Şimdi Ara

Sünnet Anılarımızı Yazıyoruz! (Gülmek İsteyen Gelsin) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
31
Favori
31.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İrem'

meraktan okudum hepsini

Ayıp okuma sen
  • 7 yaşındaydım, odamda oldum, bütün abiler amcalar başımda, babam eliyle kafamı ittiriyor görmeyeyim diye. İğne uyuşturma falan yok. İşlem başladı, ben bağırıyorum çığırıyorum, çok kötü bir acı idi

İş olmuş, dikiş atılmış. Dikişten hemen saniyeler sonra ayağa kalkıp, dal başak salonda oturan annem ve yanındaki bayanların yanına o şekilde gitmiştim

Akşam da bilgisayardan babam FIFA 2002 World Cup açmıştı, AI vs AI maçları izleyip susuyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 20 Ekim 2012; 22:09:52 >
  • Hadi sayfa başı.
    edit: Ah be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Kitap -- 20 Ekim 2012; 22:21:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

benimki tören gibiydi sünnetçi bana şarkı söylettiriyordu söylemezsen keserim diyodu sonra işlem tamamlandı benimkini sardılar ben yatakta yatıyorum çişim geldi benimkinin ucundaki delik kanla kapanmış işerken çok acıdı sonra kapanan kısım fırladı gitti fırlamadan önce kapatan şey yüzünden çiş sağa sola fıskıye gibi gidiyodu babam da işe oğlum işe canın sağolsun annen temizler diyodu sonra benimki hep ayakta akşam ayakta sabah kalktım gene ayakta

aynen yav sünnet olduktan sonra hep cadırı kuruluy oluyodu ilk 2 gün hiç inmedi sonra kğüçüldü diye ağlamıştım 6 yaşındaydım

Ben 13-14 yaslarımdaydım sen dusun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• benimki hastanede olmustu babam rüşvet vermıstı hastaneye gıdeyım dıye o zamanlar kameralı telefonların ılk zamanı kucucuk cocugum kameralı telefon almıslardı bende tabı zıplaya zıplaya gıttım doktor yatırdı 3 tane ıgne vurdu torbalardan 5-10 dk bekle ucuna kut bı makas gıbı bısı astı saldı makası hıssedıyomusun dedı dedım hayır tamam yat dedı ben basladım telefonla babamları annemlerı cekmeye o arada benımkının ustunden sankı yılan gezınıyo gıbı bısı oldu meger doktor dıkıs atıyomus hıc hıssetmedım ama eve gelınce uyusturucunun etkısı gıttı ve ınanılmaz bı acı olmustu 1-2 saat aglamıstım çişimi etcek edemıyom cıkmıyo delık kapanmıs bı yandan babama bagırıyom bı yadan aglıyom fıskiye gibi heryere çiş akıyodu çok kötü oldum bak şimdi :D
  • Sabah erkenden kalkıp gitmiştim.Önce abim olmuştu sonrada ben...Çok canım acımıştı doktoru kan tutuyordu çok sövmüştüm doktora.Sünneti olduk eve geldik akşamüstü gibi yatıyoruz abimle yatakta odamızda tv seyrediyoruz televizyon sallanmaya başladı.Abim dediki oğlum sallamasana şu tv yi dedim ne sallaması olm.Evet deprem oluyordu bu 98 adana depreminin (http://tr.wikipedia.org/wiki/1998_Adana-Ceyhan_depremi) ta kendisiydi.Bir dakika bile düşünmeden aşağı inmiştik yalnız birşeyi unutmuştuk ;)
  • 8 yaşındaydım eve babamı amcamı kardeşimi sünnet eden amca gelmişti ben elindeki çantayı görünce sıranın bana geldiğini anlamışdım can havliyle yemek masanın altına girmiştim 30 dk çıkmamıştım amcam gel sana olips vercem demişti bende çıkmıştım masadan çıkar çıkmaz sünnetci yakalamıştı beni babamla yatağa attılar beni amcam eline kamerayı aldı çekmeye başladı sonra sünnetci domuz aşısı kadar büyük bir iğne çıkardı benimki içine kaçmışdı korkudan tam 10 dk dışarı çıkmasını beklediler ve adam tam 4 kere iğneyi benim haydara batırdı ama ben nasıl bağırıyorum hayatımda bir daha öyle bağırmadım amcam gülerek kamerayla kayıda devam etti sonra adm benim aleti keserken ölesiye sövdüm adama adama sövdükce işini daha hızlı yapmaya başladı o an anladımki ne kadar çok söversem o kadar çok canım yanacak ve sustum sonrada işini bitirdi

benim sünnetlik anım böyle amcam hala saklar o görüntüleri

• quote:

