Şimdi Ara

Sünnet Anılarımızı Yazıyoruz! (Gülmek İsteyen Gelsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
31
Favori
31.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sünnet olurken iğnelerin etkisiyle hiç ağlamamıştım. Ancak eve gelince çok fena ağlamıştım. (Komik değil biliyorum da açılışı yapayım dedim )

edit: Bir de torbadan iğneleri yemiştim. 2-3 kere iğne vurdu tam uyuşması için. İşediğim zaman torbadan çıkıyordu. Hala çözebilmiş değilim.

edit 2 (arkadaşımın anısı)

4,5 yaşındaydım yanımda da sünnet arkadaşım ömer var . tabii ozamanlar teknoloji pek gelişmemiş . benim peder ve ömerin peder anlaşmışlar imama kestirelim diye. neyse imam geldi sünnet malzemeleri topu topuna bir bakır kablo . bir makas ve tendürdiyot . ilk ben olacaktım . bagladı kabloyu 10 dk bekletti mosmor oldu . ucu mosmordu bakamadım . oanda makasla kesmiş ben farkında olmadan . sonra tendürdiyot + pamukla halletti çekti babam pantolonu kalktım ayaga . sonra ömer oldu o biraz agladı . bir süre sonra kalkıp ömerle top oynadık . çocuk topa bir vurmuş tam çüke isabet etti . sonra kanama yaptı o zaman agladım işte. tuz serpip tekrar pansuman yaptılar . birkaç saat sonra çişm geldi tuvalete gittim . (alaturka tuvalet) her zamanki gibi delige targetledim . sonra fire . bi baktım sagdaki sürahiye gidiyor . noldugunu anlamadan bitirdim. sonraları yamuk işeme bitti .

not : 4,5 yaşını nasıl hatırlıyosun diyenler olacak hatırlıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbilerdenBayramAbi -- 21 Ekim 2012; 14:47:15 >

• Benimki 1 maxa gitti
  • Benim sünnetimi hastahanede doktor yaptı. Sonra eve getirildim kutlandı. Doktor iğne vurdu iğne hiç tesir etmedi. Doktor dokundu sıktı bişey hissediyomusun dedi evet hiç uyuşmadı dedim. Birazdan uyuşur dedi 10dk sonra vurdu bıçağı. Bütün acıyı sonuna kadar hissettim. O acıya nasıl bayılmadım bilmiyorum
  • Babam bana "merak etme oğlum sadece belinin kenarına ufak bi iğne vurucaklar sünnet değil" demişdi. aa bende tamam ozaman dedim ve beni sünnet ettikleri halde hala sünnet olduğumun farknda değildim . babam " bak bu kadar basit işte , sünnet oldun acımadı dimi" . dediğinde acıyı hissetmeye başlamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbilerdenBayramAbi

Sünnet olurken iğnelerin etkisiyle hiç ağlamamıştım. Ancak eve gelince çok fena ağlamıştım. (Komik değil biliyorum da açılışı yapayım dedim )

Aynısı bana olmuştu.
  • Ben de hastanede sunnet olmustum.Tek hatirladigim penisimin deligine birsey girmisti.Daha sonra da hastaneyi birbirine katmisim narkozun etkisiyle.

Bir de babam pasuman yapacak seyime ama ben nasil kaciyorum aciyacak diye.En sonunda kacarken kasimi vitrinin kenarina carpmistim.Iste o zaman pansumandan kacamamistim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 Kişiydik, ip gibi bizi sırayla dizmişlerdi. Ben orta sıralarda bulunuyordum sonra benden önceki sıradaki kişilere iğne yapıldığını görünce surat ifadelerinden nasıl bir hal içerisinde olduklarını anlayabiliyordum, yanıma geri geldiklerinde "acıdı mı?", "acıdı mı?" diye gelen geçene soruyordum, onlar da demesin mi "evet" diye. Sıra bana gelmeye vakit benimki içeri kaçıverdi, milletin önünde de ayıp oluyor diye hiç gıkımı çıkartmadım sonra o iğneyi bana da sokuverdi. O acı yok mu o acı, bildiğin bağırsağımda hissettim sanki. Herneyse, sonrasında baktım oralar buralar uyuşmaya başladı artık rahat rahat önümdeki sırada kurbanlık kesimi izliyordum, sıra bana geldiğinde şöyle bir sağa sola baktım, sonra kesim sırasında "bitti mi acaba?" edasıyla ufaklığa bakayim derken iğrenç bir görüntü ile karşılaşıp karşımdaki adama anlamlı bir şekilde baktım ve "giden günlerim oldu" diyerek ağlamaya başladım.

