Zabıka, kaymakamlık ve hatta savcılık olayı örtmeye çalışıyor. Konuyu üstte çıkarmanızı istirham ediyorum. Düşman akrabalarım tarafından iftira atıldı. Çöp ev yapmışım diye.. Benim ne iş yaptığımı bilirsiniz. Bigisayar hard disk tamiri ve tv kolisi satıyorum. 19.09.2024 sabah 09 dan sonra kapı kilidinden önce hışır hışır sesler duydum. Sonra kapı emniyet kilidinin takılma sesi geldi. Mustafa Mustafa diye seslendiler.Kapıyı üstten de kapatmıştım . Sonra tak diye bir şeyle o ses kesildi .Zabıta polis çilingir yardımıyla zorla evime girmişti.Yani kapıyı zorla açıp üst emniyet kilidini de kırdılar.Evim dağınıktır. Eşya çokluğu vardır.Bilgisiyarcıyım ve arızalı sağlam eşyalar vardır. Bunun sebebi ortak çatı katına ve bahça katına kilit takıp orayı sahiplenen bir akrabamın(aynı zamanda ordaki eşyalarımı da kırıp sokağa attılar) bana düşmanlık etmesidir. Ben onlara çık diyorum. Onlar bana çık diyor.. Beni polis zoruyla evden çıkardılar. Önce sattığım tv kolillerini attılar. Ardından kütüphaneye dizdiğim paket yaptığım anakartları(70-90 tane) 1. Kattan yani 6 metreden aşağı atmaya başladılar. Ben görüntü kaydı yapıyordum atılanları için. Polis zorla telefonumu elimden aldı ve kaydettiğim kısa videoyu sildi ve beni kelepçeledi. .Sokaktakilere de kayıt almayın yoksa hakkınızda işlem yaparım diye tehditte bulundu. Ben polisi arayarak haneme tecavüz edildi eşyalarımı da sokağa atıyorlar diye şikmayette bulundum. ZABITA sıfır atıkta görevli. İşçisine geri dönüşümde işe yarayacak ne varsa aşağı at diye emir vermiş. Sonra polisler beni karakola götürdü. Ben vardıktan yarım saat filan sonra 3 zabıta da karakola geldi . Onlarda benle beraber 5 saat kaldılar. Bu sırada başsız kalan geri dönüşüm işçileri 10 gr altınımı, 3 altın kaplama saatimi, çekmecemdeki 2100 tl nin 900 tl sini kumbaramdaki 9 kg civarı bozuk parayı, bütün hırdavatlarımı , Moser saç traş makinamı saç kurutma makinamı 10-20 kg hakiki balımı vs say say bitmez hatta duş başlığını çalmışlar. Sıfır SSD havya makinası 2 adet yeni ve 15 adet sıfır kutusunda üfleme kolları , anakart aynaları, Dolaptaki 190 hard diski de pencereden aşağı atmışlar. Hepsi sağlam..toplam 900 000 tl lik malımı ya çaldılar ya da geri dönüşüme götürdüler. Adamlar sağlığı tehdit eden böcek kötü koku vs amaçlı yazı ile gelmişlerdi ama evimdeki LCD tvlerim de dahil tüm elektronik eşyalara zarar verip çaldılar. Olüy üzerinden 15 gün geçti ama bana daha dünmüş gibi geliyor. Kafam allak bullak. Uyuyamıyorum. 1 hafta yemek yiyemedim. Şikayet mercileri olayı kapatmaya çalışıyor. Bunu da örnekelerle açıklayacağım. Bu 5 memur güya kapıma gelmiş. Kapıyı ben açmışım. Onlarda yazıyı bana okumuş vs vs yalan ve iftira dolu bir ifade verip beni memura mukavemet ile suçladı. Bu yüzden de 1 gün nezarette kaldım. Ertesi gün serbest kaldım hakimlikçe. Eve geldiğim de devlet eliyle soyulduğumu gördüm. Ehliyetim ve Y.Lisans diplomam kitaplarım antika paralarım hepsini götürmüşler atmışlar veya değerli ise çalmışlar.. İsteyene resimleri videoları gönderebilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 5 Ekim 2024; 0:12:44 > |
SULTANGAZİ BELEDİYESİ MALLARIMI ÇALDI, EVİMİ YAĞMALADI.

