Şimdi Ara

Sünnet Anılarımızı Yazıyoruz! (Gülmek İsteyen Gelsin) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
266
Cevap
31
Favori
31.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doktora yalvarmıştım kesme kesmeee diye ama dinlemeyip kesmişti. annemle anneannem bayılmıştı sonra eve geldim bi şey olmadı geziyodum öbür gün pansuman yaptırdılar ondan sonra bi hafta kalkmadım yerimden yattım 4 yaşındaydım hey gidi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawenk

quote:

Orijinalden alıntı: ImSkrillex

beni masaya yatırdılar ölçü alıcaz diye sonrası malum

oha beni de aynı yalanla kandırdılar sen nerede olmuştun hocam
    bu arada bu numarayı sadece kendimin yuttuğunu düşünüyordum bu yaşıma kadar senin hikayeyi de duyunca mutlu oldum

Beni de
  • en sıkıntı benimdir hocam heralde, ulan daha kaç yaşındayım belli değil gittik bi doktorun muayenehanesine bekliyoruz doktor bey yok. Yahu ölecem nerdeyse korkudan adam bi de kurbanlik koyun moduna aldı beni, yaşım küçük yoksa yapacağımı bilirdim. Neyse babam var yanımda bi de doktorun sekreteri var ama erkek. Tabi babam her gördüğü yaşıtıyla bi şekilde tanışır sohbet muhabbet eder. Bunlar konuşuyor benim yaşım küçük olayını geçtim korkuyorum muhabbet falan edecek durumda değilim. Bu durumumu farketti galiba bu adam, bana korkuyor musun dedi , korkuyorum tabi hıyar diyeceğim olmayacak, ben de biraz dedim. Demez olaydım adam korkmuyorum sandı heralde sünnet hikayelerini bi anlattı aklım gitti ya bi ara kalbim şeyimde atıyor sandım. Yok diyor iğne yoktu direkt kesiyorlardı falan hadi onu geçtim adam demez mi mikrop kapmasin diye kül dokuyorlardi orana diye orada benim film koptu çıktım muayenehaneden gidiyorum yol iz bilmeden. Tabi ki acı son babam yakaladı beni yalvar yakar pilavlık aldılar ucundan. Korkuluydu ama tatlı bi anıymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AbilerdenBayramAbi

Sünnet olurken iğnelerin etkisiyle hiç ağlamamıştım. Ancak eve gelince çok fena ağlamıştım. (Komik değil biliyorum da açılışı yapayım dedim )

edit: Bir de torbadan iğneleri yemiştim. 2-3 kere iğne vurdu tam uyuşması için. İşediğim zaman torbadan çıkıyordu. Hala çözebilmiş değilim.

edit 2 (arkadaşımın anısı)

4,5 yaşındaydım yanımda da sünnet arkadaşım ömer var . tabii ozamanlar teknoloji pek gelişmemiş . benim peder ve ömerin peder anlaşmışlar imama kestirelim diye. neyse imam geldi sünnet malzemeleri topu topuna bir bakır kablo . bir makas ve tendürdiyot . ilk ben olacaktım . bagladı kabloyu 10 dk bekletti mosmor oldu . ucu mosmordu bakamadım . oanda makasla kesmiş ben farkında olmadan . sonra tendürdiyot + pamukla halletti çekti babam pantolonu kalktım ayaga . sonra ömer oldu o biraz agladı . bir süre sonra kalkıp ömerle top oynadık . çocuk topa bir vurmuş tam çüke isabet etti . sonra kanama yaptı o zaman agladım işte. tuz serpip tekrar pansuman yaptılar . birkaç saat sonra çişm geldi tuvalete gittim . (alaturka tuvalet) her zamanki gibi delige targetledim . sonra fire . bi baktım sagdaki sürahiye gidiyor . noldugunu anlamadan bitirdim. sonraları yamuk işeme bitti .

not : 4,5 yaşını nasıl hatırlıyosun diyenler olacak hatırlıyorum .
    Bayram abi bugun sohbet vardi hani ?

• Bende pek sıkıntı olmamıştı doktorlar keserken ben hemşireyle muhabbet ediyodum bana erkek oluyosun demişti sonra ellerimden tuttu iğne yaptılar kesti 10 dakikada daha sonra eve geldik altınlar paralar takıldı kızlar geliyodu mahalledeki ay çok aciyomu falan diye soruyolardı bende yok ne acıycak erkek oldum ben gösteriyimi diyodum daha sonra akşama dikişlerim açıldı ve kanamaya başladı bide işerken çok aciyodu onun dışında sapasağlam halada öyle dimdik

• 7 yaşında sünnet oldum. 3 tane bayan hemşire vardı yanımda + 1 tane doktor doktor keserken hemşireler yardım etmeden öyle tip tip şeyime bakıyorlardı tabi bilmiyordum o zamanlar şimdi olsa direk
  • hiç öyle amca enişte dayı falan yoktu benim sünnetimde babam annem dedem gittik yatırdılar masaya kafamı kaldırdım bakıcam adam kalemle kaş göz çiziyor indir kafanı dedi ayaklarımı kelepçeye benze bişeyle tutturdular sonra vurdu iğneyi o sırada anneeee diye bir ses koptu sonra sustum ayağımda bekleyen yardımcısıda ayağımı gıdıklıyor ben sünnet olurken 10dk sonra oldu bitti maşallah oldu ve eve geldik 1 hafta sonra tüp takmışlardı onu çıkartmaya gittik
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem'

meraktan okudum hepsini

aa sen sünnet olmadın mı?

