Şimdi Ara

Şunlardan hangisi(SSD Yardım/Öneri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 500 gb lik bi m2 nvme SSD alacağım.2 seçenek arasında kaldım,siz olsanız hangisini alırdınız.(Başka bi öneriniz varsa paylaşın sizde 550-600 tl civarı)

https://www.trendyol.com/sandisk/ultra-3d-500gb-2400mb-1750mb-s-nvme-m-2-ssd-sdssdh3n-500g-g25-p-46299928

https://www.trendyol.com/crucial/p2-ct500p2ssd8-500-gb-2300-940-mb-s-nvme-pcie-m-2-ssd-p-40557974

• Bilen biri yardımcı olabilir mi

• Az fiyat farkla bunu tavsiye ederim. DRAMlı ve daha yüksek hızlar verebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kingston A2000 alabilirsiniz.

• Milli ssd miz a2000 500gb en mantıklı tercih olacaktır 550 TL bandında erişim mümkün

• Evet A2000 i görmüştüm ama sadece onun yorumlarında yazılan hızları veremiyor yazmışlar,o yüzden biraz soğuğum ona

• Sandisk'i alabilirsin.

Alternatif WD SN550 modeline de bakabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• O bütçeye yakın ben de 500'lük ararken KIOXIA EXCERIA 500GB olanı aldım. Akşam takıp deneyeceğim. Hız olarak 2000-3000 görmeme gerek yok, normal bir SSD'den hızlı olması bana yetecek. Sandisk severim ama şu an o aralıkta satılanı model olarak biraz eski gibi geldi. Sandisk kullananlar memnun, olumsuz yorum okumadım. Dram konusuna çok takılanlar var, çok anlamamakla beraber render gibi işiniz yoksa pek gerekli durmuyor. Kingston a2000 için olumlu olumsuz bir sürü kafadan ses çıkıyor. WD'lerin modelleri Sandisk ile altyapı olarak birebir aynı dediler. Toshiba OCZ, Kioxia oldu diye olumsuzluklar devam edebilir diyenler var ama pek sanmıyorum.

TBW değerine kafayı takanlar var. Hesap kitap yaptım, 5 sene rahat götürecek. Hatta çok sık kullanılmadığını farz edersek, milletin abarttığı kadar bir durum söz konusu değil. Zaten çok ısınmıyor. Anakartında soğutucu plaka varsa, ona takarsın olur biter.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.