Şimdi Ara

Sünnet Anılarımızı Yazıyoruz! (Gülmek İsteyen Gelsin) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
31
Favori
31.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 yaşındayken oldum o yüzden bişey hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

''Bizim hastahanemiz.'' diyebileceğim kadar yakın bir aile dostumuzun hastahanesinde sünnet olmuştum.Tabi hastahane sahibinden,doktorlara kadar herkes tanıdık.
    Sanki sünnet olmaya değil de askere uğurlamaya geliyorlar,sünnet olduğum yerde ''Amcam'' diyebileceğim neredeyse 15 adam,kiminin elinde kamere,kiminin elinde fotoğraf makinesi,ortalık duman altı,sünnet masasına yattım.

Sünnetimi yapan cerrah da zaten müşterimiz,dükkana gelip gidiyor,Ben masaya yattıktan sonra ''Şimdi sünnet etmeyeceğiz zaten,sünnete hazırlık yapacağız.'' diyor.''Korhan Amca'' dedim,''Bu kadar insan herhalde hazırlık için toplanmadı burada,keseceğinizi biliyorum.'' dedim.Suratım bir karış olmuş zaten,yıllardır gözüm gibi baktığım bir parçam ayrılacak Benden.

İğneyi vurdu,sünnete başladılar,Amcam da başucumda kollarımı tutuyor,güya tepki vermeyeyim diye,kana karşı da hassas,10 dakika geçti geçmedi baktım Amcamın gözleri dönmeye başladı.''Ağabey tut da şunu Ben bir hava alayım.'' demesine kalmadı ''Küt'' diye bayıldı başucumda.

Ben,bayılan Amcama gülüyorum,Korhan Amca ''Gülme,yanlış keseceğiz.'' diyor,ama o da bir yandan gülüyor.

Sünnet bitti,kalktım normal şekilde,gittim Korhan Amcanın elinin öptüm.Normalde sünnetçiye para verilir,adam çıkardı altınını taktı.Hala hatırladıkça gülerim.

Amcam ayılmış,ameliyathaneden çıkarken geldi yanıma,baktım beti benzi iyice atmış.Millet Bana odaklanmış,Ben Amcama.

Eve geçtik.''Sünnetten sonraki ilk işeme zor olur.'' demişti Korhan Amca,Ben de o yüzden tutabildiğim kadar tutuyorum.Ama artık herhalde hat safhasına gelmiş,yataktan kalkıp,tuvalete gitmeye kalmadan Ben salmaya başladım.

Rahmetli Babaannem başucumda,Benim alet aşırı açılmış hortum gibi sağa sola savruluyor,Ben de dikişlere bir şey olacak diye tutamıyorum,korkuyorum,sünnet yatağının tepesine kadar işiyorum.Babaannem eliyle şemsiye yapmaya çalışıyor,ama yukarı doğru giden çiş,şemsiyeye çarpıyor,yağmur olarak aşağı düşüyor.En sonunda Rahmetli de bıraktı,bastı kahkahayı.

Herhalde o zamanlar canım çok tatlıydı,1 hafta boyunca penisimin önünde,donumun içinde plastik bardak ile dolaşmıştım,dona falan gelip acımasın diye.

Odada televizyon seyrederken bikinili kadınlar falan geçiyordu,o zamanlar anlam veremiyordum ama sertleşiyordum,o yüzden de dikişler geriliyordu,acıyordu.

Yine Rahmetli Babaannem'e anlattım durumu.Kadın odada o tür kanalları açtırmıyordu,çizgi film seyrediyordum,atari oynuyordum.

Ne günlerdi.Keşke tekrar o günlere dönüş mümkün olsa...

keşke..
    gerçekten çok akıcı anlatmışsın kaptırdım gittim bende okumam demiştim ama :D

• Beni bagyan sunnet etmisti aramizda baya sohbet olmustu ama hatirlamiyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktor çocupuyum hepsi tanıdıkdı