• Benimki hastanede oldu doktor tanidigimiz vardi bayilttilar ameliyatla kestiler eve gittigimde ilk işim pc ye gecip oyun oynamistim.Acimiyodu hatta biraz iyilestiginde yaralari sokulme derecesine gelince koparmistim 1 tane o eglenciliydi bile
  • 3 yasinda olmusum ben. Kesilirken sunnetcinin uzerine isemisim. Bu arada doktor filan kesmedi benimkini bildigin manalle sunnetcisi kesti. Sene 91. Suandada gayet memnunum isini iyi yapmis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşimle beraber olmuştuk. Olaydan hemen sonra uyuşturucu etkisi geçince bana "Ağlama, kardeşine örnek ol." demişlerdi ve gıkım çıkmamıştı.
    Tabii kardeşim o sırada odada bulunan dayıma "Pipimi sen kopardın, geri getir" ve "Çıkın dışarı, hepiniz cezalısınız" diyordu. Hatırladıkça gülerim. Yaşlar beş ve dörttü.

• Abimle olmuştum sünnet. 4 iğne yemiştim. 2 si torbaya. İğne canımı acıtıyordu. Ama kesince ve sargılayınca canım acımadı. Ama 1 hafta hep A*ına kodumun sünnetçisi demişim. 5 Yaşındaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutkulu Manyak

Benim sünnetimi hastahanede doktor yaptı. Sonra eve getirildim kutlandı. Doktor iğne vurdu iğne hiç tesir etmedi. Doktor dokundu sıktı bişey hissediyomusun dedi evet hiç uyuşmadı dedim. Birazdan uyuşur dedi 10dk sonra vurdu bıçağı. Bütün acıyı sonuna kadar hissettim. O acıya nasıl bayılmadım bilmiyorum

Banada 3 tane iğne vurdu.hissediyormusun dedi bende evet dedim adam 10 dk bekledi etkisini göstersin diye ama bu sefer sormadı doğradi resmen tabi ben çığlık ata ata bitirdi

• Kemal özkan'da olmuştum. Şansımıza o gün sadece kardesim ve ben vardık.Hic bi mok hissetmedim. Sunnet olduktan 1 dk sonra kalkıp oynamıstık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vustic -- 21 Ekim 2012; 8:57:22 >
  • Doktora gittik annemin dışında kirvemin ailesi anneannemler teyzemler hastaneye doluştuk beni yatırdılar içeri kirvem var biraz titriyordum sonra iğne yaptı offf açıdı dedim doktorda dur daha bitmedi dedi sonra ee şimdi daha çok acırmı napcanız bakayım mı derken gıdıklanıp gülüyodum kahkahalar atınca dışarıdakiler korkmuş sonra bitti dedi işte o kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sünnetten sonra evde donsuz falan gezmiştim 1-2 gün Yine donsuz, mal ortada bi şekilde oturmuş televizyon izliyordum. O zaman da 1. sınıfa gidiyordum Bizim sınıftaki bi kızın annesi de benim annemin yakın arkadaşıydı. Ben donsuz donsuz otururken bunlar bize gelmiş kızını da getirmiş Annem de üzerime havlu koymuştu saatlerce o şekilde oturmuştum o günü hiç unutamıyorum çok utanmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: İrem'

meraktan okudum hepsini

Neyi merak etin ki? :
    merak etimde.
  • bende çok çektim, keserken değil de birde dikiş atmıştı, allahım acıyı beyin kayıt etmiş herhalde şimdi bile hissedebiliyorum... Babamın hata si doktor bilem değil di sünnetçi diye kör bi adam... Aleti fazla kesti galiba bide dikiş ledi o zaman canım çok yandı.. Birde sonra kan ...... Biliyorum.

• Hastanede olmuştum ben de. Narkozla olduğu için yapılırken hiç bir şey hissetmemiştim. Ama sonra bakınca ucu sosise benziyordu. Kızarmış sosis gibi.
  • Bana 7 tane igne yapildi Sesim kisilmisti bagirmaktan sonra adam ameliyathaneye aldi kalip alicam filan dedi bende kucugum direk yedim tabi sonra bi makas sesine benzer bisey bir aci geldi bagiramiyorumdan G*tumden ter akmaya basladi.serefsiz sunnetci

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.