Orijinalden alıntı: ImSkrillex

beni masaya yatırdılar ölçü alıcaz diye sonrası malum

oha beni de aynı yalanla kandırdılar sen nerede olmuştun hocam
    bu arada bu numarayı sadece kendimin yuttuğunu düşünüyordum bu yaşıma kadar senin hikayeyi de duyunca mutlu oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem'

meraktan okudum hepsini

çok ayıp
  • Pek hatirlamiyorum ama bi ara igne vururlarken baktim bi taraftan girmis bi taraftan cikmisti ne garip durum hala cozemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sünnetimi 2 ayllıkken oldum bir şey hatırlamıyorum. Tek hatırladığım 3. ayağımı kırptıklarıydı.....
  • Yakın bir aile dostumuz evimize gelmişti beni sünnet etmek için.O güne kadar hiç bir şeyden haberim yoktu.Daha sonra sünnet için kıyafetler vs. giydim.
    Oturur pozisyonda durdum.Millet yat dese de, merak ettiğim için oturur pozisyonda nasıl sünnet olunuyor ? diye baktım hep.
    İlk başta iğne vurdu 4 yere.Biraz acıdı.Sonra uyuştu.Hiç bir şey hissetmedim.
    3. gün sıkıldım çıktım dışarı.Millet ziyarete geliyor ama evde bulamıyorlardı beni.Takıları yastığa takmışlar hep.

İşte böyle.
  • Forumda sünnetçinin yanlışlıkla iğneyi kendine yaptığı bir arkadaş vardı sünnetçinin eli ayağı uyuşmuş 2 saat uzanmıştı o geldi şimdi aklıma
  • ben igneden korkuyorum oldum olası ilk 2 igne baya acıtmıştı ondan sonrası gayet kolaydı ama henüz bizim er'i (o zamanlar daha er çavuş değildi ) çıkartmadna önce doktor sordu istediğin bir şey var mı diye bende tüm kızlar çıksın demiştim keşke demeseydim birde benim teyzemin eşi kanı görünce bayılmıştı

• sünnet olacağım 1 2 gün önceden belli olmuştu.. bunu yaşamak istemiyorum pipimi kesmelerine izin vermeyecektim!!
    sabah kalktım ve Allaha yalvardım sünnetçi gelmesin diye sanırım 4 5 yaşlarındaydım,
    köydeydim annanemgildeydim.. güneşli bir gündü ve hava çok güzeldi bunlar çaktırmadan sünnetçiyi çağırmaya gidiyordu

evet bunu hissedebiliyordum o an yaklaşıyordu

hemen bir yere saklanmam gerektiğini biliyordum fakat gözlerimi camdan alamıyordum belki sünnetçi gelmez diye..
    camdan bakmaya devam ederken elinde bi çantayla gelen yabancı birini gördüğümde acilen saklanmam gerektiğini anladım.
    ve hemen kanepeyi kaldırdım, eski gazetelerle doluydu gazetelerin altına saklandım.. biliyordum burada bulamayacaklardı

bunlar tabi eve geldi bana sesleniyorlar ben hüngür hüngür ağlıyorum ses çıkartmamaya çalışıyorum
    beni baya aradılar heryeri deştiler ama gazetelerin altına bakmadılar

en sonunda dedilerki

+ "çık oğlum sünnet ettirmiycez seni"
    - "ettirmiycekseniz çıkıyorum baba dedim" ahh ahh çok iyi hatırlıyorum 5 kişi tutmuştu beni 1 hafta çişimi yapamamıştım.

csb değildir konuyu ss'lerle desteklemek isterdim ama ortalık baya kan olmuş

acısını unutamıyorum ne doktor ne bişey vardı köydeydim ve sanırım 18 yıl filan geçti sünnet olalı şuan 23 yaşındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 21 Ekim 2012; 1:11:15 >

• Benim hikayem çok iyi ama yazamam
  • Abimle beraber sünnet olmuştum ben. Pek bir şey hissetmemiştim hatta inceliyordum napıyor adam diye
  • yazcam
  • beni kemal özkan sünnet ettisahanede 6-7 kişi dizildik sıra sıra 2 iğne attı.sağlı sollu sonra sıra kesime geldi bende ortalarda olduğum içim gelen giden soruyorum acıdımı diye cevap evet
    sıra geldi benim kesime millet bana bakıyor bende dedim amcama sen az önümde durda görmesinler ufaklığıadam başladı kesmye lazerle oldum galba eriterek mi ne gdiyordu deri.tabi bende olaylı izliyorum sonra kesim bitti beni özel bi odaya götürüyorlar bende tam o sırada yolun ortasında bayıldımbayılış o bayılış.uyandığımda karşımda lahmacunla kola ohhhiç acı çekmedim

buda böyle bir anımdır işte...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.