Vurdular iğneyi bayaa bi acıdı ama hepsi tanıdık doktorlar hemşireler falan ağlamıyorum bok kondurmıycaz ya kendimize.neyse sonra uyuştu 4-5 tane iğne yaptılar.5-10 dk geçti babamı çağırdılar.Bi şeyler konuştular orda sonra benimle çük arasına bi perde gerdiler la noluyo derken aşağılardan bacakları kavradılar benim çüke bişiler yaıyolar ama nasıl acıyo.Artık nası geçti bilmiyorum ama kireçlenme olmuş o kireçleri teker teker bişey yapıyolarmış bana krem sürcekler dedi babam.
    Sülalem raad edasıyla gidiyorum hastaneye.yatırdılar sedyeye vurdum sedyeye malı doktor lar tttu bacaklarımı lan hayatımda duydupum en büyük acıydı.Orda ağladım işte kimse de niye ağlıyon lan diyemedi herkes biliyodu durumu.Ağzıma da bez verdiler sık diye.
    Neyse o da bitti sıra geldi sünnete.Yine yedik 4-5 iğne sünnete başladılar işte oluyo falan lan 2dk geçmeden adamlar öğlen yemeği muhabbetine girdi.Yok kıymalı pide mi yesek börek mi yapsa birisi falan filan ben girdim araya önce benim çükü bi kesseniz sonra ben yaptırıcam size yemek dedim.Güldü hepsi o an çok tırstım çük adamın elinde gülünce birden yanlış bişey yapar falan.
    Sonra sünnette bayılmışımbenim haberim yok tabi ben daha ne çabuk bitti ayaklarındayım kolumu hissetmiyordum.Sonradan öğrendim adam ölüyorum diye korkmuş falan bayaa bi uüraşmışlar bana.
    Neyse sünnet bitti gittik eve.Hastanede o tanıdıkların arasında dal maşak açık gitmek de bi utandımadı değil.
    Babam sağolsun adana kebap yaptırmış odanın etrafında acıdan 60kmh ile dönerken yedim adanayı.
    Akşam oldu yatıcam ama yeni sğnnetli acıdığından üstünü örtmiycem.La benim mal kalktı birden bire.Yatağın ortasında çırılçıplak mal kalkık birazdan ana-baba gelcek.İlk defa o gün çükümle konuştum in lan gözünü seviyim vs.. neyseki gecikmişti annem de indirmiştim.Tatlı dil yılanı deliğine de sokuyo arkadaşlar.
    Pansman olayına gelince Tuvalette oturunca niyeyse acımıyodu benimki.Bende 2 saat orda oturdum öyle.Sonra annem geldi pansuman yapcaz diye.tamam dedim fırladım ayağa.La 1 dk geçti tam o pansuman şeysini dökücekler üstüne la bana bi şeyler oliyi.Bayılmışm son hatırladığım şey kapının önünde çırılçıplak yattığım.Karşı komşumun bana bakışı ve annemin apartman içinde çocuk bayıldı diye haykırışı.Sen 2dk önce ölü gibi yatan çocuk 2sn de odasına gidip acıyan çükün üstüe pantolon giyip geri kapının önüne bir şeyim yok diye geldi.Sonrasında çok acıdı ama
    Ardından gelsin altınlar düğünde
    Düğün bile ayrı problem.Çeyrek altın dolu pelerinle sokakta kovalamaca oynamam mı dersiniz içinde altın olan 2 kutuyu çöpe atmamız mı dersiniz çok sorunlu bi sünnetim olmuştu.

Vay anasını ne uzun yazmışım bu kadar olacağını tahmin edememiştim

Özet:Amma sorunlu kestik çükü

edit:Kesen doktor kesmeden önce benim sedyede dal taşak açık ağlayan halimi kameraya çekmişti.O videoya ne oldu bilmiyorum ama çocukluğumda önemli bi yer etti.Onun yayılma korkusu yetti bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolStoryWriter -- 2 Kasım 2013; 0:38:09 >

• Markete gidiyoz dediler sünnet oldum
  • Ben sünnetimi hatırlamıyorum ama şu anı aklımda kalmış.

Sünnetten sonra hani kabuk bağlar acı ya. Tam o evredeyim. Annem kanepeye uzanmış yorgun belli ki. Bende tabi odada yaramazlık yapıyorum annemi uyutmuyorum. Sonra konu benim ufaklığın acımasından açıldı. Annem kolunu gözünün önüne koymuş. Herhalde ışıktan rahatsız oluyordu, birde benle uğraşıyordu kadıncağız. Annem gel sen uyu o zaman geçer demişti ama aslında istediği benimde uyuyup rahat rahat uyuması. İlk başlarda naz yaptım biraz ve annemin yanına yatıverdim. Baya bir uyumuşum. Uyandım, bir baktım harbiden daha acımıyor.

