Şimdi Ara

Sünnet Anılarımızı Yazıyoruz! (Gülmek İsteyen Gelsin) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
31
Favori
31.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doktor benimkine b.k a benzeyen bisey sürünce gidiklaniyodum gülüyodum devamlı babamda gülme olum dedi 4-5 defa ben hep güldüm en sonunda azarladı beni,sen git annem gelsin dedim sonra annem geldi elimi tuttu öyle oldum sünneti.Acimadi hiç sonra çıkışda kardesimi beklerken (oda sünnet oluyordu) kardesim ağlamış bende kufur ede ede odaya girmeye çalışmıştım tutmuşlar beni.5 dakika sonra doktor odadan çıkmış üzerine yürümüşüm doktorun zor tutmuşlar beni :D Buda benim sünnet anim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedeme tekme atıp makasssssss gördüm diye bağırıyordum
    Hatta kaçmayı denedim en fazla camiye kadar koşabildim köyde yakaladılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz Katili

Ben de hastanede sunnet olmustum.Tek hatirladigim penisimin deligine birsey girmisti.Daha sonra da hastaneyi birbirine katmisim narkozun etkisiyle.

Bir de babam pasuman yapacak seyime ama ben nasil kaciyorum aciyacak diye.En sonunda kacarken kasimi vitrinin kenarina carpmistim.Iste o zaman pansumandan kacamamistim.

Bindim otobüse indim polinikligin önünde cıktım 3'ü kata doktora ben geldim dedim. Erkekliğe adım atcam dedim gülerek içeri geç dediydi.İçeri geçmemle bir ata sözü varya gülmekden ağzı kulaklarına vardı o olay orda basıma geldi 2 bayan hemşire vardı ama
    en son senin gibi tığ gecirdiler öyle bir ağrı görmediydim ya

• Babam bakacağız bir sünnete uygun mu diye götürdü.Doktor bakıyorum şimdi dedi ben görmüyorum bir şey.Biraz acı hissettim.
    Adam sen hiç denize girdin mi? dedi.Evet dedim.Bak bir sürü kum kaçmış içine dedi.Sonra eve gittim.Eve gelince söylediler sünnet olduğumu
  • Ben bu konuya ağlamak için girdim.Çok sorunlu bir sünnet geçirdim doktor sağolsun.Yanlış kesiler yaptı estetik görüntü olarak da , şekil olarak da sorunludur halen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

Babam bakacağız bir sünnete uygun mu diye götürdü.Doktor bakıyorum şimdi dedi ben görmüyorum bir şey.Biraz acı hissettim.
    Adam sen hiç denize girdin mi? dedi.Evet dedim.Bak bir sürü kum kaçmış içine dedi.Sonra eve gittim.Eve gelince söylediler sünnet olduğumu

En güzeli işte.Hiç psikolojik baskı falan yok.Tertemiz bitmiş işi.
  • Sene 2001, 9 yaşımdayım o zamanlar bir klinikte sünnet olacağım kesinleşti atladık bizim 80 model murat 131'e maltepe de olan kliniğe gittik önce doktor çişin var ise yap dedi hemen tuvalete gittim çıkmak bilmiyorum dedim kaçarı yok bu işin mecbur kestireceğiz yatırdılar ameliyat masasına doktor önüme perdeyi indirdi çükümü göremiyorum önce bir ıslaklık hissettim batikon ile siliyormuş o bölgeyi aldı morfin iğnesini sağdan soldan taktı o taktıkça ben acı hissediyordum, neşter'i alıp kesmeye başladığı anda film koptu acıdan inanılmaz derecede çığlık atıp bağırıyordum morfin hiç etki etmemişti, bağırmaktan sesim kısılmıştı ondan sonra dikme işlemine geçti sadece gıdıklanma hissediyorum. Operasyon bitti sünnet şapkasını o bölgeye koyup doğru eve geldik. Her gün pansuman yapıyoruz bir gün sargı bezini tutturmak için yapıştırdığımız bant penisin ucuna yapıştı mı çekiyoruz kopmuyor ayrılmor o bölgeden inanılmaz derecede acı çekiyordum annem tutup hızlı bir şekilde çekince kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü resmen. Dikişleri aldırdık hala dikiş izleri duruyor alt tarafında hep minik delikler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 16 Mayıs 2013; 22:30:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yekdusecar

Ahahahahah erkek olmak ne kötüymüş anladım şu an Kahkahalarla okuyorum

Sende bir gün evleneceksin hamile kalacaksın çocuk doğurmak sünnetten daha zordur.
  • Elinde büyük bir çantayla bir amca gelmişti. Benim kolumdan tuttular oturma odasına götürdüler. Bir baktım bizim yemek masası açılmış. Beni masaya yatırdılar, üstümü soydular. Herkes kolumdam bacağımdan tuttu. Sünnetçi benim takımlara ellediydi bastım çığlığı ama nasıl bağırıyorum. Acıdığından değil tamamen ipneliğine o kadar bağırtıya benim sağ bacağı tutan bayılmıştı.

Her neyse benim iş bitti ama bir terslik vardı. O yaşıma kadar altımı ıslatmayan ben altımı ıslatmaya başlamıştım. 5 yaşımda sünnet oldum 7 yaşıma kadar yatagi islattim. Ondan sonra kendi kendine gecti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbilerdenBayramAbi

çocuk topa bir vurmuş tam çüke isabet etti .
    :D :D hahaha :D
  • 5yasındaydım.Şuanki çalışma masamın üstüne uzattılar dedem falan elimden tutuyor sünnetçi bir şeyler yaptı hissettiğimi hatırlamıyorum ama tek hatırladığım şey dikişi attıktan sonra mutfağa koştum gidip bıçak aldım zor tuttular yoksa bıçaklayacaktım.
    Iki üç gün sonra pansuman yapmaya geldi. annem kapıyı açmaya gidince gizlice mutfağa gittim bıçağı aldım yastığın altına koydum içeri girdiğin de yine saldırdım bıçağı aldılar elimden. Başka saldırı girişimim olmadı pes ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yekdusecar

Ahahahahah erkek olmak ne kötüymüş anladım şu an Kahkahalarla okuyorum

Senin ne isin var burda abaza.Bu arada pisagor hakli

• Hastanede sünnetmi olunur be sünneti evde olursun bide mevlüt oh mis
  • 6 yaşimdaydim ölçü alicaz dediler bende ben ölçtüm 14 santim dedim buda böyle bir animdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 16 Mayıs 2013; 23:08:46 >
  • benım agzima seker depmışlerdı abimkıne sevdıgı kızı getirmışler bağıramamis yavrucak

• öle bir bakacak dediler doktordan çıkınca hayırlı olsun dediler...
  • 19 sene önce daha 3 buçuk yaşındaydım. Doktoru yüzüne işerim diye tehdit ediyordum. Ah
  • millet sünnette ağlar,ben pansumanda ağlamıştım sünnet olurken hiç ağlamadım ama pansumana gittiğimde bi hemşire vardı bantı bir çekmişti bastım çığlığı,susturamadılar
  • sünnetliyken sen gel bebenin biri çak yumruğu kaç. 2 gün gülmüştüm.
  • Ateri alacaz dediler aldılar sünnet oldum :)
    Ama dünyadaki en güzel şeydir sünnet olmak. :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.