-
-
Avukat tutun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamı bitirmişler. Para falan önemli değilde parasıyla bile bu kadar HDD bulamaz.
O akrabaları vursan yeridir.
Adalet bitmiş olaya bak ülkede herkes kelle koltukta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öncelikle gecmiş olsun.
Kanunen evinize polis denetiminde ve şikayete istinaden kaymakamlık izniyle girilebilir.(Çöp ev şüphesi,cevre saglığını etkileyecek unsurlar bulundurma vs gibi sebebler ile)
Şahsen bir çok çöp evine gitmişliğim var.Genel olarak hepsi psikolojik rahatsızlık sebebiyle hiç bir şeylerini atmak istemez.Ama kanunlar gereği ağlasada sızlasada o evler boşaltılıyor.(En son gittiğimde evde 2 karga 3 kedi ve adım atacak yer yoktu çöpden.Sadece kendi oturacagı kadar salonda bir yer vardı)
Öncelik olarak evden almanızı isteyecekleri değerli ziynet ,para vs gibi şeyleri almanız istenir.Bunlar tutanakla kayıt altına alınır.(daha sonra olusabilecek maddi kayıp yada davaların önüne gecmek için)
Bu hususda haklı olabilirsiniz .Ortada bir takım sacmalıklar var oda anlattıgınız kadarı ile.Size hastasınız demiyorum.Lakin bir kamu ve devlet calısanı anlattıgınız gibi usulsuzce iş yapmaz.
Haklı oldugunuzu dusunuyorsanız dava yolu açık.Başka yapılacak bir şey yok.Apartmanda iseniz özelikle gecmiş olsun.Halk saglıgını tehlikeye attıgınız için kimsenin gözünün yasına bakmazlar malesef.
-
Baslik sahibi akil sagligi babinda cok saglikli bir arkadas olmayabilir, ama ben soylediklerinin gercek olabilecegine inaniyorum. Gecmis olsun.
Bu polis konusunda da inanilmaz sacma bir ulkeyiz. Isini yapan polisi ya siyasi bir tanidigi olan bir namussuza catti diye, ya da tehlikeli bir sucluya gerektigi sekilde mudahale etti diye cezalandiriyoruz.
Ama isini yapmayani, veya kotu niyetliyi de alabildigine denetimsiz birakiyoruz, ki insanlara zulmetsin, hatta belki haklarina tecavuz etsin. Abi polisin hakkini hukukunu ver, ama vatandasi haksiz yere magdur ettiginde de cezalandir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akli dengesi yerinde olup olmamasına akrabaları karar veremez. Gücü yeten yetene bu devirde. Güçleri bu arkadaşa yetiyor diye haklı olamazlar. Konuyu öne çıkaralım arkadaşlar.
Allah yardımcınız olsun hocam. Umarım olay bir an önce çözülür.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok geçmiş olsun. Telefonunuzdan silinen video eğer hafıza kartındaysa kesin geri getirilebilir. Telefonun hafızasındaysa da root yaparak geri getirmek denenebilir, android için kurtarma yazılımları mevcut. Acilen bir avukat ile görüşmelisiniz.
Gerçekten çok yazık olmuş, geçmiş olsun; ama "Kentsel dönüşüm" ve "Rezerv alan" adı altında milletin evine arazisine çöküldüğü bir devirde buna çok da şaşırmamak lazım. Böyle akraba düşman başına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 5 Ekim 2024; 10:36:35 > -
Kaymakamlık yazası ile gelmişler. Ama ne yazıyor bilmiyorum. 30 sariye okumaya kalktım hızla geri aldılar.
Beni zorla dışarı attılar. Çalınan alınan malzemelerin %90 ı ya sağlam ya da yeni idi.