Aslında orada annemin tek istediği benim rahat durup uyumaktı. Bana öyle bir yalan söyledi. Aslında acıyla alakası yoktu ancak nedense acısı geçti.
  • ben sünnetcinin operasyon yapacağı eşyalarını koyduğu çantada para falan getirdi sandıydım bi açtı nutkum tutuldu
  • Küçüktüm 8 yaşında filan herhalde. Doktor muayene edecek demişlerdi. Tabi bende uyanığım ya hemen çakozladım durumu. Doktor bana doğru gelirken yüzüne tekme atıp yan odaya kaçmıştım. Ama kurtulamadık tabi.

• Ben de 8-9 yaşındaydım,kasık fıtığı çıkmıştı bende onun ameliyatı ile aynı anda çıkartmışlardı aradan.
  • Bademciklerimi aldırmak için hastaneye gittim gitmişkende sünnet oldum.

Not : lazer operasyonu ile ayrıca yurtdışında oldum yani doktor müslüman değildi. Ne fark eder bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben baya küçükken sünnet olmuşum hatırlamıyorum ama benden büyük yav şak bi kuzenim var o bana kesip pilav yapıp sana yedirecekler demiş bende gidip kirli çamaşır sepetine saklanmışım
  • kesilirken köydeydik abimle beraber olduk acı sızı olmadı ama 2-3 gün etekle gezdik bi de yatağa isemıstim abim çok pis kızmıştı :D :D ayrıca sünnet düğününum arabası amcamin hacı muratti konvoyda 3 kez stop etmişti

• Doktora sövüp suratına işemiştim. Tabi sonradan kesti çükümü kurtuluş olmadı

• Ben 8 yaşimda oldum kuzenime soruyodum acıyomu diye of ne bicim diyordu hain Neyse yattim masaya geldi doktor babamda kamera hazirladi saydim tam 12 igne yedim anam agladi o derece kesim ayri bi iskence sonra dumanlar cikti sonra bayilmisim zaten meger disik atiyomus

• Yemek masasında olmuştum yatak alçak diye 5-6 tane iğne vurmuştu halen uyuşmamıştı

• Dinleyelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 10 yasinda oldum cavusun agzinda et vardi haliyle iserken iki delikten ayri ayri cikiyordu sunnetle beraber onu da aldilar olay anina gelirsek yattim masaya 10 a kadar say dediler ben 6 da gittim galiba sonra bi ara gozum acik gibi yukardan cok karanlik ama bi isik goruyom sonra birakin lan beni diye bagirdim sonra bi spiderman sesi duydum sonra uyandim meger cirpiniyomusum birakin beni diye ellerimi ayaklarimi baglamislar bi yakinimizda spiderman ucuyor sen hala burdasin demis sonra cavusa baktim bezle kaplanmis o zamanlar bazi biliyorum cavus kalktiginda bir acirdi ucundanda boru cikiyordu sondaj baglamislar onu cikartcaklar babam dedi agzindan dikenli tel cikartirlargibi aciyacak dedi bende bi korku olustu sonra doktor geldi tereyagindan ceker gibi cikardi gitti

bu da boyle bi animdir

• 1 yaşında sünnet oldum. Hatırlamıyorum.

• Bizde gittik hastaneye ben girerken biraz mizmizlandim, teyzem orada hemsireydi o sakinlestirdi de ameliyat odasına girdik. Ameliyatta adam bana sadece ölçü falan alacagiz diye uyutuyordu beni. Uyusturmak icin iğne vurdular ulan orda ben ne agladim sonra bir seyler daha yapiyorlardi da belimin üstünde perde gibi bir sey vardi göremiyordum ben ötesini sonra belli buli süre gecince doktor elindeki bir seyi bana sallayarak gösteriyordu öyle kalakaldim. Bu sadece ameliyat kismiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Yekdusecar

quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan_007

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

quote:

20 yaşındayım hala kaçmadım

Noldu ?

Evde kalmışın Sen

okuyorum ben. ayrıca evlenme hayallerim olmadığı için evde kalmış olmak pek umrumda değil

Merhaba bayan isterseniz evlenebiliriz sarışın 1.83 yesil gözlüyüm.

Pm atarsınız.Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 11 Ekim 2015; 17:12:15 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.