birde son olarak hazırlık sınıfları hangi kampüste.Aslında sorucak çok şey varda kafanı şişirmeyeyim şimdi

• arkadaşlar biriniz bana yardımcı olun ya ben ıspartaya hıc gitmedm sdü teknik bilimler myo bilg.prog.(İ.Ö) batı kampus dıyo bu yer tam olarak nerede haritadan bana gosterebilecek olan varmı ben kayıda tek gelcem onun ıcın bilenlerden yardım.bir de 3 eylulde baslıyo kayıt 3 eylulde bitiyo 1 gun para falan ansıl yatırılır edilir hiç bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam123

arkadaşlar biriniz bana yardımcı olun ya ben ıspartaya hıc gitmedm sdü teknik bilimler myo bilg.prog.(İ.Ö) batı kampus dıyo bu yer tam olarak nerede haritadan bana gosterebilecek olan varmı ben kayıda tek gelcem onun ıcın bilenlerden yardım.bir de 3 eylulde baslıyo kayıt 3 eylulde bitiyo 1 gun para falan ansıl yatırılır edilir hiç bilmiyorum...

Ön kayıt formunu doldurup çıktısını alacaksın, 12 fotoğraf, diplomanın aslı. Teknik Bilimler MYO Isparta Merkez'de Batı Yerleşkesi'nde. Çok rahat bir yerde. İlçelerde değil. İstanbul'daysan mesela Kamil Koç'a bineceksin, yerleşkenin kapısında ineceksin.

• quote:

quote:

İİBF iyidir. İşletmede çok sayıda işinin ehli hoca var. Hayırlı olsun. Sıkıntın olursa mesaj atabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: Schwarz!

Isparta hukuk geldi. Hukuk okuyan veya kazanan varmi ? Biraz bilgi verirmisiniz ?

İİBF'ye hoş geldin sende. Bir sene bizim fakültede misafirsin, binanız yapım aşamasında.

• quote:

quote:

quote:

Doğu ile Batı kampüsünün arası ne kadar ki hocam. KYK yurtları ne tarafta kalıyor.Yüksek ücretli yurtları yazıcam eğer ters taraftaysa zorlanmayalım orda.Birde son olarak hazırlık sınıfları hangi kampüste.Aslında sorucak çok şey varda kafanı şişirmeyeyim şimdi

İİBF'den yurtlara yürümen 7-8 dakika sürer. Hazırlık derslerinin bazıları da Ertokuş Bey Dersliklerinde veriliyor. Orası da 1 dakikalık yol fakülteye.

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Isparta hukuk geldi. Hukuk okuyan veya kazanan varmi ? Biraz bilgi verirmisiniz ?

İİBF'ye hoş geldin sende. Bir sene bizim fakültede misafirsin, binanız yapım aşamasında.

Hocam benim merak ettiğim üniversite sehre kaç km ? Üniversite etrafında özel yurt ve apartlar mevcut mu ?
  • bu öğrenci numaralarını falan ne zaman ögrencez bilgileri giriyorum kayıt bulunamadı diyor sitede
  • quote:

quote:

quote:

Hocam benim merak ettiğim üniversite sehre kaç km ? Üniversite etrafında özel yurt ve apartlar mevcut mu ?

Üniversite otogara 5 şehire 6-7 km uzaklıkta. Yerleşkede sadece KYK yurtları var. Bir de kız yurdu var Sabancı. Üniversite etrafında merkezdeki kadar çok olmasa da apart var. Yurt pek yok. Benim evin orada bir tane cemaat yurdu var erkek.

• Ya ben google mapsten baktim. Uluborlu ile kyk yurdu arasinda gercekten 46 km mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

Ya ben google mapsten baktim. Uluborlu ile kyk yurdu arasinda gercekten 46 km mi var?

Merkezdeki KYK'dır senin baktığın. Eğer Uluborlu'da KYK yurdu varsa o kadar mesafe olması imkansız.
  • Bilgisayar Mühendisliği (Uzaktan Eğitim)

Var mı kazanan başka?

Bu arada ben önlisans bitirdim. Dersleri saydırma hakkında bilgilendirecek biri va mı?
  • Geçmişte kayıtlar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda yapılırdı. Sanırım artık herkes kendi fakülte/meslek yüksek okulunda yapacak. Ayrıca her bölüm için belli bir tarih var, eskisi gibi mesela 3-7 eylül arası değil de 5 eylül'de gi
  • quote:

quote:

Ya ben google mapsten baktim. Uluborlu ile kyk yurdu arasinda gercekten 46 km mi var?

Merkezdeki KYK'dır senin baktığın. Eğer Uluborlu'da KYK yurdu varsa o kadar mesafe olması imkansız.

maps'te başka kyk yurdu gözükmüyo. çünür mahallesi'nde var bir tek. o da dediğim 46 km
  • quote:

quote:

quote:

maps'te başka kyk yurdu gözükmüyo. çünür mahallesi'nde var bir tek. o da dediğim 46 km

Çünür'deki merkez KYK işte. Uluborlu'da KYK yoksa her gün o yol çekilmez.

• önkayıt için öğrenci no alamıyorum sistem'de sorun mu var? yoksa numarayıda mı 23ünde alıcaz.

birde bilgisayar müh i.o kazandım ben batı kampüsündeymiş hazırlık sınıfı doğu kampüsünde mesafe fazlamı 2si arasında? hazırlık muaf sınavının zorluğu nasıl ve ne zaman yapılıyor?
  • Ya ben asıl en önemli soruyu sormayı unuttum. Bim var mı Bim?
  • inşaat io ingilizce 1 dersi var bu dersi önceden verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubyyyy

önkayıt için öğrenci no alamıyorum sistem'de sorun mu var? yoksa numarayıda mı 23ünde alıcaz.

birde bilgisayar müh i.o kazandım ben batı kampüsündeymiş hazırlık sınıfı doğu kampüsünde mesafe fazlamı 2si arasında? hazırlık muaf sınavının zorluğu nasıl ve ne zaman yapılıyor?

7-8 dakika yürürsün en fazla.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.