Halk sağlığını tehdit eden hiç bir şey yok idi. Ben tek poşette ayakkabılar var idi. Onları da girişe koydum. Gerekli yerlere göndermek vermek için. İçinde benim Puma ayakkabı da vardı. Bundan başka bir şey yoktu.
Meyve sıkacağı, ayakkabı fırçası elbise fırçası Hırdavat vs vs listeyi atarım.
Hiçbir lafımı dinlemeden hiçbir şeyi almama izini vermeden sokağa yalın ayak soğukta kısa pantolsili attılar.. Ertesi gün saat 15 e kadar tutsak edildim. 40 saat aç ve soğukta bırakıldım. 3 zabıta ve iki polis düzmece bir ifade ile beni suçladı.
O kaydı geri getirdim. Ama çok kısa. Sadece polisin zorla el koyduğu görülüyor. Bana zorla kapat diye bağırıyor..
Eve geldikten sonra yağmayı görünce polisi aradım. Olay yeri incelemeyi çağırdım. Parmak izi için. Ama ama gelmedi. 3 kere istedim. Ama yok. Kapının emniyet kilidinin kırılmış olduğunu resim almalarını istedim. Çalınan kutudan parlak izi vs. almadılar.
Şikayette bulundum. Bilerek telefon numaramı değiştirmi karakol. "Aradık, ulaşamadık ve gelmedi" demek için. Dosyayı kapatmak için
Kaymakamlığa dilekçe verdim. Telefon numaranızın üçüncü rakamı yanlış girilmiş o yüzden işleme alamıyoruz dilikçenizi diye cevap geldi. Bunu da telefonda söylüyor bana.. Kaymakamlığa gittim o yazının aslını istedim. Ama onu biz yazmadık. Filan dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 5 Ekim 2024; 17:21:2 >
Anlattıklarınız çok tutarsız geldi. Kaymakamlık emniyet zabıta herkes bir olup sizi bitirmeye çalışıyor demek. Elinizde ne bir video var ne bir kanıt var. İlk olarak böyle bir durumda polis evinize muhta,r muhtar hazırda bulunmuyorsa aza veya mahallenin bilinen birisi ve şahit huzurunda gelir. Onlar nerede? Hadi onlar yok sizde video çekemedibiz. Mahalleli nasıl bir korkaktı da bir Allah'ın kulu çıkıp videoya alamadı (gizli olarak). Veya komşularının hiç mi biri penceresinden çekemedi. Hadi diyelim o da bir şekilde oldu. Sokakta hiç mi güvenlik kamerası yok. En azından eşyaların tahrip edildiğini gösterecek kadar. Tamam o da olmasın. Olayla hiç alakası olmayan kaymakamlık canı sıkıldı ve dur ben şunu mağdur edeyim mi dedi? Hadi o da art niyetli olsun. Polisi şikayet ettiğinizde şikayetinize istinaden polis mı geldi yani. İşte buna inanmam çünkü polisle ilgili bir durum olduğunda jandarma, jandarmayla ilgili bir durum olduğunda polis gelir.
Yani hikayenizi tekrar gözden geçirip başlık açın isterseniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kalemin kuvvetliymiş. Devamını bekleriz foruma heyecan gelir.
-
tr deki adaletten bişi bekleme derim avrupa insan hakları mahkemesine başvur
-
Böyle olmaz daha fazla resim video ekle bu ürünlerime el koydular şu an bulunmuyor gibisinden,
-
Polis 15 gündür kamera kayıtlarını almaya gelmedi.. Size olayı örtmeye çalıştıklarını söylüyorum. Beni sokağa zorla atan polisleri şikayet edince aynı polisler beni karakola götürdü. Hatta zabıta da yarım saat sonra geldi karakola.. Benle birlikte 5-6 saat karakolda beklediler.Ev 2 geri dönüşümü ve 4 temizlik işçisini emanet edildi. Başlarda sadece geri dönüşümcü evde idi. Evde tek başına. Evin içinde 1,5 milyonluk eşya var ve içinde tek bir hırsız, orhan evladı..tüm Zabıta da aşağıdan seyrediyor anakartlar aşağıya atılırken..