Çok ufaktım, hayal meyel hatırlıyorum, bazı kısımlarını uydurdum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara bırakmak isteyen gelsin
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hastanede sedyede içerde 2 kadın hemşire 4 5tanede erkek vardı babamda vardı.

Doktoru tehdit ettiğimi hatırlıyorum acıtırsan ısıgı kapatırım kesemessin diye doktorda güldüydü.

Hiç acımamıştı iğnede vurmadıydı galiba bi ara makaslar içinde gördüm benimki kafayı kaldırdım izliyorum bi taraftanda doktorla sohbet ediyorum cocukluk aklı yaş 7 di galiba veya daha öncede olabilir hatırlamıyorum 4 5 6 amaaan herneyse aklıma gelmedi ama güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnitzParis

Hastanede sedyede içerde 2 kadın hemşire 4 5tanede erkek vardı babamda vardı.

Doktoru tehdit ettiğimi hatırlıyorum acıtırsan ısıgı kapatırım kesemessin diye doktorda güldüydü.

Hiç acımamıştı iğnede vurmadıydı galiba bi ara makaslar içinde gördüm benimki kafayı kaldırdım izliyorum bi taraftanda doktorla sohbet ediyorum cocukluk aklı yaş 7 di galiba veya daha öncede olabilir hatırlamıyorum 4 5 6 amaaan herneyse aklıma gelmedi ama güzeldi

• bizim eve doktor geldiydi yatağa uzandım felan işte pipiyle temasımı kestiler mavi bir bezle hiçbir şey hissetmeden 10 dkda bitti gitti sünnetle ilgili tek acı veren şey o sargının çıkarılma anıydı onun dışında gayet rahattım valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

bizim eve doktor geldiydi yatağa uzandım felan işte pipiyle temasımı kestiler mavi bir bezle hiçbir şey hissetmeden 10 dkda bitti gitti sünnetle ilgili tek acı veren şey o sargının çıkarılma anıydı onun dışında gayet rahattım valla

Sen zenginsin ondan acımamıştır
  • Babam bayılmıstı. tam kesılırken onu gördüm gülmüştüm :D
  • benimki tören gibiydi sünnetçi bana şarkı söylettiriyordu söylemezsen keserim diyodu sonra işlem tamamlandı benimkini sardılar ben yatakta yatıyorum çişim geldi benimkinin ucundaki delik kanla kapanmış işerken çok acıdı sonra kapanan kısım fırladı gitti fırlamadan önce kapatan şey yüzünden çiş sağa sola fıskıye gibi gidiyodu babam da işe oğlum işe canın sağolsun annen temizler diyodu sonra benimki hep ayakta akşam ayakta sabah kalktım gene ayakta
  • Başımda 6 tane doktor vardı zaptedemediler ellerimi ayaklarımı bağladılar bayıltılana kadar sövüp ağladım
  • çok acıdıydı doktora ana avrat sövdüydüm
  • Hastanede sedyede uzandım.Narkozun etkisiyle bayıldım.Uyandığımda hastane odasındaydım tv de açıktı.Sonra arabayla eve gittik.Bu kadardı.
  • Torbalara iğneyi vururken 30a kadar say dedi. Öyle bir hızlı saydımki. "Yavaş say, yavaş" diyor. Ulan seninki acımıyo tabi.

Yalnız var ya pansuman yapılırken biraz geç kalınmış sanırım. O bezler yapışmış benim alete. Çıkartılırken öyle bir acımıştıki. Bütün hastane yankılanmıştı. Odadan çıkarken herkes bana bakıyodu
  • bende sıraya geçtim bekliyoz güya boncuk takacaklarmış ucuna öle dediler adamın yanına gittim masaya çıktım adamın elindeki iğne benimkine bi soktu ben bağırıyorum bide ağlamaya başladım sonra masaya yatırdılar adam dedi dur kesecez bende dedim ananı s*k*m senin bağırıyorum 4 kişi tutuyor sonra bi tanesi geldi sana burdan bi çakarım görürsün dedi ben süt dökmüş kedi misali sustum adam kesti dikti etek giydik evde 1 hafta iyimi ya lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr...daredevil -- 20 Ekim 2012; 19:53:03 >
  • beni masaya yatırdılar ölçü alıcaz diye sonrası malum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImSkrillex

beni masaya yatırdılar ölçü alıcaz diye sonrası malum

Ölçü alacağız nedir yahu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.