Şimdi Ara

Sünnet Anılarımızı Yazıyoruz! (Gülmek İsteyen Gelsin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
31
Favori
31.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AbilerdenBayramAbi

quote:

Orijinalden alıntı: ImSkrillex

beni masaya yatırdılar ölçü alıcaz diye sonrası malum

Ölçü alacağız nedir yahu

mübarek çocuktuk
  • Ben 8 yaşında sünnet olmuştum. Ailemin sünnet düğünümü hazırladığını öğrendim ve sünnet olduğumu zannettiğim için biraz çemkirdiğimi hatırlıyorum. Daha sonra düğünüm ne zaman olacak diye sordum, söylediler. Bir şartla kabul ederim dedim. Ne olduğunu sordular ben de sünneti, düğünden 2 sene sonra yaparsak olur dedim ve kabul ettiler. Tabi beni kandırmak için öyle dediler. Daha sonra babamın iş yerine gittim orada küçücük bir kulübe vardı güvenlik dışarıdan güvenlik kulübesi gibi gözüküyordu. İçerisinde 2 tane oda vardı bunlardan biri doktorun odası diğeri de malzemelerin konulduğu kapalı bir alan.. Salon yaklaşık 10 metrekareydi sekreter masası ve ziyaretçi koltuklarından başka birşey yoktu ama o gün bir sedye koymuşlardı neden konulduğuna anlam veremedim. Daha sonra kirvem ve babam hiçbir şey demeden kollarımdan tutarak sedyeye koydular ben "Bismillah bismillah" diyordum sadece şoka girmiştim. Sonra bak sana bir ilaç içireceğiz hiç acı hissetmeyeceksin dediler. Hemen içtim acımtırak bir sıvıydı. Tabi o arada kandırdınız beni diye bağırıyordum şoku atlattıktan sonra.. Pantolonumu indirirlerken ben de görmek için başımı kaldırıyordum ama o sırada başucumdaki adam da alnımdan ittirip başımı yatırıyordu geri sedyeye.. Sonra düşünmeye başladım nasıl sıvışırım diye sürekli çişim geldi diyordum. Orada da tuvalet olmadığı için kirvem kulübenin dışındaki ağaca götürüyordu beni kucağında tabi koskoca cadde arabadan herkes bana bakıyordu. Böyle en az 4-5 kez çişim geldi demişimdir her gidişimde arabalar durarak bakardı ne oluyor orada diye.. İş yerinden babamın bayan arkadaşları da bakıp bakıp gülüyorlardı. Onlara bağırıp sayıyordum ne bakıyorsunuz falan diye o arada bitti sonra eve geldik gönlümü almak için vcd'ye 2-3 film almışlardı. Hergün onları izliyordum. Biri Final Fantasy, öteki Spiderman'di.. Bir tek sargıyı çıkarırken çok acı duydum bir de ilk tuvalete gittiğimde işeyemediğimde.. Geceleri de sürekli annemi azarlıyormuşum mahvettiniz beni diye.. Tabi hiç hatırlamıyorum.

• Tam bir katliamdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutar
  • sünnet olurken tuvalletim geldiydi tutamadım gerisi malum
  • sünnetçi dizime oturmuştu bende acıdan bağırmıştım direk millette sünnet başladı zannedip tekbir getirmeye başladı odada ulvi bi ortam oluşmuştu korkudan ağlamıştım bende
  • en garibi benim herhalde sünnet olduktan sonra 1-2 gün ereksyon olup (el kadar çocuktum ne olduğunu bilmeden büyüyodu ama oluyodum) dikişi patlatmışım o acıyı anlatamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

benimki tören gibiydi sünnetçi bana şarkı söylettiriyordu söylemezsen keserim diyodu sonra işlem tamamlandı benimkini sardılar ben yatakta yatıyorum çişim geldi benimkinin ucundaki delik kanla kapanmış işerken çok acıdı sonra kapanan kısım fırladı gitti fırlamadan önce kapatan şey yüzünden çiş sağa sola fıskıye gibi gidiyodu babam da işe oğlum işe canın sağolsun annen temizler diyodu sonra benimki hep ayakta akşam ayakta sabah kalktım gene ayakta

aynen yav sünnet olduktan sonra hep cadırı kuruluy oluyodu ilk 2 gün hiç inmedi sonra kğüçüldü diye ağlamıştım 6 yaşındaydım

• quote:

Orijinalden alıntı: Reney

en garibi benim herhalde sünnet olduktan sonra 1-2 gün ereksyon olup (el kadar çocuktum ne olduğunu bilmeden büyüyodu ama oluyodum) dikişi patlatmışım o acıyı anlatamam

Adam dikişi patlatmış arkanızı kollayın bence çocukluktan ibazaymış bu
  • Tam keserken doktora kafa attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

aynen yav sünnet olduktan sonra hep cadırı kuruluy oluyodu ilk 2 gün hiç inmedi sonra kğüçüldü diye ağlamıştım 6 yaşındaydım
    İnsan küçüldü diye ağlar mı yahu

• Önce böyle sülalecek dolaştık fotograf falan sonra kestirmeye gittik babam bana acimayacak şeyine ilaç sürcekler dedi bende inandım keserken sorun olmadı ama sargıda çok fenaydi adam ustume oturmustu cok bagiriyorum diye

• quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

Tam keserken doktora kafa attım

Hemşerim nick-mesaj uyumu yapmışsın resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakml

quote:

Orijinalden alıntı: Reney

en garibi benim herhalde sünnet olduktan sonra 1-2 gün ereksyon olup (el kadar çocuktum ne olduğunu bilmeden büyüyodu ama oluyodum) dikişi patlatmışım o acıyı anlatamam

Adam dikişi patlatmış arkanızı kollayın bence çocukluktan ibazaymış bu

Yok be öyle yatıyodum tv izliyodum annemler mutfakta tabi bende biraz yabancı kanallara bakıyım dedim bakmaz olaydım kanalı değiştirip kan içinde mutfağa koştum ağlayarak allahtan kimse bişey anlamadı

• Hastanede baygın olduğum için hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 20 Ekim 2012; 21:48:19 >
  • ''Bizim hastahanemiz.'' diyebileceğim kadar yakın bir aile dostumuzun hastahanesinde sünnet olmuştum.Tabi hastahane sahibinden,doktorlara kadar herkes tanıdık.
    Sanki sünnet olmaya değil de askere uğurlamaya geliyorlar,sünnet olduğum yerde ''Amcam'' diyebileceğim neredeyse 15 adam,kiminin elinde kamere,kiminin elinde fotoğraf makinesi,ortalık duman altı,sünnet masasına yattım.

Sünnetimi yapan cerrah da zaten müşterimiz,dükkana gelip gidiyor,Ben masaya yattıktan sonra ''Şimdi sünnet etmeyeceğiz zaten,sünnete hazırlık yapacağız.'' diyor.''Korhan Amca'' dedim,''Bu kadar insan herhalde hazırlık için toplanmadı burada,keseceğinizi biliyorum.'' dedim.Suratım bir karış olmuş zaten,yıllardır gözüm gibi baktığım bir parçam ayrılacak Benden.

İğneyi vurdu,sünnete başladılar,Amcam da başucumda kollarımı tutuyor,güya tepki vermeyeyim diye,kana karşı da hassas,10 dakika geçti geçmedi baktım Amcamın gözleri dönmeye başladı.''Ağabey tut da şunu Ben bir hava alayım.'' demesine kalmadı ''Küt'' diye bayıldı başucumda.

Ben,bayılan Amcama gülüyorum,Korhan Amca ''Gülme,yanlış keseceğiz.'' diyor,ama o da bir yandan gülüyor.

Sünnet bitti,kalktım normal şekilde,gittim Korhan Amcanın elinin öptüm.Normalde sünnetçiye para verilir,adam çıkardı altınını taktı.Hala hatırladıkça gülerim.

Amcam ayılmış,ameliyathaneden çıkarken geldi yanıma,baktım beti benzi iyice atmış.Millet Bana odaklanmış,Ben Amcama.

Eve geçtik.''Sünnetten sonraki ilk işeme zor olur.'' demişti Korhan Amca,Ben de o yüzden tutabildiğim kadar tutuyorum.Ama artık herhalde hat safhasına gelmiş,yataktan kalkıp,tuvalete gitmeye kalmadan Ben salmaya başladım.

Rahmetli Babaannem başucumda,Benim alet aşırı açılmış hortum gibi sağa sola savruluyor,Ben de dikişlere bir şey olacak diye tutamıyorum,korkuyorum,sünnet yatağının tepesine kadar işiyorum.Babaannem eliyle şemsiye yapmaya çalışıyor,ama yukarı doğru giden çiş,şemsiyeye çarpıyor,yağmur olarak aşağı düşüyor.En sonunda Rahmetli de bıraktı,bastı kahkahayı.

Herhalde o zamanlar canım çok tatlıydı,1 hafta boyunca penisimin önünde,donumun içinde plastik bardak ile dolaşmıştım,dona falan gelip acımasın diye.

Odada televizyon seyrederken bikinili kadınlar falan geçiyordu,o zamanlar anlam veremiyordum ama sertleşiyordum,o yüzden de dikişler geriliyordu,acıyordu.

Yine Rahmetli Babaannem'e anlattım durumu.Kadın odada o tür kanalları açtırmıyordu,çizgi film seyrediyordum,atari oynuyordum.

Ne günlerdi.Keşke tekrar o günlere dönüş mümkün olsa...

• Benim akrabam hemşire, onu ziyarete diye hastaneye gitmiştik...Gerisi malum
  • beyler ne yalan söyleyim 10 yaşında oldum ben ozaman hastanede oldum ve inanın öyle bir kestiki adam 10kişi zor zaptetti ve ne acı cektigimi bir ben bilirim. 2 kadın hemsire 3 tane erkek doktor bizimkiler vs vardi nasıl bagırıyordum ogün cok kötüydü...
  • meraktan okudum hepsini

• Çok iyi hatırlarım toplu sünnet töreniydi. 12 İĞNE YEDİM. Doktor ruh hastası çıktı sen bağırdıkca vururm iğneyi dedi ben susana kadar devam etti. Çıktığımda herkes seslerimden ürkmüş salondaki çocuklar ağlıyorlar. Daha sonra pansuman zamanları daha kötüydü o açmalar falan of ki ne of. Paradan çok taso hediye edilmişti bana
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.