Sağlık kontrolü yaptılar sonra geceyarısına kadar avukat beklettiler.
Eşyaların atıldığını cümle alem gördü.
Muhtar ihtiyar heyeti cart curt hiçbiri yok idi.
Çilingir in videosu alınmasın diye bağırdı polis büyük ihtimal.
Adam niye video çekemedin diye soruyor. Dedik ya polis çekerken zorla telefonu aldı ve hatta içine ulaşıp o videoyu da sildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 5 Ekim 2024; 12:47:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ülkede adalet mi var hakkını bulacak?
Konu sahibi, konuyu fotoğraflar ile destekleyebilir mi?
Sultangazi'de oturuyorsanız, EminHaber sitesi iletişime geçin isterseniz belki bölgede gündem yapıp size yardımcı olurlar.
![]() İSTANBUL SULTANGAZİ'DE BİR APARTMAN SAKİNİ, BU SEFER DAİRESİNİ DEĞİL DE BİNAYI ÇÖPLÜĞE ÇEVİRDİ... BİRİKTİRDİKLERİNİN, ISRARLA ÇÖP OLMADIĞINI SÖYLEDİ... APARTMANI GÖRÜNTÜLEMEK İSTEYEN SHOW HABER EKİBİNE DE ENGEL OLMAYA ÇALIŞTI...
Abone Olmak için Tıklayınız → http://showtv.tv/ANcO8B
Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/showanahaber/
Facebook Hesabı: https://facebook.com/showanahaber
Twitter Hesabı: https://twitter.com/showanahaber
#ShowAnaHaber
#ShowHaber
#ShowTV https://www.youtube.com/watch?v=roE_nHGYwKkLink: https://www.youtube.com/watch?v=roE_nHGYwKk Bu sen misin? Evi bırak aparmanı çöpe çevirmişsin. Seni zaten komşun şikayet etmiş. Belediye bir sene sonra mı gelmiş? Bu evde altın falan olmaz. Mustafa diye söylüyorlar. Ayrıntılı şekilde izleyin sokakta ne varsa toplayıp apartmana yığmış. |
Baslik sahibi akil sagligi babinda cok saglikli bir arkadas olmayabilir, ama ben soylediklerinin gercek olabilecegine inaniyorum. Gecmis olsun.
Bu polis konusunda da inanilmaz sacma bir ulkeyiz. Isini yapan polisi ya siyasi bir tanidigi olan bir namussuza catti diye, ya da tehlikeli bir sucluya gerektigi sekilde mudahale etti diye cezalandiriyoruz. Ama isini yapmayani, veya kotu niyetliyi de alabildigine denetimsiz birakiyoruz, ki insanlara zulmetsin, hatta belki haklarina tecavuz etsin. Abi polisin hakkini hukukunu ver, ama vatandasi haksiz yere magdur ettiginde de cezalandir. |
abi evi değil apartmanı çöpe çevirmişsin
|
Adamı bitirmişler. Para falan önemli değilde parasıyla bile bu kadar HDD bulamaz.
