Şimdi Ara

Sünnet Anılarımızı Yazıyoruz! (Gülmek İsteyen Gelsin) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
31
Favori
31.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mesajım kıvrılsın şuraya.
  • Gittik bana iğne vurmaya basladilar tam acisini hissettigim anda kapinin önünde bi hemsire bana siritiyodu cokda güzeldi ( belkide hayaldir bilmiyorum ) bütün acimi unutturdu o anligina sonra doktor bana ne model yapiyim pipini diye sorunca ben şok oldum bu espiri karsisinda. sonra cevap gelmeyince tarkan modeli yapiyorum ozaman demisdi is bitince benim kızı yara bandıyla sardilar mumyaya dönüstürdüler. bi süre ( iyileşme süreci ) sonra dedi babamgil yara bandini cikarcaz ama normal cikmiyo oyüzden kaynar su dökcez diye. gece boyu inledim lanet olsun tarkana dedim tüm gece

edit:düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papparazzi -- 21 Ekim 2012; 11:27:35 >

• Ben klinikte oldum. 3 kere iğne vurdular o iğneler benim her yerimden öptü yani Çok pis acıdı. Neyse sonra bir süre uyuşmasını bekledik. Odanın üstü açıktı, hemen odanın kapısının yanında da merdiven vardı. Hemşireler ip gibi dizilmiş bana bakıyorlardı.
    Sonra eve gittik ben mutluluk gözyaşları döktüm. Anam ne istersem aldı krallar gibi yaşadım
  • yoğurt kasesinin nekadar mütiş bişey oldugunu anlamakdır sünnet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audaz

Keşke olmasaydım ülke şartları napalım.Johhny Reyizin yaşadığı duyguları hiçbir zaman yaşamıyacağım

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papparazzi -- 21 Ekim 2012; 11:42:17 >
  • oyuncak plastik otobüse kandım, zaten kestirmicez kurdale taktırcaz güzel olcak diye kandırdı evdekiler, doktor duvara dayadı beni kafamı havaya kaldırttı, iğne yapcam filan demedi hiç, tırnağımı batırıyorum diye kandırdı, ertesi günü hiç sormayın

o otobüsle hiç oynamadım bile
  • benimki evde oldu eve sunnet yapan eleman geldi herkesin onunde salondaki süslü yatagimda yatiyordum adam geldi hic acimayacak acirsa ben sana 100 kagit acimazsa sen bana verceksin dedi tamam dedim 100 kagidi yastigimin altina koydum bittikten sonra acidimi dedi yok acimadi dedim 100 lirayi verdim kabuguda degisik donen bi aletle ben cikartmistim morgoz.gif ama sunnetten hemen sonra ayaga kalkip yurudum hic aci cekmemistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim eve geldiler başta masada yapıcaklardı beni kandırmaya çalışıyorlardı sonra anladım kesiceklerini kaçmaya filan çalıştım evde turlar atıyoruz kocalamaca filan sonra baktılar böyle olmuyo babam komşu amcalar filan tuttu beni ütü masasına yatırdılar orda harekette edemiyorum tutuyorlar sonrası malum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anolar -- 21 Ekim 2012; 12:11:54 >
  • sÜNNETÇİYE ALLAH BELANI VERSİN DEMİŞTİM
  • İğne acıtmıştı biraz sonra bişey hissetmedim
  • İğne vurulurken doktorun oyuncağını ısırıyordum.Son iğnede ayının kafası kopmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: jawenk

quote:

Orijinalden alıntı: ImSkrillex

beni masaya yatırdılar ölçü alıcaz diye sonrası malum

oha beni de aynı yalanla kandırdılar sen nerede olmuştun hocam
    bu arada bu numarayı sadece kendimin yuttuğunu düşünüyordum bu yaşıma kadar senin hikayeyi de duyunca mutlu oldum