O akrabaları vursan yeridir. |
Öncelikle gecmiş olsun. Kanunen evinize polis denetiminde ve şikayete istinaden kaymakamlık izniyle girilebilir.(Çöp ev şüphesi,cevre saglığını etkileyecek unsurlar bulundurma vs gibi sebebler ile) Şahsen bir çok çöp evine gitmişliğim var.Genel olarak hepsi psikolojik rahatsızlık sebebiyle hiç bir şeylerini atmak istemez.Ama kanunlar gereği ağlasada sızlasada o evler boşaltılıyor.(En son gittiğimde evde 2 karga 3 kedi ve adım atacak yer yoktu çöpden.Sadece kendi oturacagı kadar salonda bir yer vardı) Öncelik olarak evden almanızı isteyecekleri değerli ziynet ,para vs gibi şeyleri almanız istenir.Bunlar tutanakla kayıt altına alınır.(daha sonra olusabilecek maddi kayıp yada davaların önüne gecmek için) Bu hususda haklı olabilirsiniz .Ortada bir takım sacmalıklar var oda anlattıgınız kadarı ile.Size hastasınız demiyorum.Lakin bir kamu ve devlet calısanı anlattıgınız gibi usulsuzce iş yapmaz. Haklı oldugunuzu dusunuyorsanız dava yolu açık.Başka yapılacak bir şey yok.Apartmanda iseniz özelikle gecmiş olsun.Halk saglıgını tehlikeye attıgınız için kimsenin gözünün yasına bakmazlar malesef. |
Anlattıklarınız çok tutarsız geldi. Kaymakamlık emniyet zabıta herkes bir olup sizi bitirmeye çalışıyor demek. Elinizde ne bir video var ne bir kanıt var. İlk olarak böyle bir durumda polis evinize muhta,r muhtar hazırda bulunmuyorsa aza veya mahallenin bilinen birisi ve şahit huzurunda gelir. Onlar nerede? Hadi onlar yok sizde video çekemedibiz. Mahalleli nasıl bir korkaktı da bir Allah'ın kulu çıkıp videoya alamadı (gizli olarak). Veya komşularının hiç mi biri penceresinden çekemedi. Hadi diyelim o da bir şekilde oldu. Sokakta hiç mi güvenlik kamerası yok. En azından eşyaların tahrip edildiğini gösterecek kadar. Tamam o da olmasın. Olayla hiç alakası olmayan kaymakamlık canı sıkıldı ve dur ben şunu mağdur edeyim mi dedi? Hadi o da art niyetli olsun. Polisi şikayet ettiğinizde şikayetinize istinaden polis mı geldi yani. İşte buna inanmam çünkü polisle ilgili bir durum olduğunda jandarma, jandarmayla ilgili bir durum olduğunda polis gelir.
Yani hikayenizi tekrar gözden geçirip başlık açın isterseniz |
Fark eden ne oluyor? Apartmanı çöpe çevirmiş. Ben değilim demiyor ki zaten. |
Video 1 yıl önce, evi de 15 gün önce gelip boşaltmışlar işte. Bu tarz işlerde bürokrasi acayip yavaş yürür zaten |
Belediye ve zabıta çöp ev temizliği işinde video kaydı yapar ve bütün kapalı poşetler açılır para vs çıkma durumuna binaen para altın vs çıkarsa bunlar tutanak tutularak sahibinin banka hesabına yatırılır.
Yaşanan olayda Tck 265 Görevi Yaptırmak İçin Direnmekten hakkınızda işlem yapılmış. Bu eşyaların atılması anında polisle itiş kakış yaşamanız muhtemel gözaltına alındığınıza göre böyle yorumluyorum. Hırsızlık mala zarar verme bunları ispat ederseniz iddianame düzenlemeyecek savcı yok. Ama kanımca belediyenin video kayıtlarını izlesek haksız çıkacakmışsınız gibi hissediyorum. Tamamen tecrübelerime dayanarak. Eşya biriktirmek için depo kiralayabilirsiniz. 200-300M2 -1 kat depolar meskenlerden daha ucuz kiralıdır. Ancak şunu unutmayın koku ortak alanlara taşan eşyalar gibi rahatsız eden durumlar olduğu sürece bu süreci yaşarsınız. Düzgün istifleme gereksiz eşyaları atma olmadığı sürece tekrar tekrar bu olay olacak. Eminim belediye olsun çevreniz olsun yardım isterseniz size temizlik olsun hangi eşya işinize yarar hangi eşya atılmalı yardımcı olmak ister. Belediye sana zarar verdi diye düşünüyorsun ama yaptıkları temizlik işini ücretsiz bir şekilde sağlayıp evini temizleyip çıkıyorlar. Aslında işlemler senim sağlığın için en başta senin iyiliğin için... |
Benzer içerikler
- uzlaşmada ne kadar para istenir
- telefonda evet dedim ne yapmalıyım
- polis hangi numaradan arar
- 17 yaşındaki kızın kendi rızası ile kaçması
- cimer"e şikayet edenin kimliği açıklanır mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X