hocam masaya yatırdılar diyorum , evde oldum :D izmir kara hastahanesinde çalışıyordu doktor
  • Ölçü almaya gidiyoruz diye o zamanalr türkiye hastanesi vardı yenikapı da oraya götürdüler ölçü alıcaklar diye rahatım tabi ben bi anda 5 kişi tuttu beni birisi dergi gösteriyor dergide göz var aaa bak göz diyor sonra önce iğne yaptılar ve acılar içinde kesip biçtiler
  • en rahatınız bendim heralde ya, yumurtalıklarım yukarı çıktığı için sabitleme ameliyatı yapılcaktı (asıl adı bu değil şu an uydurdum ) onun için verdiler ağızdan narkozu (sıvıydı ama acı bi tadı vardı hatta kardeşim o yüzden yutamadı calpolle vermişlerdi) baktım kardeşimi götürüyolar, bi orayı hatırlıyorum zaten başka hiçbir şey hatırlamıyorum, bi uyandım annemler diyo adını sordular bişeyler sordular, eğer o zaman küfürü bilsem sağlam bi has çekerdim yani, neyse işte artık gitme vaktimiz geldi, hemşire dedi kalkınca başın dönebilir, aman allahım o ne öyle başım değil dünya dönüyo sanki, tekerlekli sandalyeyle götürdüler sonra arabaya ama hiç acı çektiğimi hatırlamıyorum ya evde iltihaplanma gibi bişey olmuştu sanki böyle sarı bişeyler akmıştı ama ondan başka bişey hatırlamıyorum

• Kirvem amcam olunca yemediği gamata kalmamıştı hala pek sevmem kendisini Doktorun zaten bütün akrabalarını saydım : bide evde odada milletin karşısında kesilmişti lazerle yaklaşık 30 40 kişi yaşlısı genci izlemişti oda ayrı bi rezillik tabi
    ekleme birde sünnetimin ertesi günü 19 agustos depremi olmustu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 21 Ekim 2012; 13:58:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem'

meraktan okudum hepsini

Ayıp bişey yok ki burda.
  • Arkadaşın anısını ekledim (bakır kablo içerir )

4,5 yaşındaydım yanımda da sünnet arkadaşım ömer var . tabii ozamanlar teknoloji pek gelişmemiş . benim peder ve ömerin peder anlaşmışlar imama kestirelim diye. neyse imam geldi sünnet malzemeleri topu topuna bir bakır kablo . bir makas ve tendürdiyot . ilk ben olacaktım . bagladı kabloyu 10 dk bekletti mosmor oldu . ucu mosmordu bakamadım . oanda makasla kesmiş ben farkında olmadan . sonra tendürdiyot + pamukla halletti çekti babam pantolonu kalktım ayaga . sonra ömer oldu o biraz agladı . bir süre sonra kalkıp ömerle top oynadık . çocuk topa bir vurmuş tam çüke isabet etti . sonra kanama yaptı o zaman agladım işte. tuz serpip tekrar pansuman yaptılar . birkaç saat sonra çişm geldi tuvalete gittim . (alaturka tuvalet) her zamanki gibi delige targetledim . sonra fire . bi baktım sagdaki sürahiye gidiyor . noldugunu anlamadan bitirdim. sonraları yamuk işeme bitti .

not : 4,5 yaşını nasıl hatırlıyosun diyenler olacak hatırlıyorum .

• sapasağlam doğan bir erkek çocuğu, üreme organından sırf gelenek yerini bulsun diye amelyat edilir, şaka gibi ya
  • Kalkacak diye korktum.

• Gittik hastaneye bekliyoruz icerde bir manyak cok fena bagiriyor ama ben korkmuyor babamla konusuyorum
    Sonra bizi aldilar iki hemsire vardi pantolonunu cikartir misin dediler cikardim
    Sonra doktor sanki tirnagini batirmis sandim
    Bir uyustu ki sanki pipi yerinde yok
    Sevindim filan oh be nihayet bitti filan
    Sonra bi havlu koydular onume
    Kadin hemsire pilav yapicam ben dedi
    Bende oo bugun mu pilavi cok severim ben ya filan dedim herkes guldu anlamadim neden guluyo bunlar dedim babama, o da pilavi senden yapcak diyince kalktim yerimden, ameliyathane kapisina tekme attim acilmadi. Megerse kendine dogru cekince aciliyormus
    Sonra bitti sunnet kanaryamiz vardi odanin icinde ucurttuk ben
    yakalarken dikislerden ses geldi
    Ertesi gun isemem gerekti tuvalete bi daldim dus basligi gibi fiskirdi dort bir yana ben de bana ne ettirmeselerdi sunnet diye iki hafta duvarlara isedim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.